Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Pretty Love Master Hunter 4 darabos szexkészlet pároknak

Ár:
34.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Pretty Love

Engedje át magát a fényűző élvezetnek és a négyszeres szórakozásnak a Master Hunter 4 darabos készlet segítségével. Lepd meg partneredet ezzel az izgató dobozzal, és legyen egy szenvedélyes estéje mindkettőtöknek.
Élvezze a vibráló és forgó anális dugót, a többsebességes, szilikon péniszgyűrűhöz csatlakoztatott prosztatizgatót, a vibrációs péniszgyűrűt és a csiklóizgatós péniszköpeny, amely csúcspontot kiváltó rezgéseket biztosít Önnek és partnerének.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.
A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Tartalma : egy 13,5 cm hosszú, 3,7 cm átmérőjű, vezeték nélküli távrányítóval is szabályozható, 4 rezgési és 4 forgási funkcióval rendelkező fenékdugó, egy állítható rezgéserősségű, 14 cm hosszú, 3,3 cm átmérőjű, csiklóizgatóval kiegészített péniszköpeny, egy állítható rezgéserősségű, 5,6 cm hosszú, 5 cm átmérőjű péniszgyűrű és egy péniszgyűrűvel kiegészített, 21,2 cm hosszú (behelyezhető hossz 8,8 cm), 2,5 cm átmérőjű, vibrátoros prosztata masszírozó.

Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Külső raktáron Igen
Elem 1 x AAA
Elem Újratölthető
Elem 3 x LR41
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző távirányítós
Speciális jellemző vibrátoros

Keresés