Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Síkosító kiválasztása a szexuális játékokhoz

Síkosító kiválasztása a szexuális játékokhoz Vibrátorok, maszturbátorok, csikló izgatók, popsi dugók, pulzátorok és egyebek. Ma a szexuális játékok választéka nagyon nagy, különböző anyagokból készülnek, különböző méretűek és célúak. Van azonban egy szabály, amely minden szexuális termékre igaz, hogy használjon síkosítót! A szexuális játék megfelelő kenőanyagának megválasztásáról ebben a cikkben lesz szó.

Először érdemes kitalálni, miért olyan fontos az intim kenőanyagok használata, ha játékkal érintkeznek. Ha ezek merülő játékok: hüvelyi és anális vibrátorok, dugók, dildók, golyók, rögzítések stb., Kenőanyagra van szükség a mikrotraumák és a nyálkahártya repedéseinek minimalizálása érdekében. És amikor egy játékkal érintkezik, még a legpuhább anyagból is, ez a veszély nagyon nagy. A férfi masztubátoroknál hasonló a helyzet, mivel a nyálkahártya és a játék felületének érintkezési területe meglehetősen nagy. Sőt, a kenett maszturbátor használata a behatolást a lehető legkényelmesebbé és kellemesebbé teszi.

De például külső stimulánsok, például rezgő gyűrűk, vákuum klitoris stimulátorok, külső mini vibrátorok, rezgő tojások - megengedett kenőanyag nélkül is, mivel ezeknek a játékoknak a nyálkahártyával való érintkezése nem olyan nagy, ami azt jelenti, hogy kisebb a sérülés veszélye. A szexuális játékszerek kiegészítő kenőanyaga azonban kiváló vezető lesz a rezgés szempontjából, és ezzel együtt egy intim kiegészítőből származó ingerlés sokkal fényesebb lesz.

Milyen kenőanyagok alkalmasak a játékokhoz?
A kérdés megválaszolásához meg kell találnia, hogy a termék milyen anyagból készül:

A porózus anyagokból - például kibernet, neoskin, latex, gél és más - készült játékokhoz csak semleges vízalapú kenőanyagokat válasszon. Még a vizes alapú kenőanyagokat is, de például ízesítő vagy szagú, jobb, ha nem veszik az ilyen termékekhez, mivel az illat vagy a festék nyomokat hagyhat a játékon;
Az orvosi szilikon a legoptimálisabb anyag a szexuális játékok készítéséhez. Alkalmasak számára a víz- és szilikonalapú kenőanyagok. A legtöbb gyártó azonban vízalapú kenőanyagok használatát javasolja. A szilikon alapú kenőanyag nem teszi tönkre a játékot, de gyakori használat esetén megváltoztathatja a felületét.
A vízbázisú kenőanyagokra nincsenek korlátozások, bármilyen adalékanyaggal és bármilyen konzisztenciával használható, nyomok nem maradnak. A TPE, a TPR és más porozitásban hasonló anyagok esetében a szabályok ugyanazok;
A fém, a műanyag, az üveg és a kerámia inert bármilyen kenőanyaggal szemben. Bármilyen bensőséges kenőanyagot használhat velük. Természetesen, kivéve a rögtönzött eszközöket, például a vazelint vagy a testolajat.
 
Nehézségek kezelése

Azonban, ha nem száz százalékig biztos abban, hogy játékának anyaga mennyire porózus, vagy ha különféle eszközei vannak, amelyek anyagában és céljában különböznek egymástól, létezik univerzális megoldás. Minden kenőanyag-gyártónak van vízalapú alapja. Például a Superglide a Hot-tól, a JO Personal Lubricant H2O, a Swiss Navy vízalapú és mások. Az ilyen kenőanyagok mind a partnerrel való szex, mind bármilyen anyagból készült játékok esetén használhatók, legyen szó szilikonról, fémről, ultraskinről, PVC-ről, TPE-ről stb. Szagtalanok, könnyen lemossák vízzel és nem maradnak maradványok. Ezek a kenőanyagok optimálisak minden szexuális eszközhöz. 

Emellett konzisztenciájuk gyakran a lehető legközelebb van a természetes kenéshez, ami azt jelenti, hogy a maszturbátorok számára ez ideális választás. Egyes szexjáték-gyártók speciális kenőanyagokat fejlesztenek ki termékeikhez. 

Hogyan segíthetik az aktív kenőanyagok a játékok használatát?

A csikló és a külső stimulánsok esetében az enyhe melegítő hatású stimuláns kenőanyagok jól működnek. Ez aktiválja a szövetek véráramlását és fokozza bármely erogén zóna stimulálását;

Az anális játékokhoz a legjobb vízalapú anális kenőanyagokat használni. Rendszerint vastagabbak, mint a hüvely állaga, összetételükben relaxáló komponensek vannak, és hosszabb csúszást biztosítanak, ami megakadályozza az esetleges sérüléseket;
Ha ököllel és nagy játékokkal játszik, használjon erre a célra speciális kenőanyagot. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek elősegítik az izmok biztonságos nyújtását és gyógyító kiegészítőket. De itt is fontos megjegyezni, hogy a kenőanyag kompatibilis-e a játék anyagával, és ennek megfelelően válasszon egy öklöző krémet.

Az INTIM CENTER szexshop üzletben és webáruházban ezek a síkosító fajták közül választhatsz: Vízbázisú síkosítók - Szilikonbázisú síkosítók - Vegyesbázisú síkosítók. A síkosítók kínálatában eligazodni nem könnyű, de ha mindent tudni akarsz, az alábbi cikkeket is ajánljuk:

Összegzésként el kell mondani, hogy a szexjáték kenőanyagok nemcsak szükséges biztonsági technikák. Még ugyanazon eszköz használata különböző síkosítókkal is hozzájárul a játék lehetőségeinek széles köréhez. És ez segít abban, hogy jobban tanulmányozza testét, megtanulja megérteni és fejleszti érzékenységét.

Keresés