Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Pretty Love Jefferson electro plug applikációval

Ár:
18.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Pretty Love

Nagyon érdekes játék az izgalomra vágyóknak. A Jefferson Vibrating Anal Plug a hagyományos rezgéseket elektromos stimulációval kombinálja, és támogatja az okostelefonos vezérlést. A beépített vibrációs modul 12 különböző beállítást támogat a vibrációhoz, az eszkalációhoz és a pulzációhoz, valamint 3 elektromos stimulációs módot. A nagy fej oldalain elektródák vannak, amelyek impulzusokat továbbítanak a végbélnyílás falai felé, és a legerősebb érzéki érzeteket okozzák. 
A hegy falán lévő hosszanti barázdák növelik az erogén zónákra gyakorolt ​​hatás intenzitását. A modell támogatja az okostelefon segítségével történő távvezérlést egy speciális alkalmazás segítségével, amely széles körű kísérletezési lehetőségeket nyit meg. Beépített újratölthető akkumulátorral működik, USB-kábelen keresztül. Hossza 9,2 cm, átmérője 3,4 cm. 

Okostelefonról is irányítható, 18 karátos aranyozott cinkötvözettel díszített különleges fenékdugó, ugyanis a modell 3 elektromos stimulációs funkcióval van ellátva, és gyenge elektromos kisülések révén hat az erogén zónára. A 12 rezgési funkcióval együtt elképesztően kellemes, szokatlan érzéki örömöket okoz. Kúp formája miatt mérete fokozatosan nő.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ha férfiaknak és nőknek vagy mindkét nemnek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód, Budapesten az Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott.
Tisztítása: használat előtt és használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Az ingyenes applikáció telepítéséhez a dobozon vagy a leírás alatt található QR kódot kell beolvastatni. 

Ha mégsem online vásárolnál, üzletünkben eladóink már több éve foglalkoznak erotikus termékekkel, így bármilyen kérdésre szakszerű segítséget tudnak nyújtani.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.
A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Fekete
Szín Arany
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző vibrátoros
Speciális jellemző app-vezérelt
Hossz 6 - 10
Átmérő 3 - 3,4

Keresés