Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Bilincs és kötél lila kötöző készlet Sex extra - cuffs & rope

Ár:
7.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 11.
Gyártó: NMC

A Sex Extra Kit tartalmaz egy hozzá illő fém bilincset és szerelmi kötelet. Ez a kettő kombinálva végtelen lehetőségeket kínál. A csomag tartalmaz egy 3 m hosszú kötözőt és állítható fém bilincset, két kulccsal. A bondage, bdsm szex és kötözés szerelmeseinek. Ez a lila mandzsetta és kötél készlet érdekes estét kínál az erotikus felfedezéshez. Ez a készlet tökéletes kezdőkészlet, de ideális azoknak a profiknak, akiknek szükségük van a rabság alapjaira. A puha és sima tapintású pamutkötél tökéletes a saját rögzítések vagy egy kis shibari kinbaku készítéséhez. Ez a szövött kötél biztonságos a csukló, a boka és a test rögzítésére.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ideje felkapcsolni a fűtést a hálószobában! A Sex Extra Kit egy hozzáillő fém bilincskészletet és egy 3 méteres szerelmi kötelet tartalmaz a végtelen lehetőségekért a BDSM játék izgalmas világába. Jellemzők:

  • Kiváló teljesítményű felnőtt játékok
  • Stílus: Szex Extra mandzsetta és szerelem kötélkészlet
  • Szín: lila

Csomag tartalma:

  • Bilincs kulcsokkal
  • Kötél
  • Anyaga: vas/pamut

Ha elolvastad a Bilincs és kötél lila kötöző készlet Sex extra - cuffs & rope termékleírást, és megnézted a képet és tetszik is, akkor tedd a kosaradba. A gyártók egyre nagyobb fejlesztéseket végeznek annak érdekében, hogy a Bilincs és kötél lila kötöző készlet Sex extra - cuffs & rope szexuális áruk palettája egyre szélesebb legyen. Vagy tedd a kosárba, vagy nézd meg a többi hasonlót.

Angol neve: Sex extra metal cuffs & love rope purple

Külső raktáron Igen
Anyag Fém
Anyag Pamut
Hossz 251 - 700
Szín Lila

Gyártói leírás

Ez a készlet egy pár bilincsből és egy 3 méteres kötött szettből áll, tökéletes készlet a BDSM iránt érdeklődőknek, de profiknak is megfelelő kiegészítő. A bilincsek vasból, a cérna pamutból készült. Kezdődhetnek a kötözős S/M játékok.

Keresés