Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Rugalmas dizájnos fenékdugó Renegade bull S méret - fekete

Ár:
8.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 05.
Gyártó: NS Toys

Kiváló minőségű, hipoallergén szilikonból készített, ergonómiailag kialakított, sima felületű fenékdugó. A Bull összenyomható, rendkívül rugalmas, hajlítható, összehúzódik és kitágul, hogy mindenféle pozícióhoz, testalkathoz és helyzethez illeszkedjen. A Renegade új és egyedi dugói. Szuperpuha és rugalmas szilikonból készült, ezek a dugók manipulálhatók, hogy igény szerint illeszkedjenek és bővíthetők. Csak a képzeleted szab határt. Válogatott formában és méretben kapható.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kezdőknek is ajánlott. Új és egyedi kis dugó a Renegade által. Szuper puha és pattogó szilikonból készült, ez a dugó igény szerint alakítható és bővíthető. Csak a képzeleted szab határt. Kis anális csatlakozó

  • Puha szilikon
  • Ftalát mentes
  • A termék méretei: 10,2 x 8,2 x 3,4 cm
  • Behelyezhető méretek:  7,7 x 4,1 cm

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vízbázisú síkosító javasolt.

  • Mi vezető budapesti szexshop vagyunk, amely kiváló minőségű termékeket és információkat kínál, amelyek elősegítik a szexuális egészséget, az örömöt és az erőt.
Személyes vásárlásál örömmel kínálunk biztonságos szexüzleti környezetet, ahol a vevő szexuális játékokat vásárolhat. Tágas üzletünk több mint 200 nm, a vitrinek hossza több mint 36 méter. A cím INTIM CENTER , Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Minden felnőttet szívesen látunk!
Online rendelésnél garantáljuk, hogy termékeit teljesen működőképes állapotban szállítjuk. Gyors szállítás és diszkrét csomagolás. 

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Hossz 6 - 10
Átmérő 4 - 4,4

Keresés