Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szerelmi készlet lila mentazöld S pleasures velvet lovers kit - purple & mint

Ár:
47.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: S Pleasures
A Lovers Kit egy hihetetlen csomag, amely 2 erotikus játékot, 2 erotikus kozmetikai terméket és a BDSM világának 1 elemét tartalmazza. A doboz tartalma: egy 10 rezgési funkcióval rendelkező, 8 cm hosszú, nyomáshullámos csiklóizgató, melynek izgató része 1 cm átmérőjű, egy 10 rezgési funkcióval rendelkező, 10 cm hosszú, 2 cm átmérőjű mini vibrátor. Vízálló felületük teljesen alkalmassá teszi őket víz alatti használatra. Ideálisak önkényeztetésre vagy társasági használatra. Egyedi vezérlőgomb van minden játékon. Ennek a gyártónak jó termékei vannak, élvezz nagyokat szexshop termékünkkel egyedül vagy partnereddel! Ha jónak tűnik a Szerelmi készlet lila mentazöld S pleasures velvet lovers kit - purple & mint, akkor ne hezitálj, vásárold meg!
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Mind a kettő eszköz 100%-os orvosi minőségű szilikonból készült. USB kábellel / mellékelve / tölthetők. Tartalmaz még egy 50 ml-es vízbázisú síkosítót, egy 50 ml-es hőhatású stimulálót a csiklóhoz valamint egy maszkot, 29 cm hosszal és 9 cm átmérővel. Az erotikus játékok tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Vízbázisú síkosító javasolt. Ha vágykeltő a Szerelmi készlet lila mentazöld S pleasures velvet lovers kit - purple & mint fotója és leírása, akkor váltsd valóra a vágyaid, és tedd a kosárba!

Mi vagyunk a vezető budapesti szexshop, amely kiváló minőségű termékeket és információkat kínál, amelyek elősegítik a szexuális egészséget, az örömöt és az erőt. Örömmel kínálunk biztonságos szexbolt környezetet, ahol az ügyfél szexuális játékokat vásárolhat. Rendelésnél garantáljuk, hogy termékeit teljesen működőképes állapotban szállítjuk. Ha a termékei sérültek vagy hibásak, teljes visszatérítést vagy bolti jóváírást kap az eredeti vásárolt összegért. Minden felnőttet szívesen látunk, és senkit sem zárunk ki identitás vagy szexuális preferenciák alapján.

Külső raktáron Igen
Anyag Poliészter
Anyag Szilikon
Átmérő 0 - 1,5
Átmérő 1,6 - 2,4
Átmérő 8 - 10
Hossz 26 - 30
Hossz 6 - 10
Speciális jellemző vízálló
Szín Fekete
Szín Lila
Szín Zöld
Termék címkék: csiklóvibrátor, készlet, maszk, nőknek

Keresés