Termékek Menü

Minivibrátor nagy fejjel és hullámosított testtel Stev Fuchsia

Ár:
4.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2021. március 04.
Gyártó: Pretty Love
A kis vibrátort szokatlanul kellemes türkiz színű, árnyalatú aqua jellemzi. Ennek köszönhetően a kiegészítő jól látható a tenyerében, és tökéletes összhangban van a meztelen testtel. A meghitt simogatásokat bármikor magával viheti. A kiegészítő ideális gyengéd, érzéki hüvelyi stimulációhoz, különös tekintettel a bejárati területre, valamint a vulva külső erogén zónáinak érzékenységével való kísérletezéshez. Ezen erotikus áruk között a Minivibrátor nagy fejjel és hullámosított testtel Stev Fuchsia sokak kedvence!
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft rendelés esetén!

Leírás és tulajdonságok

A modellt megkönnyebbülés, markáns fej különbözteti meg, amely simán áramlik egy hajlított, barázdált hordóba. A készülék kiváló vibrációs motorral van felszerelve, amely 10 rezgési, eszkalációs és lüktetési módot támogat.  1 AAA cellát használnak áramellátáshoz. Bevonat anyaga - orvosi hipoallergén szilikon. 
Játék hossza 13,5 cm, átmérője 2,9 cm. 
10 rezgési funkcióval rendelkező, a g-pont stimulálására is használható, markáns fejjel kialakított, bordázott felületű vibrátor.
Nézd meg a tulajdonságokat, és ha tetszik a rendelést rögtön intézzük. Ha van készleten akár jöhetsz megvenni az Intim Center szexshopba. Ha külső raktáron van 3 napon belül a tiéd lehet.

Külső raktáron Igen
Elem 1 x AAA
Szín Türkiz
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Hossz 11 - 15
Átmérő 2,5 - 2,9

Keresés