Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Felcsatolható vibrátoros műpénisz Sexxbian 6 vibrating dong 15 cm-es behatolás

Ár:
14.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: NMC

Szuper strapon. Kiváló minőségű anyagból készített, realisztikus kialakítású, puha, rugalmas, erezett felületű, vezetékes távirányítóval szabályozható, 10 rezgési funkcióval rendelkező dildó, tépőzárral és rugalmas hevederekkel kialakított hámmal. A hám 63 és 132 cm-es derékméret között használható. 
Professzionális Strap On a szexuális játékok márka Excellent Power. A Sexxbian modellt a világ egyik legkényelmesebb pántjának tekintik, köszönhetően a nagymértékben állítható, széles pántoknak, amelyek 63 cm átmérőt támogatnak 132 cm testátmérőig, amelyek további támogatást nyújtanak. A szíjak kiváló minőségű és rendkívül tartós bőrszerű anyagból készülnek, amely lehetővé teszi, hogy még nagyon agresszív szexet is élvezhessen. A mellékelt vibrátor viszonylag vékony, behatolási hossza körülbelül 15 cm, és lehetővé teszi, hogy 10 különböző rezgési módot élvezhessen, amelyek könnyen és kényelmesen kiválaszthatók a mellékelt távirányítóval. A Strap On rendkívül tartós fémgyűrűvel van felszerelve, amely a legtöbb típushoz alkalmas.

A pánt különböző méretekben és azonos minőségű hámban található meg oldalunkon.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. A hám mosható, vasalható.

Ha megrendeled ezt a terméket, gyorsan elkészítjük a csomagot és diszkrét küldeményként kapod meg. Semmi nem utal a tartalomra. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletünkbe, mert más különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Fém
Anyag Műbőr
Anyag PVC
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 11 - 15
Termékcsoport dildóval
Speciális jellemző távirányítós
Speciális jellemző vibrátoros
Szín Fekete
Szín Testszínű

Keresés