Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Léghullámos csiklóizgató Pocket pro 1 kék

Ár:
17.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Satisfyer

Tapasztalja meg az igazi örömöt vékony remekművünkkel – a Pocket Pro 1-gyel! A kettős motorok észbontó csiklóstimulációt biztosítanak 11 nyomáshullám intenzitással és 12 rezgésprogrammal. Tökéletes mind az újoncok, mind az élvezetes profik számára, ez a kompakt méretű, ergonomikus gyűrűs fogantyúval ellátott drágakő ideális a spontán kalandokhoz. Tartsa életben az izgalmat azáltal, hogy használat után könnyen megtisztítja meleg vízzel és enyhe szappannal. Fedezze fel a felejthetetlen pillanatokat, amelyek Önre várnak a Pocket Pro 1-gyel! 
Kék színű The Pocket Pro 1 ergonómiailag megformált, kiváló minőségű szilikonból készített, kompakt kialakítású, két, egymástól függetlenül is vezérelhető motorral felszerelt, az érintésmentes Satisfyer Air Pulse technológia alkalmazásával 11 eltérő nyomáshullámmal stimulálja a csiklót.
Hagyományos vibrátorként is használható, 12 vibrációs programmal vagy a két program együttes alkalmazása is lehetséges. Vedd meg bátran ennyiért, mert az első alkalom után az élmény feledteti az árat.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Rezgő motor és léghullámos technológia egyetlen készülékben - szuper intenzív, különleges stimuláció a csiklón a világszerte kedvelt Air Pulse technológiának köszönhetően

A kényeztetőn egy szívó nyílás található, mely apró szívó impulzusokkal és rezgéssel ingerli, bombázza a csiklót

2 erős és külön vezérelhető motor. 11 léghullám, 12 vibrációs mód változatos gyönyör. 100% vízálló kialakítás - kádban, zuhany alatt is használható, könnyen tisztítható. 100% bőrbarát anyagból készül - érzékenyeknek, allergiára hajlamosaknak is ideális. Beépített akkumulátor nem kell vesződni az elemekkel. Praktikus fogógyűrű a gyűrűs fogantyú miatt a vadabb pillanatokban is biztosan tarthatod. 

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Tisztítása minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vízbázisú síkosító javasolt. A szexbolt Új termékei között, egy szuper darab.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 5 - 5,4
Hossz 11 - 15
Speciális jellemző vízálló
Szín Kék

Tanácsok

Vezérlés: A terméken hátul három gombot találsz. A középső gomb hosszan lenyomva tartásával (kb. 3mp) kapcsolható be- és ki a készülék léghullámos stimulálása. Ugyanezen gombbal, valamint az alsó félköríves gombbal tudod beállítani a számodra megfelelő stimulálási erősséget.
A rezgést a felső hullámjeles gomb hosszú benyomásával tudod aktiválni. Egyszeri, rövid lenyomással a rezgésmódok között tudsz váltogatni. Kikapcsolásához a gombot nyomd ismételten hosszan!

Töltő csatlakozás: A termék töltése rendkívül egyszerű a mellékelt mágneses USB-kábelnek köszönhetően. A töltő csatlakozó a kényeztetőn található két kis fém pont.

Keresés