Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Nyúl vibrátor Royals duchess metallic lila

Ár:
19.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NS Toys

Metál lila kiváló minőségű anyagból készített, 14 rezgési és 6 sebességi fokozattal rendelkező, csiklóizgatóval kiegészített, melegítő funkcióval rendelkező, a g-pont stimulálására is alkalmas, könnyen kezelhető vibrátor. A csiklóizgató karos vibri a királynő öröme a tiéd a királyi családdal. Kiváló vibrátor csillogó plüss szilikon bevonattal, többféle sebességgel és különféle izgalmas funkciókkal. Újratölthető akkuval. Minden kenőanyaghoz alkalmas, de víz és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használata javasolt.
Tíz felturbózott, erőteljes, dübörgő, szinkronizált rezgésű mód várja a jelzést tőled és a dedikált bekapcsológombot. Testbiztos és hipoallergén, a császárné tökéletes bárki számára, akinek érzékeny bőre van; Ezt a hangulatot is gyerekjáték tisztítani és karbantartani. Mossa le jól játék előtt és után szappanos vízzel, vagy használjon jó játékápoló folyadékot / habot. Az Empress kompatibilis minden kedvenc vízbázisú kenőanyaggal, de kérjük, tartsa távol a szilikon alapú síkosítóktól és más szilikon játékoktól. USB újratölthető, kábel mellékelve. A császárné fröccsenésálló, de nem szabad víz alá merülni.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Royals duchess metallic purple tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel vagy segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Rugalmas, hipoallergén, multifunkciós, többsebességes, fallikus, ftalátmentes, újratölthető, sima felület, hőmérséklet-érzékeny!

A királyi császárné nyúl hangulatával hamarosan megkoronáznak az örömföld uralkodójává. Karcsú, kanyargós, és elbűvölő irizáló kék szilikonban érkezik hozzád és a tiédhez, a császárné sima tengelye és a felfelé nyúló külső stimulátor tökéletes harmóniában működik (rezeg!), pontosan megcélozva a G-pontokat, a csiklókat és más belső és külső élvezeti helyek zillióit - a tiédet vagy az övéket. A tengely és a külső stimulátor könnyen meghajlik egy kis nyomásra, ami beállítja a kanyargós formát, hogy szinte bármilyen helyzethez és testhez illeszkedjen.

Az Intim Center szex shop megbízható cég és tisztességes vállalkozás, nyugodtan megveheted. ha beindította a fantáziádat a Nyúl vibrátor Royals duchess metallic lila, akkor a 19.500 Ft-os ár nem sok érte!

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
    szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.
    INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Szilikon
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 21 - 25
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín Lila

Keresés