Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Maszturbátor Premium tenga soft case cup

Ár:
6.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2021. december 08.
Gyártó: Tenga

Vízbázisú síkosítóval már ellátott, kiváló tapadást biztosító, puha tokkal rendelkező maszturbátor, légnyílása segítségével használat közben a nyomás egyszerűen szabályozható. A terméket egyszeri használatra javasolják, mivel nem tisztítható. A Tenga legjobb minőségű anyagai, technológiája és szenzációi! A prémium sorozat a speciális formulájú szilikonból, kiváló minőségű uretánhabból, könnyen letörölhető prémium krémből és a luxus kialakítású belső szerkezetekből készül. Tenga, új felnőtt koncepció!
Nagyra értékeljük, hogy néhány embernek minden felnőtt termékről képe csúnya, kétes vagy rosszabb. Ezért jött a buliba a TEnga itt van, hogy forradalmasítsa a felnőtt javak birodalmát, és hogy a szex nyílt, elöljáró élménnyé alakuljon át, amelyet bárki élvezhet. Elkötelezett az ilyen nagyszerű álmok és ambíciók megvalósítása mellett.

Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft rendelés esetén!

Leírás és tulajdonságok

Puhacső csésze - Vegye meg a sajátját, hogy jó legyen

Most egy új puha csővel ez a csésze teljes ellenőrzést biztosít a meghúzási érzés felett. Önnek megfelelő érzés, amelyet az irányít, hogy milyen szorosan vagy könnyedén fogja meg a csészét. Élvezze a sokféle érzéki érzést, a dörzsöléstől, simogatástól, préseléstől stb. Az egyik figyelemre méltó tulajdonság a magömlés utáni "kiszorítás" képessége.

Utasítás
- Húzza le a csomagolást a perforációk mentén a kupakról. Figyelje, ahogy az ujjai lehúzódnak.
- Használat előtt tépje le a csésze tömítését a csésze fejéről, és nyissa ki a levegő lyukat. A levegő lyukának megnyomása és elengedése használat közben különbségeket okoz az érzékelésben.
- Távolítsa el az alsó kupakot, és lassan helyezze be a péniszét közvetlenül a csésze alján lévő lyukon keresztül.
- Nyerjen kellemes és legizgalmasabb érzést, mint az igazi. Mozgassa előre-hátra, ahogy akarja.
- Használat után helyezze vissza az alsó kupakot a TENGA onanizmus pohárra, és kérjük, a helyi lakóhely hulladékkezelési szabályainak megfelelően rendszeresen szemétbe dobja.

Vigyázat
- Ez a termék eldobható és nem célja ismételt használatra.
- Ne használja ezt a terméket több személynél.
- Ne használja, ha nyílt sebek vannak a nemi szerve környékén.
- Ne helyezzen semmilyen tárgyat a pohárba használatra.
- Ne tágítsa ki a csésze élén lévő léglyukat a használat érdekében.
- Ne hagyja a poharat nyitott részével lefelé fordítva, miután eltávolította a kupakot, hogy elkerülje a krém szivárgását.
- Ne melegítse vagy hűtse a csészét használatra.

Ha túl izgalmasnak érzi magát, vagy szédül a használat során, azonnal hagyja abba a használatát. Ez a termék szagtalan és félig átlátszó. 

Többszöri felhasználás csak óvszerrel ajánlott! A Maszturbátorok kategóriában a 6.500 Ft a terméket nézve jó ár, ha csak ez számít vásárold meg.

Külső raktáron Igen
Szín Kék
Szín Sárga
Anyag TPE
Speciális jellemző vízálló
Hossz 11 - 15
Átmérő 8 - 10

Keresés