Termékek Menü

Kétágú vibrátor, melegítő funkcióval lila Svakom Vesper

Ár:
22.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2020. október 29.
Gyártó: Svakom
Hüvely és csikló együttes izgatására készült prémium minőségű, kétmotoros, melegítő funkcióval is ellátott vibrátor. Az eszköz egy jól megtervezett klitorisz ágas vibrátor, mely újszerű formájával még kényelmesebb használatot és intenzívebb stimulációt ígér. A nem túl nagyméretű játékszer hosszabbik ága a behelyezésre, a kisebbik értelemszerűen a külső izgalmi pontok stimulálására szolgál.
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás és tulajdonságok

Az ágak felülete kissé puha, de egymáshoz képest igen rugalmasak a törzsrészükön, így jól alkalmazkodnak az eltérő testi adottságokhoz. 10 rezgési és 1 extra intenzív funkcióval rendelkező, melegítő tulajdonsággal ellátott, kétmotoros, a g-pont stimulálására is használható, klitoriszágas vibrátor.
Mindkét ágban egy- egy egymással szinkronban működő motor kapott helyet, amig igencsak intenzív regésre is képesek a beállítás függvényében. Szeresd magad és csak azzal foglalkozz csak azzal, hogy nagyon jó legyen neked szex vagy önkielégítés közben ez a termék.

Maga a vibrátortest teljes egészében zárt, kiváló minőségű szilikonburkolatot kapott, ez alol csak az oldalán lévő két ezüstös betét képez kivételt, melyek körül a használat során kellemes fényhatásokat is láthatunk.
Vezérlése roppant egyszerű, három megvilágított gomb áll rendelkezésre hozzá, a középső gomb lenyomva tartásával tudjuk ki és bekapcsolni a készüléket, valamint tudjuk léptetni a rezgésprogramot.
A felső gombbal a különleges Climax programba léphetünk be, mely a gyártó szerint egy igen intenzív, változatos rezgéssor, ami jó eséllyel kisér el az orgazmus irányába.

Az alsó gomb lenyomásával pedig a különleges melegítő funkciót aktiválhatjuk amivel a készülék fő ága testmelegre hevül fel.
Ennek a funkciónak a használata a készülékben rejlő akkumulátor üzemidejét nagyban csökkentheti, tehát ha sokat hsználjuk akkor gyakrabban kell majd töltenünk azt.
Nagyon szép készülék, kitűnő funkciókkal, kellemesnek mondható áron.
 

Teljes hossza: 15 cm
A fő ág behelyezhető hossza: kb.
10,5 cm
A fő ág legnagyobb átmérője: 3, 3 cm
A klitorisz ág hossza: 6 cm
Tömege: 118 gramm
Anyaga: kiváló minőségű szilikon
10 vibráció program + Climax mód
Teljesen vízálló kivitel
Akkumulátor: Li- Poly, 500 mAh
Töltési idő: 1 óra
Működési idő: akár 2 óra (ez nagyban függ a használat módjától, főleg a fűtési funkcióra való tekintettel)
USB- s töltőkábel és tároló tasak a dobozban
Esztétikus csomagolás, kiváló minőség
A budapesti üzlettel rendelkező Intim Center szexshop több évtizede árul ilyen termékeket. Reméljük, hogy ez megnyeri tetszésedet.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Lila
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző melegítős
Hossz 11 - 15
Átmérő 4 - 4,4
Átmérő 3 - 3,4

Keresés