Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csukló és bokabilincs tépőzáras Struggle my handcuff

Ár:
4.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Lovetoy

Nyújtsa be partnerének ezeket a puha, erős és kényelmes bilincseket tépőzáras pántokkal és kapcsokkal, hogy összekapcsolja őket egymással vagy más D-gyűrűs kötözési tárgyakkal. Ideális bevezetésként a könnyű kötözési játékba. Puha bársony béléssel és elegáns ezüst neoprénnel Külsőleg tökéletesek az első támogató játékhoz.
Jellemzők: anyaga neoprén és pamut, szín  fekete és ezüst. Mérete 23 cm x 7 cm.
Végtagra helyezhető, a szabadság érzetének csökkentésére alkalmas erotikus játék, puha, bársonyos béléssel és elegáns, ezüst neoprén külsővel. Intim együttlétek és szerepjátékok kiegészítője lehet. 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kiváló belépő szintű bilincs neoprénből és pamutból. Kiválóan alkalmasak az ilyen erotikus kellékek felfedezésére. A bilincsek puha, szatén bevonatú béléssel is rendelkeznek. A széles karkötőknek nincs rögzítőeleme, szerepét a tépőzár tölti be, mely egy mozdulattal rögzíthető és kioldható. A bilincs felső része ezüst bevonattal rendelkezik, mely erősen kontraszt az alapanyag fekete színével. A karkötők D-gyűrűkkel és karabinerretesszel vannak felszerelve. A bilincs hossza 23 cm, szélessége 7 cm. 

Tedd be a kosárba ezt az árut, válogass még hozzá ami tetszik, és a rendelés leadása előtt még szelektálhatsz, hogy miket szeretnél megvásárolni. Ha beindította a fantáziádat a Csukló és bokabilincs tépőzáras Struggle my handcuff, akkor a 4.000 Ft-os ár nem sok érte!

  • Mi vagyunk a vezető budapesti szexshop, amely kiváló minőségű termékeket és információkat kínál, amelyek elősegítik a szexuális egészséget, az örömöt és az erőt. Örömmel kínálunk biztonságos szexbolt környezetet, ahol az ügyfél szexuális játékokat vásárolhat. 

Online rendelésnél garantáljuk, hogy termékeit teljesen működőképes állapotban szállítjuk. Minden felnőttet szívesen látunk, és senkit sem zárunk ki identitás vagy szexuális preferenciák alapján. Ha most nem szeretne vásárolni, fejlessze szeuális kultúráját, szexshop blogunkban sok érdekel olvasnivalót talál.

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Szín Ezüst
Anyag Fém
Anyag Neoprén
Anyag Pamut
Hossz 21 - 25
Átmérő 7 - 7,9

Keresés