Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A libidónövelő női vágyfokozók segítenek a nemi életben

A libidónövelő női vágyfokozók segítenek a nemi életben A szexológusok bebizonyították, hogy a nők és a férfiak szexben való összeférhetetlensége abból adódik, hogy a partnerek felkeltése különböző időbe telik. A férfi már gyulladt és készen áll a főszentségre, és a nő csak most kezdett gyulladni. Ennek eredményeként a partnerek ritkán lépnek egyszerre a rajthoz. A női kórokozók segítenek a partnerben fokozni az érzéseket és utolérni a férfit.

A HSDD nem csupán pszichológiai zavar, hanem olyan rendellenesség, amely a beteg egészségét és társadalmi interakcióit is szervesen érinti. Szakértők szerint HSDD-ről akkor beszélhetünk, ha a spontán szexuális vágy elvesztése, a szexuális jelekre való válaszképtelenség és szex közben az érdeklődés fenntartásának képtelensége legalább fél éve fennálló jelenség.

A női libidó fokozására irányuló előkészületek őszinte bátorságot adnak a partnernek, segítenek kikapcsolódni és egyedi érzéseket szerezni. A szex új színben fog megnyílni előtted. Egy percre sem akarja elhagyni a partnerét. A tapintási érzetek fokozódnak, és a legártatlanabb simogatás igazi vágy tüzet gyújt fel benned.

Kezelje partnerét szexpatika termékekkel, női vágyfokozókkal. Afrodiziákummal vagy epres gumival, és vadmacska lesz belőle. A természetes gyógymódok szerelmesei olyan gyógynövényes szereket találnak katalógusunkban, amelyeknek nincs ellenjavallata.
Online áruházunkban csak a nők számára készült kiváló minőségű vágyfokozókat mutatunk be. Tedd felejthetetlenné nemedet, egészséged károsítása nélkül.

  • Bizonyos élethelyzetekben szintén csökkenhet a libidó: ilyen többek között a szülés utáni időszak, a menstruáció előtti napok, valamint a nagy érzelmi megterhelést jelentő események, például a gyász.

Azt, hogy a nemi vágy a korral eltűnik, a nagy vizsgálatok nem támasztják alá. Azaz a közvélekedéssel ellentétben az 50 éves kor körül beköszöntő változókor előtt és alatt nem törvényszerű, hogy csökken a libidó. Bár a menopauzával az orgazmuskészség, a nedvesedés gyengül, mégsem szükségszerű, hogy csökkenjen a vágy. Ebből is látszik, hogy egy nő esetében a lelki tényezők a legfontosabbak.

A csökkent nemi vágy leggyakoribb pszichés okai a depresszió, a stressz, a túlhajtottság, a szorongás, a szexuális abúzusból eredő lelki sérülések, a párkapcsolati feszültségek, a nők testképpel kapcsolatos elégedetlensége, valamint a nehéz egzisztenciális helyzet, illetve életkörülmények, például szülőkkel való együttélés.

Tartalomhoz tartozó címkék: libidó nőknek potencianövelő

Keresés