Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszpumpa elektromos Professional smart masturbating penis pump ( with magic sleeve )

Ár:
21.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Realov

Férfiaknak ajánlott, hímvesszőre helyezendő, henger alakú készülék, mely a beépített vibrátoros motor hatására fokozza annak vérbőségét. A vákuum intenzitása szabályozható. A rezgés intenzitása fokozza a barlangos test vérellátását. A Péniszpumpa elektromos Professional smart masturbating penis pump ( with magic sleeve ) kategóriában lévő árucikkek hatalmas kínálatában nem könnyű eligazodni, és felmerülhetnek kérdések. Az intim hírek bejegyzéseiben sokmindenre választ találsz.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Használatával az erekciós képesség fokozásán kívül a hímvessző mérete is növelhető. A behelyezhető, kristályos szerkezetű maszturbációs gyűrű rezgése és szívóereje orális stimulációhoz hasonló, így maszturbátorként is használható. A Masturbating Smart Pump működése csendes, USB-kábellel újratölthető, és a henger és a hüvelyek tisztításához könnyen szétszerelhető.
Minden használat előtt és után tisztítani kell antibakteriális tisztítóval és szexuális segédeszköz tisztítóval. Vízálló, de fejrészt vízbe tenni tilos! Vízbázisú síkosító javasolt. A csomag péniszgyűrűt is tartalmaz. Biztos, hogy jót akarsz magadnak, ezért a Péniszpumpa elektromos Professional smart masturbating penis pump ( with magic sleeve ) ebben jó segítség lesz!

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Anyag TPE
Átmérő 6 - 6,9
Hossz 31 - 35
Termékcsoport péniszpumpa
Speciális jellemző vibrátoros
Szín Színtelen

Keresés