Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszköpeny vibrátoros Pretty love penis sleeve ii

Ár:
9.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. május 16.
Gyártó: Pretty Love

A teljes hossza 18,8 cm, a pénisz behelyezésének mélysége 13,5 cm, átmérője 4,5 cm. A Pretty Love péniszhüvely határozott fogást biztosít értékes tulajdonod körül, legyen erős és stabil a 10 funkciós vibrációs kakashüvellyel. Hagyja, hogy a ketrecbe zárt hüvely átölelje a farkát az erősebb erekció és a nagyobb ütés érdekében, míg a gömbhurok biztosítja, hogy az egész csomagot elférjen. Az ő örömére éppúgy, mint a tiédre, a kiálló csiklókar készen áll a cselekvésre, mivel szex közben a csiklóját célozza meg. Bársonyos, fekete szilikonból készült. Kapcsolja be a rezgéseket, és fedezze fel a 10 sebesség- és mintamódot, miközben megtalálja azt, amelyik mindkettőt egy erőteljes csúcsponthoz juttatja. A pénisz egészét befedő, óvszerhez hasonló módon felhelyezhető, 10 rezgési fokozattal rendelkező, csiklóizgatóval kiegészített péniszköpeny, heregyűrűvel.
Külső kialakítása a partner számára izgató hatású.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Félig zárt stimuláló fúvóka a péniszhez rezgéssel. A modell teljesen lefedi a fejet, és részben lefedi a törzset, és kiálló pulóverekkel hálóval fonja. A pénisz érzékenysége jelentősen csökken, ami hozzájárul a nemi közösülés meghosszabbításához, de a nő intenzívebb stimulációt kap az erogén zónákban. Ezenkívül a fúvóka a pénisz külső támaszaként szolgál, fenntartva a rugalmasságot a szerelmi játék ideje alatt. Ez nagyon fontos az instabil vagy legyengült erekcióban szenvedő férfiak számára. A herezacskó rugalmas hurokja nemcsak rögzíti a játékot, hanem kissé lehúzza őket. A modell fel van szerelve a csikló rezgő stimulátorával, kivonható rezgő medencével. 

Vízbázisú síkosító javasolt. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.
A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Vedd meg 9.500 Ft áron, és az első alkalom után elfogod felejteni az összeget. Ha még bizonytalan vagy, és további információkat szeretnél, akkor olvasgass, nézelődj a szexshop hírek és cikkek között, és dönts később.

Külső raktáron Igen
Elem 1 x AAA
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző vibrátoros
Hossz 11 - 15
Hossz 16 - 20
Átmérő 4 - 4,4
Átmérő 4,5 - 4,9

Keresés