Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Prosztata masszírozó hullám stimulációval Pretty love remington

Ár:
15.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2023. június 14.
Gyártó: Pretty Love

Újratölthető vibrációs prosztata masszírozó speciális stimuláló betéttel a fejen. A fej ovális tölcsérrel van felszerelve, melynek közepén egy pattanás található, amely hatékonyan továbbítja a rezgéseket. A pattanás aktívan pulzál, hatással van a prosztata mirigyére, és teljesen elképesztő érzéseket kelt az emberben. Az ívelt hüvely kényelmes a behelyezéshez és a súrlódáshoz. Az alap fogantyúként működik. 
Egy kiváló vibrációs mechanizmus van beépítve a belsejébe, 12 vibrációs, eszkalációs és pulzációs funkcióval. A modell hatásosabb, mint sok más hasonló kiegészítő, amit minden férfi láthat, aki működés közben kipróbálja a játékot. Hossza 11 cm, átmérője 2,8 cm Az áramellátást egy USB kábelen keresztül feltöltött beépített akkumulátor biztosítja. 
2,8 cm átmérőjű, 12 rezgésmódú  orvosi minőségű szilikonból készített, ergonómiailag kialakított, sima felületű, memória funkciós, 12 pulzációs funkcióval ellátott prosztata masszírozó. 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

Az intim webshop ajánlja ezt, megvásárolhatod rendeléssel, vagy ha üzleti készleten van, akkor ott is átveheted. Vásárolj szexkütyüket, és lépj rá a szexualitás és erotika új ösvényére!

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Hossz 11 - 15
Átmérő 2,5 - 2,9

English

Rechargeable vibrating prostate massager with a special stimulating pad on the head. The head is equipped with an oval funnel, in the center of which there is a pimple, which effectively transmits vibrations. Acne actively pulsates, affects the prostate gland, and creates absolutely amazing sensations in a person. The curved sleeve is comfortable for insertion and friction. The base acts as a handle.

An excellent vibration mechanism is built inside, with 12 vibration, escalation and pulsation functions. The model is more effective than many other similar accessories that any man who tries the game in action can see. Length 11 cm, diameter 2.8 cm The power supply is provided by a built-in battery charged via a USB cable.

Prostate massager with a diameter of 2.8 cm, 12 vibration modes, made of medical grade silicone, ergonomically designed, smooth surface, memory function, 12 pulsation functions.

Keresés