Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Popsi dugó, anál plug használata és vásárlása

Popsi dugó, anál plug használata és vásárlása Kinek és miért kell a popsi dugó? Miért vásárolják ezrek a szexuális játékokat havonta? Az anális dugó segít új érzéseket nyitni az ágyban, nők és férfiak is használhatják. Ezt az eszközt maszturbáció és páros szex alatt használják, és nagyon gyakran ajándékként mutatják be. Hogyan néz ki a popsi dugó? A fenékdugó vékony szárú kúpos eszköz. Úgy tervezték, hogy a végbélnyílásba süllyedjen. A fokozatos kiterjesztés lehetővé teszi, hogy a szexuális játék fájdalommentesen kerüljön a testbe anélkül, hogy károsítaná a finom bőrt.

Kezdőnek, javasoljuk, hogy válasszon egy legfeljebb 2 centiméter átmérőjű anális játékszert. Megfelelő síkosító használatával nem fog fájni, ha behelyezed, és segít megérteni, hogy szereted-e ezt a fajta izgatást vagy sem. Gyakorlott felhasználónak 2,5 - 3,5 centiméter átmérőjű szexjátékszer a jó. Ez a pénisz  hozzávetőleges mérete. A a tágulás kedvelői, vagy ökölszex céljára több mint 10 centiméter átmérőjű modellek is vannak. A játék kiválasztásakor a legjobb jobb, ha a vágyaidra és igényeidre építesz, mert neked kell használnod őket. Az INTIM CENTER szexboltunkban vagy online szexshopunkban mindenki kiválaszthatja a megfelelő modellt.

Mire való a popsi dugó?
A dugókat különféle formákban és átmérőkben gyártják. A kezdők számára az átmérő nem haladja meg az 1,5 cm-t, a tapasztalt felhasználók számára 3-4 cm. Még mindig vannak dugók az öklözéshez, maximális tágulást biztosítanak, de méretük meghaladja az átlagot. Az anális dugók az alap alakjában különböznek. Korlátozóként szolgál, hogy az eszköz ne süllyedjen teljesen a testbe. Az alap kerek, és gyönyörű, de nem mindig kényelmes hosszú távú használatra. A fenek közé könnyen illeszkedő keskeny talp jellemző a viselhető szexuális játékokra. A popsi dugó az egyik leggyakoribb szexuális játék, de hány ember ismeri ennek az eszköznek a valódi célját? 

Mi a fenékdugó
Ez egy játék, amelyet partnerrel vagy különálló szex közben használnak. A végbélnyílás idegvégződéseinek stimulálásával kellemes érzéseket kelt.

A klasszikus eszköz kúpos alakú, éles orra, dugója, amely megakadályozza a záróizomizmok okozta görcsöt, és széles része van az alján az extrakció megkönnyítése és a befelé esés megakadályozása érdekében.

A hátsó bejárati dugók formája
Kúpos alakú. A parafa alapja széles, ahonnan fokozatosan elvékonyodik. Nem okoznak fájdalmat és kényelmetlenséget. A kúpos perselyek kiválóak kezdőknek és hosszú sétákhoz.
Csepp alakú. Úgy néz ki, mint egy csepp, és nagy átmérőjű a bejárata, amely jól kitágítja a végbélnyílást. Alkalmas haladó felhasználók számára.
Ívelt. Az ívelt dugók a legmegfelelőbbek a férfi prosztata masszázshoz, mert könnyen helyesen behelyezhetők a kívánt pont eléréséhez. 

A fenék plug meghatározása
A popsi dugó használatának ideális rendszere a hagyományos szex egy férfi és egy nő között. Ha az anális dugót a végbélnyílásba helyezzük, a hüvely átmérője szűkül, és ez mindkét partnernél erősebb érzésekhez vezet. Ezenkívül a fenékdugó külön-külön is használható a maszturbációhoz, nemtől függetlenül.

Butt plug tévhitek

Tévhit, hogy a popsi dugó az anális szex előkészítésére szolgál.
Technikailag felhasználható a végbélnyílás előkészítésére. De nem erre a funkcióra szolgál. Egyszerű összehasonlítás segít megérteni a lényeget. Például egy csavar ollóval is meghúzható, de csavarhúzóval könnyebb lesz. Ehhez használjon más játékokat: habosítókat vagy stimulánsokat. 

Tévhit, hogy a popsi dugó stimulálja a prosztatát a férfiaknál.
A férfi test fiziológiai jellemzői és a prosztata elhelyezkedése nem teszik lehetővé ezeknek a zónáknak a klasszikus dugóval történő befolyásolását. Használjon erre a célra speciális prosztata masszírozókat stimulátorokat.

Tévhit, hogy a popsi dugó segít megelőzni az aranyér kialakulását.
Ez nem csak téveszme, hanem mítosz. Ne használja a végbélnyílás bármely betegségére. Bármilyen betegség esetén forduljon orvoshoz!

Tévhit, hogy az anális dugó segít javítani a spermatogenezist.
A spermium termelődése a hormonok hatására történik, a végbélnyílás stimulációjának semmi köze ezekhez a folyamatokhoz.

Tippek a választáshoz
A fenékdugó kiválasztásakor fontos tényezők:
- A szépség. Az intim kapcsolatok változatossá tételéhez használjon farokkal vagy ékszerekkel ellátott popsi dugókat. Tökéletesek arra, hogy játékos érintést hozzanak a szexuális folyamatba.
- A nyomtatvány. A klasszikus formájú játékok - a fenti képen látható módon - a legjobb és legpraktikusabb választás. Vannak azonban más módosítások is.
- Anyag. Talán a legfontosabb jellemző. A puha anális dugókat elég nehéz behelyezni a végbélnyílásba, míg a kemény anális dugók sérülést okozhatnak a finom nyálkahártyában. A szilikon az utóbbi időben ideálissá és népszerűvé vált, de meglehetősen drága. A PVC a középkategóriában van és rugalmas, de gyakran szúrós szaga van. Az első készülék vásárlásakor azt tanácsoljuk, hogy nézzen be kiskereskedelmi üzleteinkbe, és mindent kipróbáljon saját kezűleg. Különféle modellek tesztelői állnak rendelkezésre.
- A méret. Itt minden egyszerű: haladjon a legkisebbtől a legnagyobbig. Az első használatkor vigyázzon a nagy méretekre.
- Ár. Számos tisztességes termék található választékunkban, elfogadható áron, bármilyen pénztárcához. Olcsóbb eszköz vásárlásához várja meg az értékesítést, vagy váljon 10% -os kedvezménykártyánk tulajdonosává. 

A legjobb anális dugók
Reméljük, hogy tiszta minden kérdését, és most lezárult a téma, hogy miért van szüksége a popsi dugóra.  Ezenkívül a fenékdugó külön-külön is használható a maszturbációhoz, nemtől függetlenül. Segítségével szűkíthető a női hüvely és masszírozhatja a férfi prosztatát.

Keresés