Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Felcsatolható vibrátoros műpénisz Sexxbian 6.5 vibrating dong 14 cm-es behelyezés

Ár:
13.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: NMC

Kiváló minőségű anyagból készített, realisztikus kialakítású, puha, rugalmas, erezett felületű, vezetékes távirányítóval szabályozható, 10 rezgési funkcióval rendelkező dildó, tépőzárral és rugalmas hevederekkel kialakított hámmal. A hám 60 és 157 cm-es derékméret között használható. Tulajdonságok:
- kényelmes alsó, széles derékpánttal
- 4 pontos rögzítéssel
- állítható pántokkal
- fém gyűrűvel
- élethű forma
- kellemes tapintás
- realisztikus erezés
- formált makk és herék
- 10 rezgésmód
- egyszerű, egygombos vezérlés
- vezetékes távirányító
- erős tapadókorong
- kényeztető teljes hossza: 19cm
- behelyezhető hossz (herékig): 14cm
- átmérő: kb. 3,7cm
- az alsó körmérete állítható: 60-157cm között
- fém gyűrű átmérője: 5,4cm
- natúr színű dildó
- fekete színű alsó

Anyaga: ABS (vezérlő), PU és vas (alsó), PVC (vibrátor) - EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes.

A vibrátor 3db mikroelemmel (3 x AAA) működik, amit kérünk külön rendelj meg.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. A hám mosható, vasalható. Forró szerepjátékokhoz és még sok máshoz! Ezzel a forró pénisz alakú pántos vibrátorral biztosan feldobja szerelmi életét, függetlenül attól, hogy milyen kombináció. A hám fekete műbőrből készült, és állítható, hogy tökéletesen illeszkedjen. Elöl van egy fémgyűrű, amely a fő attrakciót a kábelköteghez rögzíti. Ennek a bőrszínű vibrátornak egyenes, örömet nyújtó tengelye van, rajta vénákkal, és alig várja, hogy feltöltse. A valósághű rózsaszín csillogás és a világos herék tökéletes felületet adnak a természetes megjelenésű vibrátornak. A vibrátor tapadókorongja kiválóan alkalmas arra, hogy a helyén tartsa a hevederen, miközben áthalad a fémgyűrűn. Ugyanakkor sima sík felületek megtartására is jó, mert ez a vibrátor önmagában is használható. És hogyan lehet rezegtetni? Az egyvezetékes távirányítóval vezérelheti a 10 különböző rezgési módot – biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő tökéletes módot. A heveder mindkét oldalán hurok van, és a fekete távirányítót az egyikbe helyezheti, hogy a keze szabad legyen más dolgokra. Mire vársz még?!

Vibrátor: teljes hossz 19 cm, behelyezési mélység 14 cm, átm. 3,7 cm. Hám 63 cm x 132 cm (állítható). Gyűrű Ø 5,4 cm. Kérjük, rendelje meg az elemeket külön: 3x AAA / Micro. PVC (vibrátor), PU és vas (kábelköteg), ABS (távirányító).

Ha az intim webshop online webáruház kínálatából rendelsz raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban megkapod, de a szexüzletben is átveheted.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Fém
Anyag Műbőr
Anyag PVC
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 11 - 15
Termékcsoport csepp
Speciális jellemző távirányítós
Speciális jellemző vibrátoros
Szín Fehér
Szín Testszínű

Gyártói leírás

Az Excellent Power márka kiadta Sexxbian márkáját, amely szupererős, valósághű dongokat tartalmaz. Ezek a sokoldalú formák önmagukban vagy a mellékelt hámmal együtt is használhatók a vad időtöltésig!

A Sexxbian kevésbé domináns dizájn, de még mindig erős, vézna péniszrel és kiemelkedő fejjel rendelkezik.

Turbózd fel mind a 10 rezgésritmussal való kísérletezéssel, hogy megtaláld a számodra megfelelőt.

Ha a pillanat hevében vagy, a távirányítót a kábelköteg távirányítótartójában tárolhatod, és mindkét kezeddel használhatod a tolóerőt.

A hám állítható méretek széles választékával rendelkezik.

Keresés