Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Satibo 2 db potencianövelő kapszula

Ár:
4.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 21.
Gyártó: Satibo

Nemi vágy fokozására, nagyobb szexuális teljesítmény elérésére, a testi, szellemi erőnlét növelésére. Gyors hatását már 35-40 percen belül kifejtő, hosszabb aktust biztosító, természetes összetevőket tartalmazó kapszula. Összetevők: maca gyökér por, zselatin, fűrészpálma kivonat, szibériai ginzeng kivonat, fokhagyma. Alkalmazása: naponta 1 kapszulát, étkezés előtt kb. vagy fél órával az esemény előtt, bő folyadékkal kell bevenni.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Satibo potencianövelő természetes összetevőinek köszönhetően kimagasló eredmény érhető el, kortól függetlenül segíthet a vitalitás növelésében az együttlétek során. Minimális inger hatására is megindulhat a merevedés és szemmel láthatóan vastagabb, duzzadtabb lehet a pénisz! A Satibo alkalmi potencianövelő kapszulának az alábbi előnyei vannak.

  • Rendkívül gyors hatás, bevételtől számított 30-45 percen belül már készen áll az akcióra
  • Akár 2-3 napig tartó hatás, mely alatt érezhetően fejti ki jótékony hatását
  • Hosszabb aktusok, jobb állóképesség és többszörös orgazmus
  • 2 aktus között lerövidül a regenerációs idő, így hamarabb készen áll a következő menetre
  • Hímvessző méterének "növekedése" - vastagabb, keményebb pénisz
  • Természetes összetevőket tartalmaz, így mellékhatásoktól mentes a használata
  • Enyhe alkoholfogyasztás mellett is alkalmazhatja

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget túl lépni nem szabad! Ha újdonságokat keresel a szexuális árucikkek világában, a 4.500 Ft megfelelő ár. 

Figyelmeztetés: Ha tudomása van arról, hogy vérnyomása magas, és/vagy szív- esetleg érrendszeri megbetegedéssel bír, ne alkalmazza a készítményt! Használata szintén kerülendő várandós nők, valamint szoptató édesanyák számára. Ne feledkezzen meg továbbá arról, hogy az étrend-kiegészítők, bár megannyi jótékony hatással bírhatnak, a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot nem helyettesítik.

Külső raktáron Igen
Nem férfiaknak
Speciális jellemző erekció elősegítő
Termékcsoport tabletta, kapszula

Keresés