Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Rear assets trainer kit rose gold plug készlet 3 méretben

Ár:
14.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.
Gyártó: NS Toys

Bármilyen anális élményhez kiváló, a készlet három gyönyörű, drágaköves análdugót tartalmaz kicsi, közepes és nagy méretben. Mindegyiknek kúpos hegye van, amely stimulálja az újonnan felfedezett nyílások túlnyomó részét, valamint a szép széles alap megakadályozza a túl mély becsúszást. Ha már az alapoknál tartunk, mindegyikbe egy csinos rózsaszín drágakő van beágyazva – játékosan kikandikál, ha a dugó a helyére került. Teljesen bőrbarát, többféle színben, formában és méretben kaphatók. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. A fényes fémfelület könnyen csúszik és nagyon kényelmes behatolást tesz lehetővé. Víz- és szilikonbázisú síkosítókkal is kompatibilis, ezek használata javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

• Kicsi: (6.91 cm x 3.20 cm x 3.20 cm)
• Közepes: (8.00 cm x 3.41 cm x 3.41 cm)
• Nagy: (9.50 cm x 4.09 cm x 4.09 cm)

Ha Ön és/vagy partnere egy kis fenekes játékhoz, szórakozáshoz a trógerben, a hátsó ajtóban való boldogsághoz, bárminek is hívja, van néhány dolog, amire szüksége van annak érdekében, hogy  igazán  jól érezze magát. . Mindenekelőtt kenőanyagra lesz szüksége. Sok-sok kenőcsöt! Ezután minden meghatározott sorrend nélkül szüksége lesz egy kis időre a kikapcsolódásra, nagyszerű kommunikációra a partnerrel (ha van ilyen), és ahhoz, hogy egyenesen a rose gold ponthoz jusson, a munkához megfelelő eszköz(ek). Közvetlenül az ns újdonságainak Rear Assets kollekciójából, a 3 db-os Round Gem Metal Plug Kit az Ön számára megfelelő eszköz lehet!

Bármilyen anális élményhez kiváló, a készlet három gyönyörű, drágaköves csatlakozót tartalmaz kicsi, közepes és nagy méretben. Mindegyiknek kúpos hegye van, amely megnyúlik és stimulálja az újonnan felfedezett nyílások túlnyomó részét, valamint a szép széles alap megakadályozza a túl mély elcsúszást. Ha már az alapoknál tartunk, mindegyikbe egy csinos rózsaszín drágakő van beágyazva – játékosan kikandikál az arcuk közül, ha a dugó a helyére került.

A sima, extra strapabíró alumíniumból készült Gem Metal Plug mindegyike rendkívül higiénikus, különösen könnyen tisztítható játék előtt és után, sok meleg szappanos vízzel vagy játékápoló folyadékkal/habbal. A Rear Assets dugóit teljesen biztonságosan használhatja bármilyen kedvenc kenőanyaggal, vízzel, szilikonnal vagy hibriddel – ráadásul az alumínium nem porózus természetének köszönhetően valószínűleg kevesebbre lesz szüksége a szokásosnál. Óvatosan tárolja a csatlakozókat, hogy megóvja őket a bevágásoktól és a karcolásoktól.

Ha az Intim Center szexüzlet és online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen is lehet vásárolni, a Budapesten az Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes benézni a szexboltba, mert udvarias és diszkrét eladók segítenek a választásban, és az anonimitás garantált!

Itt vagyunk: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Szín Rózsaszín
Szín Arany
Anyag Fém
Speciális jellemző vízálló
Hossz 6 - 10
Átmérő 4 - 4,4
Átmérő 3 - 3,4

English

When you and/or your partner are in the mood for some butt play, fun in the bum, backdoor bliss, whatever you call it, there are a few things you'll need to make sure that you have a really, really good time. First and foremost, you'll need lube. Lots and lots of lube! Then, in no particular order, you'll need some time to relax, great communication with your partner (if one is involved), and, to bring us straight to our rose gold point, the right tool(s) for the job. Straight from ns novelties' Rear Assets collection, the 3pc Round Gem Metal Plug Kit can be those tools for you!

Great for any anal experience levels, the Kit includes three gorgeous, gem studded plugs in Small, Medium and Large. Each features a tapered tip that'll stretch and stimulate without overwhelming newly explored openings, plus, the nice wide base prevents any too-deep slips. Speaking of bases, a pretty pink gem is embedded through each - it'll peek playfully from between your/their cheeks once the plug's in place.

In slick, extra durable aluminum, each Gem Metal Plug is extremely hygienic, extra easy to clean before and after playtime using lots of warm soapy water or a goof toy care fluid/foam. Your Rear Assets plugs are completely safe to use with any favorite lubricant, water, silicone or a hybrid - plus, thanks to the nonporous nature of aluminum, you'll probably find yourself needing less than usual. Store your Plugs carefully to keep 'em safe from nicks and scratches. 
  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging.
    Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria. It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!

Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. (boulevard) 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.
​More information is available by clicking here.

Termék címkék: anal plug, análdugó, butt plug, készlet, plug

Keresés