Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Férfiaknak vagina és ánusz maszturbátor Streetgirl's 4

Ár:
22.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. május 15.
Gyártó: Lovetoy

Ezt a szépséget lefektetheted, vagy tartsd közel magadhoz, miközben felfedezed a két bonyolult belső járat valamelyikét.
Ez a testbiztos TPE-ből készült, rendkívül puha, élethű baba nem mérgező, érzékeny bőrbarát és mindenhol biztonságos élményt nyújt.
Női modellről mintázott, bőrszerű anyagból készített, férfiaknak ajánlott, valósághűen kialakított, ánuszt és vaginát formázó testnyílásokkal ellátott egyéni erotikus játék. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. A testnyílások az első alkalommal túl szorosnak tűnhetnek, de rugalmassága néhány használat után nőni fog. A termék súlya 1,9 kg. Vízbázisú síkosító javasolt. Főbb jellemzők

  • Testbiztos TPE-ből készült
  • Nem ragadós, szagtalan anyag bőrszínnel
  • Ergonomikusan kialakított alagút a legtöbb stimuláló eredményért
  • Kiváló nappali és éjszakai simogatáshoz
  • Ftalát mentes. Latex mentes
  • Méret: 21 x 19,5 x 10 cm
  • Nettó tömeg: 1,6 kg
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Gyönyörűen megtervezett, szépen szétterülő vaginával és szexi rózsaszínes szeméremajkakkal. Ez a valósághű privát rész egy gyönyörű modellből készült a legautentikusabb élmény érdekében. Mérete 21x19,5 x 10 cm, nettó súlya 1,6 kg, elegáns teste könnyedén bírja az évekig tartó lökést.
A tervezett hüvelyalagútban egy dudorfészek található, amelyek arra várnak, hogy megsimogassák, miközben mélyen belecsússz. A fenéklyuk sokkal szorosabb és tele van számos ívvel.
Csak kísérletezz vele, keresse meg a legjobb pozíciókat, és lendítse előre-hátra a legnagyobb móka érdekében. Nagyon könnyen tisztítható, közvetlenül öblítheti ki a csatornát folyó vízzel, és szárazra törölheti. Használjon sok kenőanyagot a bejutáshoz. Elsőre túl szűknek tűnhet, néhány használat után megnő a rugalmassága. 

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után segédeszköz tisztítóval és meleg vízzel mossa el.

Bizonyosan örülnél ennek a klassz terméknek, tedd a kosárba, és nézelődj még. Ha nem találsz olyat ami jobban tetszik, akkor nem kell visszakeresni. Az Intim Center szexbolt és online szexshop az első az országban, ha panasz lenne ránk bizonyosan hallottál volna róla, mert évtizedek óta nyitva vagyunk.

Külső raktáron Igen
Szín Testszínű
Anyag TPE
Speciális jellemző vízálló
Termékcsoport ánusz
Termékcsoport vagina
Hossz 16 - 20
Átmérő 15,1 - 29,9

Keresés