Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Satisfyer Pro 2 léghullámos csiklóizgató

Ár:
24.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. március 05.
Gyártó: Satisfyer
Satisfyer Pro 2 csiklóizgató egyedülálló módon nem vibrációval, hanem léghullámokkal juttat a csúcsra, akár a csiklóhoz való érintés nélkül!
Tesztek igazolják, hogy a nők 90%- át néhány percen belül a csúcsra juttatja és a többszörös orgazmus sem álom többé!
A Total Satisfyer klasszikus egy abszolút gyönyörű rózsaarany színösszeállításban, a Pro 2 Air Pulse Stimulator már évek óta a rajongók kedvence, és nagyon-nagyon jó okkal - orgazmus! Végül is semmi sem múlja felül a gyengéd szopás tizenegy módját, amelyeket "orális szexnek, de intenzívebbnek", "orgazmusgaranciának" és "teljesen életet megváltoztatónak" neveznek.
Ha a szédítő értékelések millióit kell folytatnunk (szerintünk igen!), a Satisfyer jellegzetes Air Pulse érzése teljesen egyedi, és gyakorlatilag garantálja az egy-három orgazmust. A gyengédtől a mohóig terjedő egyedi belső mechanizmus hullámokat és nyomásimpulzusokat hoz létre, amelyek lüktetnek és finoman szívják az Ön vagy érzékeny területeit.
Otthon vagy távol, a Pro 2 tizenegy intenzitású Air Pulse extázisa arra vár, hogy Ön vagy partnere pillanatok alatt az orgazmus szélén szárnyaljon. Az egyszerű gombok irányítják az élvezetet - a kis gomb aktiválja az Air Pulse élvezetet, míg a nagyobb panel fel és le gombjai felfelé és lefelé görgetik az intenzitási beállításokat.
Ahhoz, hogy elragadjon a Pro 2 Air Pulse varázslata, vigye a puha szilikon hegyet saját vagy partnere csiklója vagy más külső édes pontok fölé. Lehet, hogy egy kicsit kísérletezned kell az elhelyezéssel és a nyomással, de hidd el, tudni fogod, mikor találod meg a The Spotot! Néhány lábujjgörbüléstől eltekintve a zajszint tökéletes helyzetben csökken.
A hipoallergén testbiztos szilikonból és bársonyos ABS műanyagból készült Pro 2 könnyen tisztítható meleg vízzel és antibakteriális szappannal, vagy egy jó játékápoló folyadékkal / habbal. Óvatosan távolítsa el a körkörös kezelőhegyet az alapos tisztításhoz. A Pro 2 biztonságosan használható bármilyen kiváló minőségű vízbázisú kenőanyaggal, de kérjük, tartsa távol szilikon alapú síkosítóktól és más szilikon játékoktól. USB újratölthető, kábel mellékelve. A Pro 2 vízálló és merülő.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ugyanis használatával sokkal könnyebben elérhetővé válik ez a minden Hölgy által áhított, különleges élmény. Működési technológiája azonos a Womanizer termékekkel, viszont vízálló kivitelű és jóval kedvezőbb árú!

11 különböző erősségű nyomóhullám áll rendelkezésre és az élvezet egy kis vízbázisú síkosítóval még tovább fokozható.
Sőt, mivel a Satisfyer teljesen vízálló, ezért a fürdőben is biztonsággal használhatod, a víz alatt még intenzívebb örömökben fog részesíteni.
Ennek magyarázata, hogy a víz -  a levegővel ellentétben -  egy "összenyomhatatlan" közeg, így a Satisfyer még nagyobb hatékonysággal közvetíti a nyomóhullámokat a csiklóra. Használható mint önálló csiklóizgató, de szex közben a csikló izgatásával is egyedülálló élményt fog nyújtani.

Kezelése nagyon egyszerű: a kisebb gombot megnyomva lehet be-., hosszabban nyomva tartva pedig kikapcsolni, a nagyobbik gomb az intenzitások közötti váltásért felelős, bekapcsolt állapotban egyszeri rövid megnyomására egyre erősödik az intenzitás, a 11. legerősebb mód után pedig minden megnyomásra csökken.

Az újratölthető akkumulátornak köszönhetően az elemcseréről sem kell gondoskodnod, pusztán érintsd össze a Satisfyer Pro2 és a töltőkábel 2 - 2 mágneses pólusát - a töltés közben a LED villogni fog - és néhány múlva újult erővel képes kényeztetni.
Vízállósága és leszedhető szilikon fejrésze miatt tisztítása is rendkívül egyszerű pusztán langyos vízzel vagy speciális eszköztisztítóval. Tulajdonságok:

 • Innovatív léghullámos működés, akár a csiklóhoz való hozzáérintés nélkül
 • 11 különböző erősségű nyomóhullám
 • Német termék
 • Újra tölthető Lítium- ion akkumulátor (450 mAh)
 • USB- s mágneses töltőkábel (A csomag tartalmazza!)
 • Töltési idő: 2,5 óra (FONTOS: az akkumulátor élettartama miatt a legelső töltésnek teljesnek kell lennie, ami akár 8 órát is igénybe vehet!)
 • Működési idő: 30 perc
 • LED- es visszajelzés (működés közben folyamatosan világít, töltés közben villog)
 • 100% vízálló
 • Könnyű tisztítás
 • Cserélhető szilikon fej
 • Szín: Arany, fehér
 • Anyag: 100% bőrbarát szilikon és ABS
 • Hossz: 16 cm
Ha vágysz rá, akkor vedd meg, ha nem, akkor nézz még szét a Mini és speciális vibrátorok kínálatunkban és keresd meg a megfelelőt!

Külső raktáron Igen
Üzleti készleten Igen kapható
Átmérő (cm) 4,4
Elem Újratölthető
Szín Rézvörös
Anyag Szilikon
Hossz (cm) 16
Speciális jellemző vízálló
Hossz 16 - 20
Átmérő 4 - 4,4

English

A Total Satisfyer classic in an absolutely beautiful rose gold color scheme, the Pro 2 Air Pulse Stimulator has been a fan favorite for years, and for very, very good reason - orgasm! After all, nothing beats the gentle eleven ways, which are described as "oral sex but more intense", "orgasm guaranteed" and "absolutely life-changing". If the millions of giddy reviews are anything to go by (we think so!), the Satisfyer's signature Air Pulse feel is completely unique and guarantees an orgasm or three. Ranging from gentle to passionate, the unique internal mechanism creates waves and pressure pulses that pulsate and gently suction your or sensitive areas.

At home or away, the Pro 2's eleven intensities of Air Pulse ecstasy are waiting to send you or your partner flying on the edge of orgasm in seconds. Simple buttons control your enjoyment - the small button activates Air Pulse enjoyment, while the up and down buttons on the larger panel scroll up and down the intensity settings. To experience the magic of the Pro 2 Air Pulse, move the soft silicone tip over your or your partner's clitoris or other external sweet spots. You may have to experiment a bit with placement and pressure, but trust me, you'll know when you find The Spot! Apart from a few toe curls, the noise level is reduced in the perfect position.

Made from hypoallergenic body-safe silicone and velvety ABS plastic, the Pro 2 is easy to clean with warm and antibacterial soap or a good toy care liquid/foam. Carefully remove the circular treatment tip for thorough cleaning. The Pro 2 is safe with any high-quality water-based lube, but please keep it away from silicone-based lubes and other silicone toys. USB rechargeable, cable included. The Pro 2 is waterproof and submersible.

Keresés