Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Légstimulátor Pulse lite neo lila csiklóizgató

Ár:
17.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
Gyártó: Svakom

Lila légstimulátor csiklóizgató. A stimulátornak 5 légnyomás üzemmódja és 5 intenzitási szintje van. Ezenkívül a Pulse Lite Neo csatlakoztatható az ingyenes Svakom alkalmazáshoz, amely rengeteg további lehetőséget és interaktív videót kínál. A távolság közted és a partnered között már nem számít, mert az alkalmazással világszerte kapcsolatban vagy. Léghullámos stimulátora, ebben a gyönyörű lila színben, a Svakom márka újdonsága. Interaktív szexuális eszköz, ami mindent tartalmaz, amire szükséged van a nagy élvezéshez. Prémium minőségű, bőrbarát anyagból készített, ergonómiailag kialakított, a Svakom által szabadalmaztatott léghullámos technológiával stimuláló és 5 sebességi fokozattal szabályozható, könnyen kezelhető csiklóizgató. A Svakom applikáció letöltésével számos további lehetőség áll használója rendelkezésére, és lehetővé teszi a távoli vezérlést is. Vízbázisú síkosító javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Engedd, hogy a Lite Neo kielégítsen a Pulse technológiával. A Lite Neo stimulátor a "Pulse technológia" elvével működik, ami léghullám alapú. Ha még nem ismered a Pulse technológiát, a Lite Neo egy remek lehetőség, hogy megismerkedj vele.

A léghullámok pulzáló érzése valami szenzációs és különleges. A léghullámok a szövet mélyreható stimulációjáról gondoskodnak, így még intenzívebb érzelmekre számíthatsz. Vigyük fel a vízbázisú síkosítót a szondára, és siklathasd végig a legérzékenyebb pontjaidon.

A Pulse Lite Neo egy diszkrét társ. A Lite Neo stimulátor gyönyörű és elegáns formájú, amely lehetővé teszi, hogy időtöltésed ezzel a stimulátorral igazán kellemes legyen. Használd egyedül vagy partnereddel, mivel teljesen diszkrét.

Az ergonomikus kialakítás gondoskodik arról, hogy a Lite Neo klitorisz stimulátora tökéletesen illeszkedjen a kezedbe. Emellett nagyon könnyű, mindössze 98 gramm, így a kezelése rendkívül egyszerű.

ABS anyagból készült, amely finom bevonattal rendelkezik, és rendkívül kellemes tapintású. A szonda puha szilikonból készült, így az érzékeny pontjaid mindig gyengéd és kellemes kezelésben részesülnek.

A Lite Neo stimulátor kezelése egyszerű. A Pulse Lite Neo stimulátor könnyű kezelése mellett könnyű kezelhetősége is kiemelkedő. A különböző beállítások között könnyedén váltogathatsz a játékon található egyetlen gombbal.

A Lite Neo bekapcsolható hosszú gombnyomással. A felgyulladt fény azt jelzi, hogy a stimulátor be van kapcsolva:

  • dupla gombnyomás: üzemmódok váltása
  • egyszeri gombnyomás: erősség növelése

Játszadozz a beállításokkal és fedezd fel, melyik hozza a legtöbb örömet. Sok választás van, mivel 5 különböző pulzációs mód között váltogathatsz. Minden módot tovább szabályozhatsz 5 különböző intenzitási szinttel. A stimulátort hosszú gombnyomással kapcsolhatod ki, a fény kialszik. A Svakom Pulse Lite Neo stimulátor egy interaktív játék. Élvezd a szexuális játékot.

A Pulse Lite Neo stimulátort Bluetooth kapcsolattal összekapcsolhatod telefonoddal és így is irányíthatod. Mindössze annyit kell tenned, hogy a Google Play vagy Apple Store segítségével letöltöd a Svakom alkalmazást a telefonodra. Az alkalmazás ingyenes!

A Svakom alkalmazáson kívül a vibrációs stimulátort a Pulse Lite-t is össze lehet kötni az interaktív Feel Connect 3.0 alkalmazással. Mint a Svakom alkalmazás, ez is teljesen ingyenes és elérhető a Google Play és Apple Store-ban. Próbálj ki valami újat és csatlakozz az interaktív webtartalomhoz. Nem fogod megbánni.

Az összekapcsolódás nagyon egyszerű, csak kapcsold be a stimulátort, majd nyisd meg az alkalmazást, az összekapcsolás automatikus. Miért lesz még jobb a felfedezés az alkalmazások használatával?

  • Kéz nélküli vezérlés
  • Élő irányítás, ujjal húzott csúszással a képernyőn
  • Azonnali kedvenc pulzációs mód kiválasztása
  • A játékot más is vezérelheti
  • Stimuláció a zene ritmusára vagy a beszédre
  • Csevegő Távoli kapcsolat

Ezt és még sok más szórakozást kínálnak neked a Svakom és a Feel Connect 3.0 alkalmazások.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Ha budapesti vagy, mindenképpen nézz be egyszer az Intim Centerbe, érdemes csak nézelődni is a sokféle szexáru között. Ha vidéki vagy, akkor legközelebb ha Pesten jársz, gyere el hozzánk is. Az Intim Center megbízható szexshop és korrekt vállalkozás, nyugodtan megrendelheted a Légstimulátor Pulse lite neo lila csiklóizgató terméket.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

 

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 4 - 4,4
Hossz 11 - 15
Speciális jellemző app-vezérelt
Speciális jellemző vízálló
Szín Lila

Keresés