Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Strapon szex, felcsatolhatók eszközök nőknek és férfiaknak

Strapon szex, felcsatolhatók eszközök nőknek és férfiaknak Más szerepben éreznéd magad? Megtapasztalnád a partner forró ölelések és bonyolult meghitt játékok során tapasztalt érzelmeket? Sokan gondolnak a felcsatolható szexre, az eszköz minkét végén. Sok szép hölgy aktív férfias helyzetben szeretne lenni, a férfiak pedig, minden értelemben átadják magukat szeretettjüknek, és engedelmesen teljesítik vágyait. A tartó úgy van kialakítva, hogy a testen tartsa a vibrátort vagy dildót. Férfiak és nők egyaránt viselhetik.

A szexre szánt strapon dildó vagy vibrátor segít megvalósítani álmokat, vágyakat. Ez egy csodálatos játék, amely nemcsak változatossá teszi az ágyban való szórakozást, hanem új távlatokat nyit a szexuális kapcsolatok előtt. A játék a férfi péniszét szimulálja felálló állapotban, amely hasonlít egy szokásos vibrátorhoz.
Egy másik dolog teszi különlegessé, hogy a a kiegészítő különleges kialakításának köszönhetően biztonságosan rögzül a testen. Leggyakrabban ezt egyfajta hámnak köszönhetően érik el, mert a hevederek rendszere szorosan illeszkedik a csípőhöz, mint az egzotikus fehérnemű, és a fallosz már közvetlenül hozzá van kötve.

Népszerű strapon modellek a szexhez
Szíj nélküli pántok - ebben az esetben a játék alapja a nő hüvelyébe kerül, és a hüvely izmai tartják. A tervezési jellemzők miatt ez nem okoz problémát. A tartó ívelt és maximálisan kényelmes a test belsejében történő rögzítéshez. Az ilyen modelleknek megvannak a tagadhatatlan előnyeik - a hölgy egyidejűleg további stimulációt kap, ami rendkívül szenvedélyessé és érzelmileg intenzívvé teszi a szexuális találkozást. Ebben az esetben gyakori az erőteljes, egyidejű orgazmus.

Néhány modell valóban hasonlít a bugyira, azzal az egyetlen különbséggel, hogy szabad hozzáférést hagy a hüvelyhez és a végbélnyíláshoz. Vannak olyan megoldások, amelyek különféle hosszúságú és átmérőjű fúvókák telepítését írják elő. Egy egyszerű, megbízható rendszer lehetővé teszi a nők számára, hogy magabiztosan érezhessék magukat férfi szerepükben. Néhány modell rezgésfunkcióval rendelkezik, ami mindenképpen izgalmat ad mindkét partner számára. A súrlódásokat új, nagyon gazdag tapasztalatok egészítik ki, amelyeket más módon nehéz elérni.

Straponnal szerepcsere
Nemcsak szerepcserére tökéletes, bár az egyik hihetetlenül izgalmas és őrülten kellemes. Ezzel a játékkal egy nőnek lehetősége van arra, hogy aktívan foglaljon állást szexben a tisztességes nem egy másik képviselőjével, amelyről sok hölgy titokban álmodozik. A csoportos szex lehetőségeiről nem kell beszélni, itt mindent csak a résztvevők fantáziája korlátoz.

• Egy nő használhat pántot egy férfi partner vagy női partner behatolásához, vagy egyidejűleg behatolhat önmagába és egy partnerébe kettős vibrátor használata esetén.
• A férfi szexpartnerrel vagy partnerével folytatott szex közben használhat hevedert, tekintet nélkül az erekció jelenlétére, vagy ha a partner szereti a férfitól eltérő méretű nagyobb péniszt.
• A férfiak és a nők a hámszíj segítségével rögzíthetik a vibrátort egy székre, székre vagy más stabil maszturbációs tárgyra. A comb rögzítése nemcsak a combhoz, hanem a test más részeihez is rögzíthető a különféle nemek számára.

A férfi pántot is viselhet, csak megfelelő modellt kell választania. A párnak nagyszerű lehetősége lesz kettős behatolással kombinálni a hüvelyi és az anális szexet. Az egyidejű súrlódások leírhatatlan örömet okoznak mindkét partner számára. 

strapon használata partnerrel egyszerű, mert amint megszokja testének új részét, készen áll arra, hogy elkezdje a szexjátékot párjával. Fokozatosan, lépésről lépésre haladjon a célja felé.
- Hagyja, hogy partnere új öltözetben lásson.
- Adjon időt partnere számára, hogy jól megnézhesse Önt.
- Ha mindketten elég közel vagytok szexben, akkor nagyon izgalmas lesz hagyni, hogy megszívja a vibrátorát, vagy maszturbáljon a kezével.
- Amikor készen áll a behatolásra, a legfontosabb pont, amelyre mindig összpontosítunk, az a megfelelő mennyiségű síkosító, anális vagy hüvelyi célokra.
Győződjön meg róla, hogy partnere kérésére mikor kell megállítani a behatolást, és amikor további kenésre van szükség. Ne feledje, hogy ha terméke szilikonból készült, akkor ne használjon szilikon alapú síkosítót, inkább vízalapú síkosítót használjon. Használta már valaha a csípője előre mozdulását a szex során? Ha igen, akkor eleinte nagyon furcsának érzi magát. Csak azért, mert az izmai nincsenek olyan fejlettek, amelyek felelősek ezért. A test hamarosan megszokja az új mozgásokat. Mégis sok ember nagyon komikusnak tűnik, amikor megpróbál alkalmazkodni az új eszközéhez. Nőként, haa van férfitársa, kérje meg, hogy tanítsa meg a megfelelő mozgásokra.

A felköthető eszközzel a szex kutyapózban nagyszerű helyzet egy kezdő számára, mivel nem igényel akkora csípőerőt, mint más pózok. Ha partnere nő, akkor valószínűleg meg kell keresni a bejáratot, a hüvelyt vagy végbélnyílást. Játszani kell, fel kell izgatni mielőtt behatolhat a partnerébe. A szexben mindig a kommunikáció a siker kulcsa, és ez alól a pegging szex sem kivétel. Kérje meg partnerét, hogy beszéljen az érzéseiről, hogy pozitív visszajelzést adhasson a strapon szex után. 

Számos kötődés nagyon reális, és tapintással alig különböztethető meg az élő pénisztől. Ezt olyan modern anyagok teszik lehetővé, mint az ABS műanyag, orvosi szilikon vagy kibernetikus bőr. Sőt, a termékek teljesen biztonságosak az egészségre és szerények az ellátásban.
Kísérletezzen ritmussal, mélységgel és formával, fedezze fel a szexuális játék új aspektusait!

Keresés