Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Streetgirl's #6 fekete szexbaba női torzó maszturbátor

Ár:
47.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy
Transzevesztita modellről mintázott, bőrszerű anyagból készített, férfiaknak ajánlott, valósághűen kialakított, ánuszt és vaginát formázó testnyílásokkal és mellekkel ellátott egyéni erotikus játék. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben
fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. A testnyílások az első alkalommal túl szorosnak tűnhetnek, de rugalmassága néhány használat után nőni fog. Vízbázisú síkosító javasolt.
Ez a tökéletesen kidolgozott transz test biztosan elbűvöli a legmélyebb vágyaidat és felébreszti a legvadabb erotikus fantáziáidat. Egyedülálló élményt mutat be, amely gazdagságában és intenzitásában páratlan. A lenyűgöző és jól megformált test zamatos mellekkel és csábító 1,8 hüvelykes élvezettel büszkélkedhet, míg a feszes, gömbölyű hátsó rész izgalmas élményt ígér az érzékek örömére.
Mérete 42 x 25 x 16 cm, nettó súlya 6.36 kg, lenyűgöző teste könnyen megbirkózik a vágy tolóerejével, és mindig kiváló állapotban marad. Ezt a szépséget lefektetheti, vagy közel tarthatja magához, miközben felfedezi nőiességét és férfiasságát.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Tisztítás: minden használat előtt és minden használat után segédeszköz tisztítóval és meleg vízzel mossa el.

A szexbolt Vibrátor nélküli maszturbátorok termékei között, egy szuper darab. A testbiztos TPE-ből készült, ultrapuha, élethű baba nem mérgező, érzékeny bőrbarát és mindenre kiterjedő biztonságos élményt kínál. Csak kísérletezzen vele a legjobb pozíciók megtalálásával, és lendítse előre-hátra a legszórakoztatóbb érdekében. Szuper könnyen tisztítható, a csatornát közvetlenül folyó vízzel öblítheti és szárazra törölheti. Használjon sok síkosítót, hogy segítse a belépést.

Testbiztos TPE-vel készült nem ragadós, szagtalan anyag bőrszínnel. Ergonomikus kialakítású alagút a legstimulálóbb eredményekért. Kiválóan kialakított transz test, amely elbűvöli legmélyebb vágyát. Ftalátmentes. Latexmentes.

Külső raktáron Igen
Anyag TPE
Átmérő 15,1 - 29,9
Hossz 31 - 35
Termékcsoport ánusz
Termékcsoport mell
Termékcsoport vagina
Speciális jellemző vízálló
Szín Barna

Keresés