Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Pénisz és makk vastagító testszínű, penis sleeve oscar

Ár:
500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Pretty Love
Testszínű péniszsapka. Erősítse meg péniszét egy csodálatos péniszfedővel! A selymesen puha TPR anyagnak köszönhetően a fedőréteg puha és rugalmas, de elég erős ahhoz, hogy a helyén maradjon. A pénisz bármely kerületéhez illeszkedik, közel a bőrhöz, csapdába ejti a vért a péniszben, és segít hosszabb és erősebb erekció elérésében. Alkalmas progresszív potenciaedzésre és az édes idő meghosszabbítására is azáltal, hogy csökkenti a makk érzékeny részeinek stimulálását, késleltetve az ejakulációt. Csak annyit kell tennie, hogy alkalmazza ezt a péniszhosszabbítót, és a legnagyobb elégedettséget nyújtja neki! 
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

​A Pretty love penis sleeve oscar flesh tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell elmosni.

A szex shop Pénisz mandzsetták áruiról ha további információkat olvasnál, akkor nézelődj a szex és erotika hírek blogunkban. A szexshopok közül nálunk teljesen diszkréten vásárolhatod meg a Pénisz és makk vastagító testszínű, penis sleeve oscar árucikket.

Külső raktáron Igen
Anyag TPR
Átmérő 2,5 - 2,9
Átmérő 3 - 3,4
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 6 - 10
Speciális jellemző vízálló
Szín Testszínű

Keresés