Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Miért ajánlott pároknak szexjátékok használata?

Miért ajánlott pároknak szexjátékok használata?

A szexuális játékok vagy intim segédeszközök használata lehetővé teszi az örömök megváltoztatását és a szexualitás fűszerezését. A pároknak készült szexuális játékokat azoknak ajánljuk, akiknek sokszínűségre és újdonságra van szükségük intim életükben. Nők és férfiak egyaránt használhatják, sőt pároknak is szenteltek. Mi értelme van párként használni a szexuális játékokat?

A szexuális játékok használata nemcsak növeli az öröm érzését, hanem lehetővé teszi, hogy megismerje testét, különösen azt, hogy mit szeret és mit nem szeret a szexben. Bizonyítékként a vibrátor használata ajánlott lehet azoknak a nőknek, akiknek nehézségeik vannak az orgazmus elérésével. Valójában ez a tárgy különösen hatékony a csikló érzések, anális vagy hüvelyi érzések érzésére.

Milyen előnyei vannak a szexuális játékoknak a párok számára?

Magyarországon minden harmadik ember (37%) azt mondja, hogy már használt szexuális játékot, szemben a 2017-es 21% -kal. Bizonyíték arra, hogy ezek a felnőtt játékok egyre gyakoribbak. Sokáig magányos élvezetekre volt fenntartva, néhányat párként való örömre terveztek. Rezgő tojás, péniszgyűrű, vibrátor, csikló stimulátor. Egy csintalan játék vásárlása a párodnak garantálja a paplan alatti szórakozást, de nem csak! A szexuális játékoknak sok más előnye is van... Böngésszen ebben a szexshop blogban, hogy felfedezze őket, és megtalálja választékunkat. 

A szexuális játékok előnyei párok számára
Gondoltál már arra, hogy meghívsz egy szexuális játékot, hogy csatlakozzon a következő partneres játékodhoz? Ha habozol bevágni, tudnia kell, hogy a párok szexuális játékai segíthetnek:
- Fedezz fel új érzéseket: az erogén zónák más módon történő stimulálására tervezték, a szexuális játékok számos új érzést kínálnak, például rezgéseket, nyomást, belső és külső stimulációt stb.
- A merevedési nehézségek és potenciazavar, az orgazmuszavarok leküzdése: A férfiak gyűrűket vagy prosztata stimulátorokat használhatnak az erekció merevségének és időtartamának javítására, míg a nők csikló stimulátorokat vagy vibrátorokat használhatnak az orgazmus megkönnyítésére. További bónuszként a szexuális játékok segíthetnek a pároknak a libidó növelésében, egyidejű orgazmus elérésében vagy alternatív szexuális gyakorlatok felfedezésében.
- A jó kommunikáció elősegítése: Ha többet beszélsz szexuális vágyaidról és preferenciáidról, az bizalmat és bűnrészességet épít a partnerek között. A szexuális játékok segíthetnek legyőzni a szexhez kapcsolódó gátlásokat és tabukat, lehetővé téve, hogy többet tudjon meg magáról és partneréről. Cselekedni szeretne? Tessék!

Hogyan válasszuk ki a szexuális játékszert párok számára?

Vessünk véget az előítéleteknek! A párok szexuális játékszerei nem csak azoknak a pároknak vannak fenntartva, akik ügyesek a szerelmeskedésben. Mindenki megérdemli, hogy ezekkel a szórakoztató tárgyakkal kihozza belőle a maximumot. A választás megkönnyítése érdekében a következő kritériumokat kell figyelembe venni:

Használat: A szexuális játék kiválasztása előtt fontos meghatározni, hogy mely szexuális gyakorlatokat szeretné felfedezni vagy javítani. Ha fel akarja fedezni az anális stimulációt, akkor a legjobb, ha olyan intim játékot választ, amelyet erre a gyakorlatra terveztek, például egy vagy prosztata stimulátort. Ahhoz, hogy együtt érezze a rezgéseket, inkább kettős (vagy hármas) stimulátort válasszon. Fontos figyelembe venni a szexuális játék méretét és alakját is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e a nemi szerveinek és preferenciáinak.

