Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szerelmi készlet türkiz S pleasures velvet pleasure kit - turquoise

Ár:
60.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: S Pleasures
A Lovers Kit egy hihetetlen csomag, amely 2 vibrációs játékot, 1 gésa golyót, 2 erotikus kozmetikai terméket és a BDSM világának 2 elemét foglalja magába. A doboz tartalmaz egy 10 rezgési funkcióval rendelkező, nyomáshullámos csiklóizgatót, egy 10 rezgési funkcióval rendelkező mini vibrátort.  A gésa golyó és a vibrátorok 100%-ban puha szilikonból készültek és nagyon kellemes tapintásúak. Mindkét eszköz motorja összesen 10 vibrációs és szívómintát produkál. USB-kábellel (mellékelve) tölthetők, és vízálló felületük teljesen alkalmassá teszi őket víz alatti használatra. Van még egy 50 ml-es vízbázisú síkosító, egy 50 ml-es hőhatású stimuláló a csiklóhoz, cirógatáshoz toll és szemtakaró a készletben.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Mindegyik erotikus játékokhoz egyedül vagy a legjobb társaságban.Az erotikus játékok tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Vízbázisú síkosító javasolt.

Mi vagyunk a vezető budapesti szexshop, amely kiváló minőségű termékeket és információkat kínál, amelyek elősegítik a szexuális egészséget, az örömöt és az erőt. Örömmel kínálunk biztonságos szexbolt környezetet, ahol az ügyfél szexuális játékokat vásárolhat. Rendelésnél garantáljuk, hogy termékeit teljesen működőképes állapotban szállítjuk. Ha a termékei sérültek vagy hibásak, teljes visszatérítést vagy bolti jóváírást kap az eredeti vásárolt összegért. Minden felnőttet szívesen látunk, és senkit sem zárunk ki identitás vagy szexuális preferenciák alapján.

Külső raktáron Igen
Anyag Poliészter
Anyag Szilikon
Anyag Toll
Átmérő 1,6 - 2,4
Átmérő 3 - 3,4
Átmérő 8 - 10
Hossz 11 - 15
Hossz 26 - 30
Hossz 6 - 10
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín Fekete
Szín Sárga
Szín Türkiz
Termék címkék: csiklóvibrátor, készlet, maszk, nőknek

Keresés