Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Realisztikus dildók valósághű pénisz utánzatok

Realisztikus dildók valósághű pénisz utánzatok

A realisztikus dildók a szexipar tagadhatatlan klasszikusai. A méretek, fajták és anyagok széles választéka lehetővé teszi, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb élethű műpéniszt bármely fantáziához és szexhez.

Az élethű falloszok alapvetően felálló férfi péniszek formájában érkeznek, teljes harci készenlétben. Általában CyberSkin, SuperSkin anyagokból készülnek, így képesek utánozni az emberi bőr puhaságát, textúráját, színét. A puha, finom, bársonyos felület hihetetlen rugalmassággal is párosul, ezáltal a játékszer alakítható lesz, de képes tökéletesen megtartani alakját, tehát nem defomálódik. 

A realisztikus dildók főbb jellemzői

Egyes példányok bármilyen extravagáns pózban képesek "dolgozni", ami sok örömet okozhat tulajdonosának. Mindezek mellett nagy figyelmet fordítanak a legkisebb részletekre is, mint a vénás, bőrredős minta, kifejező makk, herezacskó, stb.
Bátran válogathatunk a kisebb nagyobb dildók között. A legnépszerűbbek 16-18 cm hosszúak, legfeljebb 5 cm átmérőjűek.
Egyes modellek speciális tudással rendelkeznek, például képesek az ejakuláció szimulálására vagy pumpa segítségével változtatható a vastagsága.
Rögzítés tekintetében is eltérhetnek ugyanis vannak dildók, amiket kézzel kell tartani használat közben, de vannak tapadókoronggal rögzíthető dildók is. A tapadókoronggal ellátott műpéniszek felcsatolhatóként is használhatóak hám segítségével.
Ha valami nagyon egyedire vágyik, megrendelheti híres pornósztárok péniszének utánzatait is. Ilyenek a Fleshlight Boys dildók is.

Miért vásároljon realisztikus dildót?

Ha szeretnének kipróbálni valami újat a szexben egy relasztikus dildó kiváló választás, főleg ha nincs még tapasztalata a mesterséges péniszekkel.
Segíthet növelni az intim életet minőségét és mennyiségét, feltárni a test új lehetőségeit, időről időre orgazmust ér het el.
Nemcsak méretben, hosszúságban, hanem az anyag textúrájában, színeiben (világos pénisz vagy sötét színű) is különbözhetnek, így mindenki megtalálja a számára leginkább kívánatosat. Akik ázsiai, latin vagy afrikai szeretőkről álmodoznak, könnyen váltogathatnak "új partnereik" között.

Ezek a segédeszközök önmagukban és szerepjátékokhoz is használhatók. A lehetőségek száma és változatossága, színeik és módosításaik megválasztása megnyitja az ajtót az öröm és a szexuális öröm világa felé.

 A dildók gondozása is nagyon egyszerű, használat előtt és után is mossuk meg meleg szappanos vízzel, illetve ajánlott speciális eszközfertőtlenítővel is tisztítani. Webáruházunkban és üzletünkben is megvásárolhatja első (vagy sokadik) dildóját bármilyet is keres.

Ki(k)nek alkalmas?

Nőknek, akiknek jelenleg nincs állandó szexuális partnerük. Biztonságosan kielégítheti szexuális igényeit egy férfi részvétele nélkül. Ha szeret a nagyobbat, akkor 16-25 cm dildót ajánlunk, viszont ha inkább a közepest, akkor 10-15 cm lehet a megfelelő.
Azok a lányoknak, nőknek akik részletesen szeretnék tanulmányozni a testüket, megismerni erogén zónáikat, és szexuális preferenciáikat. Egy dildó segítségével a teste minden igényét könnyen megismerheti. Az átlag alatti ár természetesen nem lesz nagyon multifunkcionális, de biztosan nem lesz rosszabb minőségű. Ha különböző funkciókkal rendelkező eszközt szeretne, akkor keressen egy drágább és érdekesebb modellt.
Azok számára, akik szeretik a nagy péniszméreteket.
Pároknak, akik szeretnek kísérletezni.

Milyen dildó fajták vannak?

A modellek mérete (10 és 18 cm között), színekben (átlátszótól pirosig, kékig, lilaig), átmérőben (4 vagy 5 cm) különböznek. A dildó költsége több paramétertől függ: hosszúság, átmérő, anyag, funkciók. Ezek a falloszok rugalmasak, jól hajlanak és élénk szexuális benyomásokat okoznak. A hihetetlen plaszticitás miatt ezek a játékok stimulálják a test legtitkosabb erogén zónáit.

Kétvégű dildók: A hüvelybe és a végbélbe való egyidejű behatoláshoz. Ha kettős behatolásról álmodik, de nem mer vagy nem akar ilyen vállalkozást végrehajtani két emberrel, vásároljon egy kétvégű dildót.
Tapadókorongos: Ideális azok számára, akik a legrealisztikusabb stimulációt szeretnék, leginkább a valódi szexhez hasonlóan. Egy tapadókorong segítségével bármilyen felülethez rögzítheti a játékszert.
Anális dildó: Kifejezetten a végbél stimuláció szerelmeseinek tervezték, figyelembe véve a jellemzőket és preferenciákat. A nem hagyományos szex rajongói értékelni fogják ezt a játékot.

Milyen anyagokból készülnek?

