Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Férfi vágyfokozó Red two 2 db potencianövelő kapszula

Ár:
6.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. május 22.
Gyártó: Pills

Red Two potencianövelő kapszula 2 darabos.Növényi kivonatokat tartalmazó, mellékhatásoktól mentes, erőteljes erekciót biztosító kapszula, 2 darabos kiszerelésben. Javasolt fogyasztása: 1 kapszulát vegyen be lehetőleg éhgyormorra, egy pohár meleg vízzel vagy tejjel. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Figyelmeztetés: Ha tudomása van arról, hogy vérnyomása magas, és/vagy szív- esetleg érrendszeri megbetegedéssel bír, ne alkalmazza a készítményt! Használata szintén kerülendő várandós nők, valamint szoptató édesanyák számára. Ne feledkezzen meg továbbá arról, hogy az étrend-kiegészítők, bár megannyi jótékony hatással bírhatnak, a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot nem helyettesítik.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Étrend Kiegészítő Férfiak számára. (400 mg x 2 kapszula). Javasolt fogyasztása naponta 1 kapszulát vegyen be – lehetőleg éhgyormorra – egy pohár meleg vízzel vagy tejjel. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Ez a kapszula egy étrend-kiegészítő. Fénytől és melegtől elzárva tartandó Ez a kapszula egy étrend-kiegészítő. Fénytől és melegtől elzárva tartandó.  A Red Two For Men használatával az alábbi pozitív változásokat érzékelheti:
•    Szinte azonnali hatás, a bevételtől számított 30-45 percen belül
•    Hatása akár 72 óráig is elhúzódhat
•    Mellékhatás mentes
•    Erőteljes erekció
•    Fokozza a szexuális teljesítőképességet
•    Gyorsan újraéledő, fennmaradó erekció

A Red Two potencianövelő kapszulákat minden 18. évét betöltött férfi gond nélkül szedheti. Felgyorsult világunkban sajnálatos módon megszaporodtak a merevedési zavarban (erectilis diszfunkció) szenvedő férfiak száma. Ez persze nem csak a férfi problémája, hanem a párjáé is, hiszen így mindketten kielégítetlenek maradnak szexuális téren. Ez a kielégületlen állapot nemcsak a frusztráltságot növeli bennünk, hanem számos veszekedés forrása is. A sorozatos veszekedések előbb utóbb súlyosabb problémákhoz s vezethetnek, nemritkán a kapcsolat megszűnése is bekövetkezik.
Nem szabad megvárni ezt a már szinte kezelhetetlen állapotot. Lépned kell időben és szexuális életetek helyreállításához használnod kell a Red One erekciónövelő kapszulát. Már az első használat után érezni fogod, hogy bekerültél a szexuálisan hiperaktív férfiak társaságába a kőkemény férfiasságod révén.

A Red Two potencianövelést elősegítő termék már volt korábban is, de mivel a hivatal kis problémát fedezett fel a termékkel kapcsolatosan, így kötelezték a gyártót a hiba kijavítására. Ezt követően jött létre a termék második generációja, a Red Two For Men. Cégünk évek óta azon tevékenykedik, hogy a legjobb termékeket juttassa el Önöknek. Így csak és kizárólag megbízható forrásból származó termékekkel foglalkozunk.

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

Biztosítjuk Önt, hogy a termék 100%-ban eredeti és hamisítatlan. Számunkra fontos, hogy minőséget adjunk a vásárlóink felé. A nálunk megvásárolt termékekben, biztosan nem fog csalódni. Ahogy a RedOnePlus termékünkben sem. Garantáljuk Önnek, hogy az eredeti, két darab sértetlen, ezüstszínű fóliába csomagolt terméket forgalmazzuk. Biztosítjuk Önt afelől, hogy az eddig megszokott eredményre számíthat, kellemetlen és káros mellékhatásoktól mentesen.

Külső raktáron Igen
Nem férfiaknak
Speciális jellemző erekció elősegítő
Termékcsoport tabletta, kapszula

English

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging. Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria.

It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!
Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. No. 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.

Keresés