Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Popsikényeztető szex játékszerekkel anális élvezetek

Popsikényeztető szex játékszerekkel anális élvezetek A férfiak nagy részének szerepel fantáziái és vágyai közt az anális szex egy nővel. Minden, amit tudnia kell az anális játékokról. Részletesebben foglalkozunk az ilyen típusú szexuális játékokkal, mint anális vibrátorok, anális golyók, gyöngyök és popsi dugók. Ezek szex és maszturbálás közben is jól használhatók. A végbél záróizmának anatómiáját ismerve az anális izgatás nem tud nem fájdalommal járni, ha óvatosan, kellő előkészítés és információ ismeretében lenne szabad bárkinek is belekezdenie.

Ha megfelelően előkészültök az anál közösülésre vagy szexjátékszerekkel ánusz izgatásra, akkor higiéniai veszélyek és fájdalom nélkül tapasztalhatjátok meg ezt az újfajta gyönyörkeltő élményt. Természetesen kizárólag akkor, ha mindketten nyitottak vagytok! Partnered sose kényszerítsd bele anális együttlétbe, különben nem csak hogy rossz élményt okozhatsz számára, hanem könnyen meg is sérülhet.

Mik azok az anális játékok és mire használhatók 

A szerelmesek, az elkeseredett izgalomkeresők és nem csak - a szexben nincsenek tiltások, a fő szabály az, hogy mindkettőnek jónak kell lennie. Anális szex sem kivétel, és természetesen nem patológia. A partnerek szexuális étvágyának növekedésével különös figyelmet kell fordítani a szex különféle társaira, például erotikus ruházatra, erekciós kenőanyagokra, vibrátorokra és a szexuális tevékenység különféle stimulálóira.

Különféle szexuális játékokkal kísérletezve egyre több híve talál olyan alfajt, mint anális vibrátorok, anális golyók és popsi dugók. Tehát nézzük meg közelebbről ezt a népszerű típusú meghitt kiegészítőket.

Az anális vibrátorok - külsőleg nem sokban különböznek a klasszikus hüvelyi vibrátoroktól, azonban az emberi fiziológia sajátosságait figyelembe véve, kissé vékonyabbak és kissé eltérő alakúak - segítenek a partner további ösztönzésében a klasszikus szex során. Az anális vibrátor használata nagyon hasznos egy partner számára - a prosztata mirigy további masszázsa.
 
Az anális gyöngyök golyók egy szál, amelyre különféle golyókat fűznek. A gyöngyöket a végbélnyílásba helyezik, ami önmagában is öröm. Az extázis érzése azonban fokozatosan növekszik, amikor a gyöngyöket finoman, fokozatosan, gömböcskével, vagy rándulásokkal vagy az egész zsinórral egy légzéssel eltávolítják a végbélről. A legérzékenyebb érzések akkor jelentkeznek, amikor a gyöngyöket az orgazmus pillanatában kihúzzák a végbélnyílásból.
 
A popsi dugók-falloszok lágy latexből, kibernetikus bőrből, szilikonból vagy fémből készülnek, eltérő átmérőjűek a végbélnyílás izomfalának fokozatos fejlődéséhez, és áramvonalas alakjukat kifejezetten arra tervezték, hogy e termékek behelyezése abszolút fájdalommentes, nagyon kellemes és puha legyen. Fokozatosan növelheti a fallosz dugó méretét minimumról közepesre vagy maximumra. 
 
Hogyan készüljünk fel az anális szexre, és válasszuk ki a megfelelő szexjátékot

Az első szabály - hogy ezt egy különféle előkészítésnek kell megelőznie, amely mindenféle simogatásból áll. A végbélnyílás kifejezett erogén zóna. Közvetlenül kapcsolódik az idegrendszerhez, amely átadja a szexuális élvezet érzéseit az agynak és fizikai választ vált ki. A perineum izmai összekapcsolják mindkét területet, és a szexuális aktus típusától függően egyiküket érzéki érzésekben veszik részt. 


