Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Red Snake potencianövelő kapszula 2 db

Ár:
4.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 20.

Kiváló férfierő növelő! Red Snake 2 db kapszula, alkalmi potencianövelő. A Red Snake alkalmi potencianövelő kapszulának ezek az előnyei vannak. Rendkívül gyors hatás, bevételtől számított 30-45 percen belül már készen áll az akcióra. Akár 2-3 napig tartó hatás, mely alatt érezhetően fejti ki jótékony hatását. Hosszabb aktusok, jobb állóképesség és többszörös orgazmus. 2 aktus között lerövidül a regenerációs idő, így hamarabb készen áll a következő menetre. Hímvessző méterének "övekedése vastagabb, keményebb pénisz. Természetes összetevőket tartalmaz, így mellékhatásoktól mentes a használata. Enyhe alkoholfogyasztás mellett is alkalmazhatja a Red Snake potencianövelő kapszulát 2 db a dobozban. 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Red Snake alkalmi potencianövelő kapszula, az egyik legkedveltebb termékek közé tartozik. Végleg elfelejtheti az aggódást, hogy fenn tudja-e tartani az erekcióját. Párja garantáltan elégedett lesz a teljesítményével és egymás után akár több menetre is felkészülhet. Bevétele után már 30-45 perccel kifejtheti jótékony hatását! Minimális inger hatására is megindulhat a merevedés és szemmel láthatóan vastagabb, duzzadtabb lehet a pénisz! A Red Snake alkalmi potencianövelő kapszulának az alábbi előnyei vannak:

  • Rendkívül gyors hatás, bevételtől számított 30-45 percen belül már készen áll az akcióra
  • Akár 2-3 napig tartó hatás, mely alatt érezhetően fejti ki jótékony hatását
  • Hosszabb aktusok, jobb állóképesség és többszörös orgazmus
  • 2 aktus között lerövidül a regenerációs idő, így hamarabb készen áll a következő menetre
  • Hímvessző méterének "növekedése" - vastagabb, keményebb pénisz
  • Természetes összetevőket tartalmaz, így mellékhatásoktól mentes a használata
  • Enyhe alkoholfogyasztás mellett is alkalmazhatja

Alkalmazás: Naponta 1 kapszula, étkezés előtt kb. fél órával, bő folyadékkal lenyelni. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Hatóanyag mennyisége napi adagban (1 kapszula):

  • Maca kivonat (Lepidium Meyenii) 310 mg
  • Fűrész Pálma kivonat (Serenoa Repens)  fatty acid 60 mg / 27 mg
  • Panax Ginseng kivonat (Panax Ginseng) ginsenoside 20 mg / 1 mg
  • Rhodiola Rosea kivonat (Lignum Rhodium) rosavin 10 mg / 0,3 mg

Összetevők: Maca kivonat (Lepidium Meyenii), zselatin, Fűrész Pálma kivonat (Serenoa Repens), Panax Ginseng kivonat (Panax Ginseng), Rhodiola Rosea kivonat (Lignum Rhodium), színezék E172, zselatin (kapszula anyaga)
OÉGYI notifikációs szám 27139/2021

Figyelmeztetés
Ha tudomása van arról, hogy vérnyomása magas, és/vagy szív- esetleg érrendszeri megbetegedéssel bír, ne alkalmazza a készítményt! Használata szintén kerülendő várandós nők, valamint szoptató édesanyák számára. Ne feledkezzen meg továbbá arról, hogy az étrend-kiegészítők, bár megannyi jótékony hatással bírhatnak, a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot nem helyettesítik.

Üzleti készleten Igen kapható
Cél Potencianövelés
Kiszerelés Kapszula
Típus Eseti
Termék címkék: potencianövelő, potencianövelők

Keresés