Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Valósághű eres vibrátor Simply spontaneous 2 vibri 19 cm duo density

Ár:
13.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NMC

Valósághű, kiváló minőségű cyber bőrből készült vibrátor a vezető márkától azoknak a nőknek, akik hosszú, vastag vibrátort keresnek. A vibrátor két rétegből épül fel, az egyik merev, a másik puha és kellemes a különösen valósághű érintés érzéséhez. Ezenkívül a vibrátor alján található gomb segítségével szabályozhatja a kívánt rezgésintenzitást, a vibrátor vízálló, és zuhanyozás és fürdőkád alatt is használható. Duo sűrűség vibrátor. Valósághű, sima textúra puha hegy, erezett tengely. Többsebességes, vízálló, higiénikus és könnyen tisztítható
Realisztikusan kialakított, pénisz formájú, lágy külső réteggel és kemény belső maggal rendelkező, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, állítható rezgési funkcióval rendelkező, erezett felületű, könnyen kezelhető, flexibilis vibrátor.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Használat és karbantartás:
1.) Használat közben ajánlott vízbázisú kenőanyag használata az öröm növelése érdekében.
2.) Használat után húzza ki az elemeket, és mossa le a vibrátort vízzel és egy kis szappannal vagy mosószerrel, amelyet szexuális játékokhoz szántak. Ezután hagyja megszáradni, mielőtt visszateszi a dobozba.

Bátran ajánljuk a Valósághű eres vibrátor Simply spontaneous 2 vibri 19 cm duo density termékeket, sok pozitív visszajelzést kaptunk.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag TPR
Átmérő 4 - 4,4
Hossz 16 - 20
Szín Testszínű

Keresés