Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszköpeny Pretty love penis sleeve csiklóstimulátorral és herezacskó gyűrűvel

Ár:
3.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Pretty Love

Pénisz rögzítő csiklóstimulátorral és herezacskó gyűrűvel. A pénisz vagy vibrátor egészét befedő, óvszerhez hasonló módon felhelyezhető erotikus kiegészítő, csiklóizgatóval ellátva. Külső kialakítása a partner számára izgató hatású.
A Pretty Love péniszrögzítő külső keretként működik, és hasznos lehet azoknak a férfiaknak, akiknek merevedési nehézségei vannak, vagy akik hajlamosak a korai magömlésre. A játék rugalmas cella formájában készült, amely szorosan illeszkedik a pénisz felületéhez. A felső részben egy csiklóstimulátor található kis antennák formájában, amelyek a súrlódások során masszírozzák a csiklót. Lent egy vékony hídon van egy rugalmas gyűrű a herezacskó számára, amely tovább stimulálja a heréket, késlelteti az orgazmust. Hossza 11,6 cm, átmérője 3,4 cm. Anyaga orvosi hipoallergén szilikon, ftalátoktól tisztítva.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Elasztikus péniszhüvely herezacskó gyűrűvel és csiklóstimulátorral. A péniszrögzítő külső keretként működik, és hasznos lehet azoknak a férfiaknak, akiknek merevedési nehézségeik vannak, vagy akik hajlamosak a korai magömlésre. A játék rugalmas cella formájában készült, amely szorosan illeszkedik a pénisz felületéhez.

A felső részben egy csiklóstimulátor található kis antennák formájában, amelyek a súrlódások során masszírozzák a csiklót. Lent egy vékony hídon van egy rugalmas gyűrű a herezacskó számára, amely emellett stimulálja a heréket, késleltetve az orgazmust.
Hossza 11,6 cm, átmérő 3,4 cm. Anyaga vastagsága az ingerek érzékelését csökkenti, így teszi lehetővé az aktus idejének meghosszabbítását.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.  

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.
A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Hossz 11 - 15
Átmérő 3 - 3,4
Termék címkék: férfiaknak, péniszköpeny, péniszre

Keresés