Funkciók: Egyes párok inkább a diszkrét és minimalista szexuális játékokat részesítik előnyben, míg mások inkább színesebbeket vagy eredetibbeket részesítenek előnyben. A legfontosabb dolog az, hogy kényelmesen és elégedetten érezze magát használat közben. Ellenőrizze a vízzáróságot, a távirányító lehetőségét, a rezgési módokat stb. és válassza ki az ízlésének és igényeinek megfelelő szexuális játékot.

Anyagok: A biztonságos és élvezetes élmény biztosítása érdekében ellenőrizze, hogy a szexuális játék anyaga biztonságos, könnyen tisztítható és karbantartható-e.

Most már mindent tud a szexuális játékok előnyeiről a párok számára. Mindössze annyit kell tennie, hogy megtapasztalja ezt azáltal, hogy hagyja magát csábítani egy (vagy több) intim játék(ok). Nézze meg választékunkat!

A 7. mennyország csak egy kattintásnyira van a távirányítós szexuális játékoknak köszönhetően! Több stimulátor bizonyítja ezt. A kétszemélyes élvezetre tervezett szexuális játék belső része csiklandozza és masszírozza a G-pontot, míg a külső része stimulálja partnere péniszét. Az élvezet minden oda-vissza mozdulattal fokozódik... A mellékelt okos alkalmazásokkal akár testre is szabhatod a pulzusokat egy pillanatnyi tiszta extázisért!

Mert jó kényeztetni magad, de örömet szerezni is... a speiális tudású vibrátorok reflektorfényben vannak! Többnél a bevezetést nem igénylő technológiának köszönhetően a készülék finoman stimulálja a csiklót nyomáshullámokkal. A páratlan kényelem érdekében sok intenzitási szint áll rendelkezésre. Érezd jól magad egyedül vagy duóban. Az orgazmus az út végén van... Nem túl messze!

Szexuális játékok használata párokban

Jó vagy rossz okok a szexuális játék kiválasztására. A szexuális játékok már egy ideje megszokottá váltak. Mint minden olyan technika, amely növeli a szexuális izgalmat és az örömöt, előnyei és hátrányai is vannak. Miért döntünk úgy, hogy szexuális játékot használunk? Magadért, a másikért vagy a párért? Hogy felpezsdítse szexuális életét, vagy örömet szerezzen partnerének? Hogy "azt tegyük, amit mindenki más" vagy kíváncsiságból? A kérdéseire adott választól függően a szexuális játék kiválasztása változik, vagy akár idegenkedni is lehet tőle.

Javasoljuk a szexuális játékokat
Minden bizonnyal ajánlhatók, ha a párnak szüksége van egy kis újdonságra és sokszínűségre szexualitásukban, de ez utóbbi már viszonylag kielégítő. Valójában egy szexuális játék önmagában ritkán menti meg a válás veszélyének kitett párt, vagy akiknek libidója hónapok óta félárbocra van eresztve. Ha egy tárgyat az öröm érzésének növelésére használsz, lehetővé teszi, hogy megismerd önmagad, (újra) felfedezd a testedet, mit szeretsz vagy nem szeretsz a szexualitásban. Azoknál a nőknél, akiknek nehézségeik vannak az örömmel, és nem tudják megszerezni, például a vibrátor használatának javaslata segíthet nekik olyan klitorizális, hüvelyi vagy anális érzések érzésében, amelyeket nem is gyanítottak!

