Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Légstimulátor Pulse lite neo kék csiklóizgató

Ár:
17.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Svakom

A csikló stimulálásának új módját keresi? A Pulse Lite csikló stimulátor a legjobb választás. Innovatív és interaktív SVAKOM technológiájával és felhasználóbarát kialakításával ez a csikló stimulátor pihentető és fokozott élményt nyújt. Fedezze fel Ön is! A stimulátor 5 légnyomás üzemmóddal és 5 intenzitási szinttel rendelkezik. Ezenkívül a Pulse Lite Neo csatlakoztatható az ingyenes Svakom alkalmazáshoz, számtalan extra lehetőséget és interaktív videót kínálva. Az Ön és partnere közötti távolság már nem jelent problémát, mert az alkalmazással világszerte kapcsolatban maradhat. 
Kék légstimulátor csiklóizgató. Léghullámos stimulátora, ebben a gyönyörű lila színben, a Svakom márka újdonsága. Interaktív szexuális eszköz, ami mindent tartalmaz, amire szükséged van a nagy élvezéshez. Prémium minőségű, bőrbarát anyagból készített, ergonómiailag kialakított, a Svakom által szabadalmaztatott léghullámos technológiával stimuláló és 5 sebességi fokozattal szabályozható, könnyen kezelhető csiklóizgató. A Svakom applikáció letöltésével számos további lehetőség áll használója rendelkezésére, és lehetővé teszi a távoli vezérlést is. Vízbázisú síkosító javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A személyes visszajelzések és Google értékelések alapján a vásárlók jó véleménnyel vannak rólunk, a bizalom tekintetében ne legyenek kétségeid. Ha ettől máris beindult a fantáziád akkor ne hezitálj, vásárold meg! A Pulse Lite Neo fröccsenésálló és a mellékelt USB-kábellel újratölthető. 

Engedd, hogy a Lite Neo kielégítsen a Pulse technológiával. A Lite Neo stimulátor a "Pulse technológia" elvével működik, ami léghullám alapú. Ha még nem ismered a Pulse technológiát, a Lite Neo egy remek lehetőség, hogy megismerkedj vele.

A léghullámok pulzáló érzése valami szenzációs és különleges. A léghullámok a szövet mélyreható stimulációjáról gondoskodnak, így még intenzívebb érzelmekre számíthatsz. Vigyük fel a vízbázisú síkosítót a szondára, és siklathasd végig a legérzékenyebb pontjaidon.

A Pulse Lite Neo egy diszkrét társ. A Lite Neo stimulátor gyönyörű és elegáns formájú, amely lehetővé teszi, hogy időtöltésed ezzel a stimulátorral igazán kellemes legyen. Használd egyedül vagy partnereddel, mivel teljesen diszkrét.

Az ergonomikus kialakítás gondoskodik arról, hogy a Lite Neo klitorisz stimulátora tökéletesen illeszkedjen a kezedbe. Emellett nagyon könnyű, mindössze 98 gramm, így a kezelése rendkívül egyszerű.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

ABS anyagból készült, amely finom bevonattal rendelkezik, és rendkívül kellemes tapintású. A szonda puha szilikonból készült, így az érzékeny pontjaid mindig gyengéd és kellemes kezelésben részesülnek.

A Lite Neo stimulátor kezelése egyszerű. A Pulse Lite Neo stimulátor könnyű kezelése mellett könnyű kezelhetősége is kiemelkedő. A különböző beállítások között könnyedén váltogathatsz a játékon található egyetlen gombbal.

A Lite Neo bekapcsolható hosszú gombnyomással. A felgyulladt fény azt jelzi, hogy a stimulátor be van kapcsolva:

  • dupla gombnyomás: üzemmódok váltása
  • egyszeri gombnyomás: erősség növelése

Játszadozz a beállításokkal és fedezd fel, melyik hozza a legtöbb örömet. Sok választás van, mivel 5 különböző pulzációs mód között váltogathatsz. Minden módot tovább szabályozhatsz 5 különböző intenzitási szinttel. A stimulátort hosszú gombnyomással kapcsolhatod ki, a fény kialszik. A Svakom Pulse Lite Neo stimulátor egy interaktív játék. Élvezd a szexuális játékot.

A Pulse Lite Neo stimulátort Bluetooth kapcsolattal összekapcsolhatod telefonoddal és így is irányíthatod. Mindössze annyit kell tenned, hogy a Google Play vagy Apple Store segítségével letöltöd a Svakom alkalmazást a telefonodra. Az alkalmazás ingyenes!

A Svakom alkalmazáson kívül a vibrációs stimulátort a Pulse Lite-t is össze lehet kötni az interaktív Feel Connect 3.0 alkalmazással. Mint a Svakom alkalmazás, ez is teljesen ingyenes és elérhető a Google Play és Apple Store-ban. Próbálj ki valami újat és csatlakozz az interaktív webtartalomhoz. Nem fogod megbánni.

Az összekapcsolódás nagyon egyszerű, csak kapcsold be a stimulátort, majd nyisd meg az alkalmazást, az összekapcsolás automatikus. Miért lesz még jobb a felfedezés az alkalmazások használatával?

  • Kéz nélküli vezérlés
  • Élő irányítás, ujjal húzott csúszással a képernyőn
  • Azonnali kedvenc pulzációs mód kiválasztása
  • A játékot más is vezérelheti
  • Stimuláció a zene ritmusára vagy a beszédre
  • Csevegő Távoli kapcsolat

Ezt és még sok más szórakozást kínálnak neked a Svakom és a Feel Connect 3.0 alkalmazások.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ha budapesti vagy, mindenképpen nézz be egyszer az Intim Centerbe, érdemes csak nézelődni is a sokféle szexáru között. Ha vidéki vagy, akkor legközelebb ha Pesten jársz, gyere el hozzánk is. Az Intim Center megbízható szexshop és korrekt vállalkozás, nyugodtan megrendelheted a Légstimulátor Pulse lite neo kék csiklóizgató terméket.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 4 - 4,4
Hossz 11 - 15
Speciális jellemző app-vezérelt
Speciális jellemző vízálló
Szín Zöld

Keresés