Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A rezgő tojások titka a rejtett kéj okozása

A rezgő tojások titka a rejtett kéj okozása Kedvelt szexshop termékek a rezgő tojások. A tojás vibrátor sokoldalú szexjáték, amelyet előjáték, maszturbáció és viselés során használnak. Egy kis eszköz több száz orgazmust adhat. Különböző vezérlésű modellek vannak, a vezeték nélküli távirányítósakat kedvelik a nők.

A szextojás, vagy szerelmi tojás egy mini szex játék, amely élénk érzelmeket vált ki. Nagyon kényelmes magával vinni, mivel kevés helyet foglal el. Könnyen elfér akár kézitáskában is, és sokféle helyen használható: munkahelyen, tornateremben, kávézóban, bármilyen találkozón. Ugyanakkor a vibrátor teljes méretű vibrátorként rezeghet, mivel erős motorral van felszerelve.

A vibrációs tojás ovális alakú, kis méretű termék, amely rezgés segítségével stimulálja az erogén zónákat. Használja a szexuális játékot egyedül és partnerével. Alkalmas hüvelyi és anális stimulációra, a csikló, a mellbimbók, a herezacskó vagy minden erogén zóna masszázsára. A kivitele lehetővé teszi, hogy magával vigye a vibráló tojást, és bárhol szexuális örömöt szerezzen. A játék csendesebb, mint a hagyományos vibrátorok.

A felület sima vagy domború az intenzív érzés érdekében. A rezgési módokat vezetékes vagy rádiós távirányító kapcsolja. Lehetőség egy lányos játékra: helyezzen egy vezeték nélküli rezgőtojást a hüvelyébe, és hagyja, hogy a férfi irányítsa a rezgést. Élvezze az új érzéseket és az erőteljes orgazmust.

Rezgő tojások és fajtái

A rezgő tojás egy kis méretű női vibrátor. Vizuálisan hasonlít a tojásra, mivel hosszúkás alakú, legfeljebb 4 cm átmérőjű, belül olyan motor található, amely különböző sebességgel és üzemmódban képes működni. A mechanizmus különböző módon vezérelhető:

Rezgő tojás gombokkal a testen. Bekapcsol, ha megnyomja. Gyakran különböző sebességgel működik, de különböző üzemmódok nélkül. A kézi vezérlés nem alkalmas viseletre, mivel a bekapcsoláshoz és a vezérléshez meg kell érinteni, ami zsúfolt helyen nem mindig megfelelő. Ez a legolcsóbb rezgő tojás.

Rezgő tojás egy vezérlőpanellel egy vezetéken. A rezgés beállítása egyszerű, maga is kezelheti, de érdekes lehet a távirányítót partnerre bízni. A vezeték hossza 1-3 méter. Kényelmes otthon használni egy ilyen szexuális játékot kíváncsi szemek nélkül.

Vibráló tojás távirányítóval. A távirányító külön, akár 6 méteres távolságból is bekapcsolhatja. A motor szinte csendes. Ideális zsúfolt területekre. A vezeték nélküli rezgő tojás teljesen láthatatlan a ruhák alatt, a csikló közelében vagy a hüvelyben helyezhető el.

Ha a vibráló tojást mini vibrátorként használják, és a viselése nem releváns, akkor nem kell túlfizetni a távirányítóért. A távirányító kényelmesen használható, de sokkal kevesebbe kerül.

Válasszon és vegyen egy rezgő tojást
A lányok számára rezgő tojás remek ajándék. Érdemes első rezgőként választani . Egy ilyen szexuális játékkal nem nehéz kísérletezni, és kis mérete sem komoly. A férfiak nem féltékenyek egy ilyen eszközre. De ugyanakkor a készülék ugyanolyan intenzitással működhet, mint a teljes méretű szex eszközök.

A csiklóvibrátorral való érintés kellemes a test különböző részein. Nemcsak a mellbimbókra vagy a csiklóra érdemes vinni, hanem a térd alatti területekre, a lábakra, a belső combokra is. Használhat ilyen módon egy rezgő tojást egy előjáték során .

Nagyon egyszerű stimulálni a csiklót rezgő tojással. Csak a testnek kell támaszkodnia és be kell kapcsolnia a kívánt sebességet. Fokozatosan növelhető az intenzitás és hozzáadhatók a játék könnyű vibrációs mozgásai. Az ilyen cselekedetek gyorsan elérhetik az öröm csúcsát. Hasonló simogatások kombinálhatók egy partner behatolásával, a játék nem fogja zavarni a hüvelyi vagy anális szexet, de lehetővé teszi a nő számára, hogy gyorsabban végezzen.

A rezgő vibri a hüvelybe merülhet. A belső rezgés is nagyon izgalmas. De a szexuális játéknak nem kell állandóan a testben lennie. Szilikon rezgő tojást szabad 6 órán belül megszakítás nélkül viselni, PVC-ből, TPR-ből készült eszközök - legfeljebb 3 órán át.

Simogathatja a végbélnyílást egy rezgő tojással, de nem merítheti bele. Mivel a szexuális játéknak nincs külön dugója, teljesen elfér. Később nehéz lesz visszakeresni. Nem mindig lehet a zsinórnál fogva kihúzni; ha erősen meghúzza, a vezeték leválhat.

A budapesti szexshop üzletünkben több tucat különböző, kiváló minőségű rezgő tojás található. Hogyan vásárolhat rezgő tojást a szükséges paraméterekkel? Érdemes megérteni az anyagokat, funkciókat és vezérlőket. És vannak vevői véleményeink a rezgő tojásokról is, ezek is segítenek a helyes döntés meghozatalában. Válasszon szexuális játékot üzletünkben, és azt a lehető leghamarabb eljuttatjuk Magyarországon bárhova.
Tartalomhoz tartozó címkék: tojás vibrátor vibrátor vibri

Keresés