A dildó típusú szexuális játék használata lehetővé teszi egyes nők számára, hogy felfedezzék azokat a hüvelyi érzéseket, amelyeket gyakran elhanyagolnak a csikló külső stimulációjával érzékelt érzések javára (a csikló makkja). Természetesen nincs értékítélet erről a gyakorlatról, mivel továbbra is messze a leghatékonyabb az öröm megszerzésére, és ezért minden nő számára erősen ajánlott! De a hüvely különböző és ugyanolyan kellemes érzéseket hozhat! Bár falain szinte teljesen hiányoznak a felületes szenzoros receptorok (ami megmagyarázza, hogy sok nő miért érez kevés érzést a behatolás oda-vissza mozgása során), egyes területek – különösen a híres G-pont – érzékenyebbek, mint mások. Ha manuálisan vagy erre a célra biztosított szexuális játékkal fedezzük fel őket, akkor lehetővé válik szexualitásuk új aspektusának megközelítése.

Végül a szexuális játékok párokban történő használata lehetővé teszi a nő számára, hogy fejlessze hajtó (behatoló) képességeit partnerével, például anális dildó vagy hevederek használatával. Ami az embert illeti, különösen új anális és prosztata érzéseket fedezhet fel. Visszatérünk egy jövőbeli cikkben a férfiak szexuális játékairól.

Figyelmeztetés
Vigyázzon azonban a szexuális játékok túlzott használatának kockázatára, ha egyedül van. A szexuálpszichológus mondja, hogy adott egy fiatal nő, aki azért ment, hogy konzultáljon, mert már nem volt képes örömérzetet érezni a kézi maszturbáció révén. Valójában automatikusan vibrátorra volt szüksége az orgazmushoz. És ezen a területen a vibrátor gyakran sokkal hatékonyabb és pontosabb, mint 5 vagy 10 ujj... Kapcsolati szexualitásában azonban partnere nem akarta, hogy szexuális játékot használjon a behatolás során. Így kénytelen volt az ujjaival simogatni a csiklóját... és valójában nem érzett élvezetet! Csak mert nem volt hozzászokva ahhoz, hogy manuálisan fokozza az élvezetet.

Kis tárgyak, amelyek csodálatosak és nagyon hasznosak!
Röviden, az örömök megváltoztatása lehetséges a szexuális játékok használatának köszönhetően. Nem helyettesítik a szexuális játékok nélküli gyakorlatokat, kiegészítik azokat, és variációkat, újdonságokat, fűszereket hoznak, de nem elengedhetetlenek. Ezért javasolhatók, tanácsolhatók vagy ajánlhatók, de nem jelentenek csodamegoldást a pár szexualitásában felmerülő bizonyos problémák megoldására. Mindannyiunkon múlik, hogy mi magunk döntünk a témáról. És ne feledkezzetek meg hölgyeimről, csak kísérletezéssel tudjátok eldönteni, hogy mit gondoljatok a dologról!

Fedezze fel kiemelt ajánlatainkat! Nézze meg katalógusunkat!
A szexuális játékok vagy szexuális játékok használata lehetővé teszi az örömök megváltoztatását és a szexualitás fűszerezését.

Szexjátékok használata párosan?

A szexuális játékokat azoknak a pároknak ajánljuk, akiknek sokszínűségre és újdonságra van szükségük intim életükben. Nők és férfiak egyaránt használhatják, sőt pároknak is szenteltek. A szexuális játékok használata nemcsak növeli az öröm érzését, hanem lehetővé teszi, hogy megismerje testét, különösen azt, hogy mit szeret és mit nem szeret a szexben. Illusztrációként a vibrátor használata ajánlott lehet azoknak a nőknek, akiknek nehézségeik vannak az orgazmus elérésével. Valójában ez a tárgy különösen hatékony a csikló érzések, anális vagy hüvelyi érzések érzésére.

Felfedezés
A párok szexuális játékszereinek ajánlott az örömök megváltoztatása. Kiegészítik a szexuális játékok nélküli gyakorlatokat. Emellett valami újat hoznak. Így ezek a kiegészítők javasolhatók vagy ajánlhatók a nemi közösülés fűszerezésére. Ne feledje azonban, hogy ezek nem jelentenek csodamegoldást a pár szexualitásában felmerülő problémák megoldására.

Ne feledje, hogy csak szexuális játékok használata nem serkenti a vágyat. Másrészt ezek a tárgyak stimulálják a szexuális izgalmat, ami növeli a kenést és megkönnyíti az orgazmus elérését.

