Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

G-pont vibrátor Hector lila electro stimulációval

Ár:
18.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2022. szeptember 30.
Gyártó: Pretty Love
Szuper különleges vibrátor, ugyanis a modell 5 elektromos stimulációs funkcióval van ellátva, és gyenge elektromos kisülések révén hat a hüvely erogén zónáira. Teljesen vízálló kivitelű a holmi, tehát nem kell óvatoskodni a tisztítás során. A 7 rezgési funkcióval együtt elképesztően kellemes, szokatlan érzéki örömöket okoz.
Vedd meg 18.000 Ft áron, és az első alkalom után elfogod felejteni az összeget.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Különleges, kettős stimulációval működő, a g-pont eléréséhez is ideális formával rendelkező vibrátor. Az eszköz a nyakrészénél hajlékony, így jól tud alkalmazkodni az eltérő testi adottságokhoz. A vibrációs motor a fejrészben kapott helyet, meglehetősen erős, közepes tónusú rezgésekkel dologozik. Testét szinte teljes egészében selmyes tapintású, kis mértékben puha, bőrbarát szilikon borítja, ezalól csak a az alján lévő műanyag díszítőgyűrű és a fejrész oldalán látható két fémből készült elem képez kivételt. Utóbbiak nem csak ékesítik az eszközt, hanem funkciójuk is van.

Rajtuk keresztül alacsony feszültségű elektrostimulációs impulzusokkal is kiegészíthetjük a vibrációt, ami egy teljesen más izgatást biztosít használójának. Itt nem kell valami roppant erős, vagy veszélyes dologra gondolni, de azért inkább bevállalósoknak ajánljuk, mivel az érzet amit kelt, sokaknál a fájdalomhoz áll közelebb, mint a kellemes kényeztetéshez.

Szerencsére a készülék ára emaitt a funkció miatt nincs az egekben, illetve maga a holmi igencsak jó minőségű, a vibrációs funkciója pedig a legtöbb ígényt kielégíti, tehát ha esetleg ajándékba szánjuk, biztosan nem fog csalódást okozni, legfeljeb nem lesz használva az estim funkciója.

Vezérlése egyszerűnek mondható, három van hozzá a játékszer törzsén. A középső gombot lenyomva alaphelyzetbe áll, amit egy apró fényforrás villogással jelez vissza. Ezután a felső gomb lenyomásával az elektrostimulációs funkció kapcsol be, és a LED fény kékre vált, ugyanezen gomb megnyomásával fokozhatjuk a estim erősségét. Az alsó gomb értelemszerűen a vibrációt irányítja, rövid megnyomásra bekapcsol a vibráció, ujabb rövid megnyomásra pedig lépteti a ritmust.

A funkciók kikapcsolása két módon lehetséges, ha lenyomva tartjuk az adott funkció vezérlőgombját, akkor az adott funkció kikapcsol, vagy pedig röviden megnyomjuk a középső gombot, akkor minden funkció kikapcsol, és alaphelyzetbe áll a játékszer. Ahogy látszik a leírtakból, a két funkció egymástól teljesen függetlenül vezérelhető. A teljes kikapcsoláshoz lenyomva kell tartani a középső gombot.

Ahogy az manapság már alapkövetelmény ebben az árkategóriában, a termék áramellátását beépített akkumulátor biztosítja, amit a dobozban található USB-s töltőkábel segítségével tölthetünk fel. A készülék alsó részén találjuk a nyílást a töltéshez, DC felirat jelöli.

 • Teljes hossza: 19,5 cm
 • Behelyezhető hossza: 13,5 cm
 • Az ovális fejrész legnagyobb átmérője: 3,8 cm (a további képeken látható 3,2 cm-es adat is helyénvaló, attól függ hol mérjük, mi a legnagyobb átmérőt adtuk meg)
 • Tömege: 132 gramm
 • Flexibilis nyakrész
 • A g-pont eléréséhez is alkalmas forma
 • Kettős stimuláció
 • Erős, de igen csendes vibrációs motor
 • 7 különféle rezgésprogrammal
 • 3 fokozatban szabályozható elektrostimuláció
 • Egymástól függetlenül használható funkciók
 • Egyszerű vezérlés
 • Teljesen vízálló kivitel
 • Anyaga: kiváló minőségű, bőrbarát szilikon, ABS műanyag, fém
 • Akkumulátoros áramelltás
 • USB-s töltőkábel a dobozban
 • Síkosításához kizárólag vízbázisú készítmény ajánlott

Alacsony feszültséggel működő elektromos stimuláló készülék, de a következő figyelmeztetések a használójára nézve kötelezőek:

Ne használja a készüléket:

 • ha szívritmus szabályzót visel
 • ha terhes
 • a szemhéjakon
 • sérült bőrfelületen
 • vízben

A készülék a gyermekek elől elzárandó, csak 18 éven felülieknek. Ha a használat során bőrirritációt észlel, hagyja abba a műveletet, ne használja közvetlenül a csontoknál lévő bőrfelületen, a teljesítményt fokozatosan növelje, tapasztalja ki a korlátait. Amennyiben a fenti óvintézkedéseket megteszi, akkor nagyszerű élményben lehet része a készülék használata során Önnek és partnerének.

A g-pont stimulálására is használható. Ha valami élvezetes dolgon töröd a fejed, akkor ebben ez a termék jó segítség lesz!

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Lila
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Hossz 16 - 20
Átmérő 3 - 3,4

A gyártó írja

Nagyszerű ok valami új kipróbálására! A Pretty Love Hector vibrátor egy hölgynek igazi óceánt ad az új, mégis felderítetlen erotikus élményekből. A modell elektrostimulációs funkcióval rendelkezik, és gyenge elektromos kisülésekkel hat a hüvely erogén zónáira. Rezgéssel együtt ez elképesztően kellemes, szokatlan érzéki érzéseket okoz.

A készüléket egy kissé oldalra döntött nagy fej különbözteti meg, amelyben a vibrációs modul található. Nagyon kényelmes vele masszírozni a G- pontot... A fej oldalán fényes elektródák vannak, amelyek elektromos áramot vezetnek. 

A lány 7 rezgésprogram és 5 elektromos stimuláció közül választhat. Tartozék hossza 19,5 cm, átmérője 3,2 cm Anyag - orvosi hipoallergén szilikon, ftalátokból tisztítva. Az áramellátáshoz beépített újratölthető akkumulátort használnak, amelyet USB-kábelen keresztül töltenek fel.

Keresés