Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vízbázisú anális síkosító Sensilight analgel, 150 ml

Ár:
3.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Gyártó: IntimateLine

Vízbázisú intim síkosító, amelyet kifejezetten az szexuális együttlét előtti anális hidratálásra fejlesztettek ki. Nem hagy olajos érzetet és nem tartalmaz zsírokat. A Sensilight ANALGEL értékes természetes hatóanyagokban gazdag, exkluzív összetételének köszönhetően megakadályozza a kellemetlen érzéseket, égő érzést és irritációt, amelyek az intim területeket érinthetik, ha természetes és hosszan tartó igénybevételnek vannak kitéve. Vízben oldódó termék.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A vízbázisú síkosító egy olyan kenőanyag, amelyet a szexuális együttlét vagy más intim tevékenységek során használnak a súrlódás csökkentésére és a komfortérzet növelésére. Az ilyen típusú síkosítók víz alapúak, ami számos előnnyel jár:

  • Könnyű tisztítás: A vízbázisú síkosítók könnyen lemoshatók vízzel, nem hagynak foltot a textíliákon, és nem ragadósak.
  • Kompatibilitás: Ezek a síkosítók kompatibilisek az összes típusú óvszerrel, valamint a szexuális segédeszközökkel, beleértve a szilikonból készült eszközöket is.
  • Bőrbarát: Általában kevésbé irritálják a bőrt, és sok termék hipoallergén összetevőket tartalmaz, ami különösen fontos az érzékeny bőrűek számára.
  • Sokoldalúság: Változatos formákban és formulákban elérhetőek, beleértve a szagtalan, ízesített és hűsítő/melegítő hatású verziókat is.
  • Hidratálás: A vízbázisú síkosítók gyakran tartalmaznak hidratáló összetevőket, mint például aloe vera vagy hialuronsav, amelyek hozzájárulnak a bőr ápolásához és nedvességtartalmának megőrzéséhez.

Összességében a vízbázisú síkosítók kényelmesek, biztonságosak és széles körben használhatók, így népszerű választásnak számítanak mind az egyéni, mind a páros intim tevékenységek során.

Külső raktáron Igen
Nem pároknak
Speciális jellemző anál

Keresés