Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Ujjazó vibrátor Pretty love gorgon fingering lila

Ár:
6.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Pretty Love
A Pretty Love Gorgon ujjazó 10 rezgési beállítással rendelkezik, újratölthető, szupersima szilikonból készült. Csúsztasd ezt a vibrátort az ujjára. A rugalmas anyag szoros illeszkedést biztosítanak, hogy a helyén maradjon az eszköz használat közben. Nyomd meg hosszan a gombot a bekapcsoláshoz, majd röviden a vibrációs funkiók váltásához. Használhatjátok külső és beéső stimulációhoz is.  Kiváló pároknak és szóló használatra is.
Apró de hatalmas. Hihetetlen párok számára és egyéni elégedettség. Prettylove 10 beállítások Az újratölthető ujjvibrátor ultrasima szilikonból készül, csúsztassa ezt a hangulatot az ujjára; A rugalmas pántok szorosan illeszkednek, hogy a helyén maradjanak. Kapcsolja be a rezgéseket, és szakszerűen irányítsa a stimulációt pontosan oda, ahová szeretné.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, sima felületű, 10 rezgési funkcióval rendelkező, ujjra helyezhető, ergonómiailag kialakított ujjra húzható vibrátor. Formája miatt a test külső és belső stimulációjára alkalmas.

Szélesség (mm): 82
Hossz (mm): 93

Vízbázisú síkosító javasolt. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. A termékre nem érkezett kifogás, ha tetszik vásárold meg.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 1,6 - 2,4
Hossz 6 - 10
Speciális jellemző vibrátoros
Speciális jellemző vízálló
Szín Lila

Keresés