Mi értelme van szexuális játékokat használni a nők számára?
A szexuális játékok segíthetnek felfedezni az orgazmust. Néhány nőnek jelentős nehézségei vannak az öröm elérésével. Ezek a szexuális játékok hatékonyan stimulálják a legérzékenyebb erogén zónákat, beleértve a hüvelyt és a csiklót. Az elektromos vagy mechanikus stimuláció gyakran növelheti az izgalmat és elérheti az orgazmust.
Bizonyos esetekben a szexuális játékok valószínűleg vágyra hatnak. Minden attól függ, hogy a képzelete és hogyan érzékeli őket a felhasználó.

Egyes nők új hüvelyi érzéseket fedezhetnek fel dildó típusú szexuális játék használatával. A csikló külső ingerlésével összehasonlítva ezeket gyakran elhanyagolják. Hatékony, a szexuális játékok használata minden nő számára erősen ajánlott. Egyes területek, mint például a G-pont, érzékenyebbek, mint mások. Ezeket manuálisan vagy egy erre a célra szolgáló szexuális játék segítségével kell feltárni. Az új érzések megismerésével a nők szexualitásuk gyakran ismeretlen aspektusához közelítenek:
- Ha egy nő szexuális játékok használatáról fantáziál, az növelheti szexuális vágyát;
- Ha úgy érzi, hogy legyőz egy tabut ezeknek a tárgyaknak a használatával, vágya növekedni fog;
- Míg az a gondolat, hogy a szexuális játék használatát belefoglalja a partnerével folytatott szexuális játékba, növeli az izgalmat, növelheti a libidót is.

A szexuális játékok szerelmi és szexuális életed szövetségeseivé válhatnak. Legyen szó a rutin megszakításáról, különböző örömök felfedezéséről vagy a kapcsolat kötelékének megerősítéséről, egy csomó modell vár rád kedvenc intim szerelmedben! Nézd meg, hogy megtaláld azt az intim játékot, amely új távlatok felfedezésére késztet. Fedezz fel egy új szenvedélyt!


6 előny, ha párok szexuális játékot fogadnak intimitásukba

Amint azt nemrégiben kifejtettük, egyre több Français.es csábítanak a felnőtt játékok. Rég elmúltak azok az idők, amikor egy pár nem gondolta, hogy szexuális játékokra van szükségük intim életük felpezsdítéséhez. Rezgő tojás, gyűrű, vibrátor,... A kereslet robbanásszerűen növekszik, és a párok intimitása jelentősen javul! Habozik belevágni? A szerkesztőség 6 előnnyel jár, ha szexuális játékot fogad be magánotthonába. Bónuszként kitaláltunk egy válogatást a Bűnös szexboltban kapható intim játékokból, mesélsz róluk...

1 - Szakítsd meg szexuális rutinod

Ha már régóta együtt vagytok, hajlamos vagy mindig ugyanazokat a pozíciókat ismételgetni, mindig ugyanazokat a helyeket szeretkezni... Bár a szexuális rutin nem feltétlenül valami negatív, egyesek számára unalmas lehet. Miután mindent kipróbáltál, egy kicsit belefáradtál abba, hogy össze kell törnöd az agyadat, remélve, hogy újra feléleszted a vágy lángját?

Ezzel a megfigyeléssel szembesülve a felnőtt játék jó ötlet, hogy újdonságot hozzon a szeretkezésbe. Az ajánlat nagyon széles, és most már könnyű megtalálni egy szexuális játékot, amely az egyiknek éppúgy tetszeni fog, mint a másiknak. Közülük a rezgő tojás különösen ajánlott az izgalom növelésére és a páros bűnrészesség elősegítésére.

Ez a távirányítású szexuális játék becsúszik a hüvelybe, és távolról vezérelhető. Tökéletes játék a közös szórakozáshoz azáltal, hogy átadja az irányítást partnerének. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a sajátját, és kitalál egy új rossz forgatókönyvet, hogy tesztelje ... Bónuszként kültéren és / vagy egyedül is felhasználható.

