Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Pretty Love Sincere

Ár:
14.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Pretty Love

A Pretty Love Sincere egy különleges formájú vibrátor nőknek, csiklóstimulátorral egyéni játékhoz vagy partnerrel való akcióhoz. Ez az egyedülálló textúrájú vibrátor lenyűgöző belső és külső érzeteket kínál. Sima szilikonból készült, és vízálló a könnyű tisztítás érdekében. Más vibrátoroktól eltérően, ergonomikusan kialakított csiklóstimulátorral rendelkezik, amely tele van pihe-puha szilikon sörtékkel, hogy még izgatóbb érzéseket keltsen. A 10 intenzív vibrációs móddal ez az egyedülálló vibrátor minden bizonnyal beváltja az elvárásaid.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kiváló minőségű anyagból készített, két motorral felszerelt, egyedi kialakítású csiklóizgatóval kiegészített, a fejében és az csiklóizgatóban is 10 rezgési fokozattal rendelkező, a g-pont stimulálására is alkalmas, memória funkciós vibrátor.

  • Teljes hossz: 17 cm
  • Importált hossza: 11 cm
  • Max átmérő: Ø 3,1 cm
  • Funkció: 10 rezgésmód
  • Tápellátás: USB-n keresztül újratölthető
  • Anyaga: szilikon
  • Szín: lila

Vízbázisú síkosító javasolt.
Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ha valami élvezetes dolgon töröd a fejed, akkor ebben ez a termék jó segítség lesz! A termékválasztás megkönnyítésére a blog tanácsainkkal állunk rendelkezésedre, ahol a terméktípusok bemutatása mellett, a szexről és szexuális segédeszközökről is olvashatsz.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín Lila

Keresés