Szilikon: Puha, kellemes tapintású és kényelmes a test belsejében. Nem okoz fájdalmat. Az ilyen eszközök összetétele nem okoznak allergiás reakciókat és irritációt. Könnyen tisztítható.
Latex: Olyan puha és kellemes, mint a szilikon, ne okozzon kényelmetlenséget, ha behatol. Tartós anyag, amely nem igényel különös gondosságot. Általában ezek a modellek rendelkeznek pumpával.
Zselés: A zselés anyagból készült falloszok vonzóak lesznek azok számára, akik szeretik a rugalmas játékokat. Az ilyen rugalmas modellek különböző szexuális játékokban és pózokban használhatók.
Üveg: Ha valami elegáns, de merev darabra vágyik akkor válasszon üvegdildót. Ezek a fajták rendelkeznek a legváltozatosabb textúrával, így ha extra stimulálsra van szüksége, remek választás.
Cyber bőr (cyberskin): Ez az anyag utánozza a legjobban a valódi pénisz rugalmasságát, puhaságát. A herezacskótól az ilyen játékok fejéig tartó kialakítás és szerkezet nagyon pontosan lemásolja a férfi péniszt. ezért a természetesség rajongók számára a legjobb választás.

  • Adja le rendelését még ma az intimcenter.hu oldalon, vagy térjen be hozzánk személyesen az üzletbe. Nálunk csakis kiváló minőségű szexuális játékokat talál, amelyeket egy cél szem előtt tartásával hoztak létre - elcsábítani és örömet szerezni Önnek. Nemcsak jó áron, hanem diszktér kézbesítéssel is vásárolhat. Ez azt jelenti, hogy minden feketezacskóba és sima borítékba, dobozba lesz csomagolva mindenféle jelzés nélkül. Így senki nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban.

Nagyon jó a reális műfallosz

Reális (reális) egy pontos másolata egy felálló pénisznek. Szín, méretek, konfiguráció minden hihetően történik. Ez a játék valódi esztéták, a minőségi szex ínyenceinek választása. A jó valóság olyan érzéseket nyújt, amelyek közel állnak a valódi intimitáshoz. A játékot mind az egyedülálló emberek használhatják önelégültség céljából, mind egy párban. Lehetővé teszi, hogy a pár megalapozott, rutinszerű, szexuális élete sokkal fényesebb és változatosabb legyen. Ez a féltékeny emberek választása is, akik nem idegenkednek a virágzó szextől valami mással, de nem állnak készen arra, hogy egy harmadik személyt ágyba engedjenek.

Online szexshop áruházunkban ezeknek a termékeknek a széles választéka található. Különböző méretek és árnyalatok (halvány rózsaszíntől szénfeketéig), luxusméretek és vénás minta - mindez egy fáradhatatlan macsó valódi nemi szervének benyomását kelti.

Érdemes megvásárolni egy reális kialakítású és jó paraméterekkel rendelkező mesterséges falloszt: hölgyek, akiknek nincs állandó partnerük az intimitáshoz. A tökéletesen elkészített játék mind a fizikai örömöt, mind a pszichológiai kisülést hozza (az érzékeny területek stimulálása a lehető legkényelmesebbnek bizonyul); párok: hagyományos és azonos nemű. A lehetővé teszi, hogy ne csak örömet okozzon a partnernek, hanem szerepeket is váltson. Különösen érdekesek az egyidejű stimuláció végrehajtására szolgáló kettős modellek. A realistáknak számos fajtája van. A legegyszerűbb megoldás az, hogy utánozzuk a péniszt egy herezacskóval, amely képes kellemes érzéseket nyújtani önelégültséggel vagy szerelmi játékokkal egy párban.

Egy fejlettebb modell tapadókoronggal van felszerelve, amellyel rögzítheti a játékot a felületen - függőleges vagy vízszintes. Egy ilyen eszközről maximális új benyomásokat kaphat, és különböző pozíciókban kipróbálhatja őket. A két eljárással rendelkező modelleket egyidejűleg klasszikus és stimulációra használják. Különösen igényesek a rezgéssel kapcsolatos valósághűek, amelyek lehetővé teszik, hogy szinte reális súrlódásokat érezzen. A behatolás módosításai is igényben vannak, amelyeket a klasszikus opciókhoz képest kis vastagság és simább felület jellemez. Azoknak a leszbikus és hagyományos pároknak, akik egy intim játékban szeretnének szerepet váltani, reális formájú pántokat állítanak elő, amelyeket speciális módon rögzítenek a speciális bugyikon.

A reális dildók előnyei

A valósághű játékok fő előnyei a következők: teljes anatómiai levelezés egy férfi izgatott nemi szervével. Rugalmas fej, herezacskó, vénák - mindez pontosan megfelel a pénisz valódi paramétereinek, érzések a valódi szexhez közel, a kényelmetlenség hiánya, mivel olyan játékot választhat, amely tökéletesen megfelel a paramétereknek, további lehetőségek: ejakuláció szimulációja, rezgés; különböző méretek és árnyalatok. Az ár a gyártási anyagtól (műanyag, gumi, szilikon, kiberbőr) és a termék funkcionalitásától függ. Javasoljuk, hogy kémiai összetételű kenőanyagokkal használják azokat az anyagokat, amelyekből egy adott fallosz készül.

Keresés