 
A második szabály - hogy soha nincs elég kenőanyag. A könnyű és kellemes csúszás érdekében jól be kell hidratálnia a bejáratot, és élveznie kell. Fontos, hogy gondoskodjatok a kellő síkosításról, hiszen a végbél a hüvellyel ellentétben nem termel magától megfelelő mennyiségű váladékot, pláne nem szexuális célokra. Szárazon pedig az anális behatolás bármivel minden, csak nem kellemes élmény. A síkosító használata tehát kötelező, és jóval nagyobb mennyiséget szánjatok erre a célra, minta a vaginát síkosítanátok. 
 
A harmadik szabály - egy felejthetetlen orgazmus érdekében különféle szexuális stimuláló játékokat kell használnia. Anális vibrátorokat, gyöngyöket, füzéreket, golyókat és dugókat. Alkalmasak kezdő partnerek számára, valamint tapasztaltak és kifinomultak az anális szex világában.
 
Érvek az anális játékok választása mellett

- Ha a végbélnyílást anális játékokkal stimulálják a nőknél, az orgazmus sokkal intenzívebb, mint a csikló vagy a hüvely.
- Ez a fajta szexuális élvezet nem korlátozódik az intim játékok részvételével végzett első anális orgazmusra - elvégre bárki, aki egyszer már kipróbálta, mindenképpen meg akarja ismételni.
- A szexológus szerint a végbél teljes értékű erogén zóna, akárcsak a hüvely. A kellemes érzésekért felelős idegvégződéseket is tartalmaz. Ezenkívül a nők csaknem felében a méh hátul hajlítással helyezkedik el. Az anális szex esélyt ad nekik a méh orgazmusának megszerzésére is, ami még hüvelyi érintkezés esetén is ritkán valósul meg.

Az anális eszközök előnyei 

Az ilyen szexuális játékok tökéletesen fejlesztik a végbélnyílás izmait is, ami jótékony hatással van rájuk és az ember általános testi egészségére. A végbélnyílás nem kevésbé érzékeny terület egy nőnél, mint a hüvely. További stimuláció egészíti ki az általános élményt. Fontos tudni, hogy a játékokat ne helyezze túl mélyre a végbélnyílásba, mivel a csatornában nincsenek idegvégződések, és előfordulhat, hogy egy nő nem érez fájdalmat, ha valami rosszul alakul. Az szexuális játékok segítenek az anális szex fejlesztésében és felkészítésében az anális szexhez, valamint a további ösztönzéshez nagyobb és nagyobb termékekkel.

Rövid kirándulás után a meghitt játékok világába szeretnék viharos, felejthetetlen szexet kívánni csodálatos benyomásokkal. Csak a választásod van, hogyan tovább? Ne tagadd meg magadtól szexualitásod új aspektusainak felfedését: rendelj egy aranyos fenekdugót vagy füzért a társaddal való játékhoz!

Hol vegyél anális játékszert?
Az INTIM CENTER szexshop üzlet és online áruház választéka nagyon széles. Biztos lehet benne, hogy vannak eszközeink kezdőknek és tapasztalt embereknek egyaránt. Különböző formák, anyagok és funkciók miatt a választás nem lesz olyan egyszerű. Nem tudja, mit válasszon? Olvassa el a cikkeket, ezek biztosan segít dönteni. Általánosságban azt javasoljuk, hogy próbáljon ki különböző típusú anális játékokat annak érdekében, hogy átélje a szokatlan érzések teljes skáláját, főleg, hogy az áruk meglehetősen elfogadható. Tegyen kellemes meglepetést partnerének, és fűszerezze erotikus kapcsolatát. Csak annyit kell tennie, hogy megvásárolja a megfelelő játékot, és garantált a szenvedélyes, álmatlan éjszaka!

Keresés