Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Fekete fém bilincs Sex extra - metal cuffs black

Ár:
6.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. május 22.
Gyártó: NMC

Ezek a minőségi ultra erős fém bilincsek elég strapabíróak bármilyen szintű felhasználó számára, robusztus kialakításuk biztosítja a kemény játékot. A zárszerkezet gyorskioldó gombbal rendelkezik arra az esetre, ha elveszítenéd a kulcsot. Fékezd meg partneredet ezekkel a színes fémbilincsekkel, és emeldmagasabb szintre szexuális életed felfokozott érzésekkel és izgalmas kötözős játékkal. Ezek a bilincsek ftalátmentes fémből készültek, és állíthatók, hogy te és partnered is viselhesse. A elegáns fekete színben kapható és biztonságosan elkészített bilincs izgalmas választás.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Erős, fémből készült bilincs, két kulccsal. A szabadság érzetének csökkentésére alkalmas erotikus játék. Intim együttlétek és szerepjátékok kiegészítője lehet.
Több színben kapható.

Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!

Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER intim shop, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Anyag Fém
Szín Fekete
Termék címkék: bilincs, fém bilincs, kötöző

Keresés