Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vastagító péniszmandzsetta testszínű Pretty love penis sleeve matias

Ár:
500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Pretty Love

A pénisz végére óvszerhez hasonló módon felhelyezhető vastagító mandzsetta, mellyel megnövelhető a makk átmérője. Emellett érdes felületű kialakítása a partner számára izgató hatású lehet.
A TPR anyagnak köszönhetően az eszköz puha és rugalmas, de elég erős ahhoz, hogy a helyén maradjon. Szinte bármilyen péniszmérethez szorosan illeszkedik, ezáltal megtartja a vért a péniszben, és segíthet a hosszabb és az erősebb erekció elérésében. Progresszív potenciatréningre és az aktus idejének meghosszabbítására is alkalmas, mivel csökkenti a makk érzékeny részeinek stimulációját, így késleltetheti az ejakulációt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Anyaga vastagsága az ingerek érzékelését csökkenti, így teszi lehetővé az aktus idejének meghosszabbítását. Vízbázisú síkosító javasolt. Erősítsd meg a péniszedet a csodálatos kakashüvelygel! A selymesen puha TPR anyagnak köszönhetően a kakashüvely puha és rugalmas, de elég erős ahhoz, hogy rajta maradjon. Minden péniszkerülethez illeszkedik, közel van a bőrhöz, csapdába ejti a vért a péniszében, és segít hosszabb ideig tartó és erősebb erekció elérésében. Alkalmas progresszív potenciaedzésre és az édes idő meghosszabbítására azáltal, hogy csökkenti a makk érzékeny részeinek stimulációját, késleltetve az ejakulációt. Csak csúsztassa ezt a péniszhosszabbító hüvelyt a farkára, és adja meg neki a végső elégedettséget!

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell elmosni.

Külső raktáron Igen
Anyag TPR
Átmérő 2,5 - 2,9
Átmérő 3 - 3,4
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 6 - 10
Speciális jellemző vízálló
Szín Testszínű
Termék címkék: péniszköpeny, péniszmandzsetta

Keresés