Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Mini masszírozó Pretty love mini stick rózsaszínű

Ár:
3.500 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Pretty Love

Tapasztalja meg a Pretty Love's Wonder Mini orgazmikus varázsát. Mérete ne tévesszen meg, ez a mini masszírozó ütőképes, kis termete pedig ideálissá teszi a huncut éjszakákhoz. Több sebességű rezgésbeállítással felfedezheti, megkóstolhatja, borogathatja és borogathatja a napot, hogy forgó szemekkel fejezze be a napot. A pálca hegyén elhelyezkedő rezgések ideálisak azok számára, akik szeretnének egy kicsit felkapaszkodni és felfedezni a kényszerű orgazmus játékát! Ez a puha szilikonnal bélelt szuper szexjáték vízálló is. Ráadásul mindössze 2 AAA elemet igényel, így ez a bátor kicsi mindig készen áll, hogy lángra lobbantsa örömét.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kiváló minőségű, bőrbarát szilikonból készített, állítható rezgési funkcióval rendelkező, rugalmas nyakkal ellátott, könnyen kezelhető, vibrátoros masszírozó. Kezdők részére is ajánlott. Kis aranyos mini masszírozó. Ismerje meg a Pretty Love Wonder Mini botjának orgazmikus varázsát. Ne tévesszen meg a mérete, ez a mini masszírozó ütős, kis termete pedig ideálissá teszi a rossz éjszakákra. A többsebességes rezgésbeállításokkal felfedezhető, tesztelhető, tippelhető és tippelhető, hogy egész nap szemforgatás legyen. A pálca fején lévő lokalizált rezgések ideálisak azok számára, akik szeretnének egy kicsit perverz lenni és felfedezni a kényszerített orgazmus játékot! Puha szilikonnal bevonva ez a szuper szexuális játék vízálló is. Ráadásul USB-n keresztül is tölthető, így ez az aranyos kissrác mindig készen áll arra, hogy kielégítse az örömödet.

Tisztítás minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. A Masszírozók termékek között, ez jó vétel, ne halogasd a vásárlást, hisz a saját örömödről döntesz. Vízbázisú síkosító javasolt. A legjobb erotikus termékek között tartják nyilván.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 11 - 15
Speciális jellemző vízálló
Szín Rózsaszín

Keresés