Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszpumpa vibrációval Suck-n-pump stroker clear/black

Ár:
22.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pipedream - PDX Elite

A PDX ELITE Suck-N-Pump Stroker két funkcióval rendelkező eszköz. Pump helyzetben erekciós pumpaként, míg Stroker helyzetbe állítva maszturbátorként használható. Forgassa el a felső tárcsát az erőteljes, többsebességű rezgések aktiválásához a további stimuláció érdekében! A puha TPR hüvely légmentesen tömít, hihetetlen szívóerőt és lenyűgöző eredményeket biztosítva, míg a kristálytiszta cső szilárd fogást biztosít, és kényelmes vonalzóval rendelkezik a kiterjedt növekedés mérésére.
Ha kényeztetésről van szó, akkor ez a Péniszpumpa vibrációval Suck-n-pump stroker clear/black megfelelő lesz a kivitelezésénél és anyagánál fogva is.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Fokozatmentesen szabályozható rezgéssel rendelkezik, a belső hüvelyben stimuláló dudorok találhatók. A légtelenítő szelep megnyomásával azonnal csökkentheti a nyomást.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat előtt langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Vízbázisú síkosító javasolt.

 

 

 

A Péniszpumpa vibrációval Suck-n-pump stroker clear/black sikeres termék.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag TPR
Átmérő 5 - 5,4
Hossz 31 - 35
Termékcsoport péniszpumpa
Speciális jellemző vibrátoros
Szín Fekete
Szín Színtelen
Termék címkék: férfiaknak, péniszpumpa, vibrátoros

Keresés