2 – Szabadulj meg az akadályoktól

Mint tudjuk, sok nő (sajnos több, mint a férfiak) még mindig bizonyos zavarban érzi magát, hogy teljesen szabad a szexualitásában. Nem mernek bizonyos álláspontokat felvenni, nem mernek "túl nagy zajt csapni", nem merik kifejezni fantáziáikat... Nem is beszélve az orgazmusról, amelyet ritkán érnek el, néha inkább "hamisítanak", hogy kielégítsék partnerüket.

Azok az idők elmúltak! A szexuális játékok lehetővé teszik az élvezet és az öröm új formáját, amely kimozdít minket a komfortzónánkból. És ha van olyan, amely az elmúlt években szenzációt okozott, akkor az: az Air Pulse stimulátorok. A programon: finom pulzálások, amelyek teljes mértékben stimulálják a csiklót, anélkül, hogy közvetlen kapcsolatba kerülnének vele. Tökéletes ahhoz, hogy egyedül vagy párban induljon el, hogy meghódítsa magánéletét. Egy kis játék egy új élethez, amelyet mértékletesség nélkül fogyaszthat!

Csak be kell néznie Christian Grey vörös szobájába, hogy megértse, hány szexuális gyakorlat létezik... Nos, ugyanez vonatkozik a szexuális játékokra is! A párok örülni fognak, ha párként használhatják őket, vagy egymásnak libidójuk növelésére.

Az árak megfizethetők, és lehetővé teszik, hogy rendkívüli szexuális kapcsolatokat tapasztaljon meg, ahol csak a képzelet a pár határa. Annak érdekében, hogy a varázslat addig működjön, amíg el nem éri az orgazmust, miért nem teszteli a gyűrűt? Ez a gyűrű, amelyet a pénisz köré helyeznek, más néven kakasgyűrű, segít megerősíteni az erekciót. Bónuszként, ha a gyűrű rezgő motorral rendelkezik, stimulálja a csiklót a duó ölelés során.

Volt már bonyolult napod, és úgy érzed, hogy növekszik a feszültség a partnereddel? Mi lenne, ha ezt a frusztrációt inkább a paplan alatt kezelnéd? A pihenés karnyújtásnyira van. Ha néhány perc örömet szerez magának egy szexuális játékkal, az biztosan stresszmentesít, amellett, hogy izgatja partnere libidóját.

Mi a legjobb partner erre? Pálca vibrátor. A varázspálca egy kis hullámzása, és kívánsága teljesül. Képesek lesztek ellazítani egymást azáltal, hogy masszázsokat végeznek erogén zónáitokon, amelyek gyorsan eljuthatnak a végső élvezetig...

6 - Erősítd meg bűnrészességed

Ha új szexuális játékok rendszeres választásával fedezi fel szexualitását, elkerülhetetlenül számos intim témával fog foglalkozni, beszélni fantáziáiról... Egy kicsit le fogod bontani a korlátaid, hogy megbízz a másik emberben, hogy bevalld a legjobban őrzött kis titkaidat. És milyen finom érzés tudni, hogy partnerünk bármikor valóra válthatja valamelyik fantáziánkat...

Mi lenne, ha megtalálnád azt a kis varázspontot, ami felszáll? A G-pontot néhány nő Szent Grálként írja le, amely pazar orgazmusokat vált ki, és egyedül vagy partnerrel is felfedezhető. Ha lehetséges a behatolás során stimulálni, akkor ezt a nagyon érzékeny erogén zónát szexuális játék segítségével is felfedezheti. Ideális ahhoz, hogy újra felfedezd bűnrészességedet a paplan alatt és kívül...

Mint láthatod, egy vagy több felnőtt játék párként való használata több szinten is igazi lökést ad. Már csak egy dolgod van: vágj bele. És ha még több szexuális játékot szeretne felfedezni olvasgass a blogunkban.

Keresés