Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

SxMAN férfi potencianövelő KoviLux italpor és 2 kapszula

Ár:
4.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
Az SxMan alkotóelemei között nem találunk vegyszereket, a készítmény csupa természetes anyagot tartalmaz. Ezeknek az összetevőknek a férfiasságra gyakorolt kedvező hatását népi megfigyelések is igazolják, ezért is tettük őket bele ebbe az egyedülálló termékbe. Nincs vegyszer, nincs méreg, nincs mesterségesen előállított anyag, van viszont kőkemény férfiasság, mindez a természet erejének segítségével!
Felhasználás: keverjen el egy adagot (6g) 250 ml hideg vízben és fogyassza el a 2 kapszulával 30 perccel az esemény előtt.
Az SxMan alkotóelemei között nem találunk vegyszereket, a készítmény csupa természetes anyagot tartalmaz. Ezeknek az összetevőknek a férfiasságra gyakorolt kedvező hatását népi megfigyelések is igazolják, ezért is tették őket bele ebbe az egyedülálló termékbe. 
​A KoviLux termékcsaládot egy professzionális termékfejlesztő csapat körültekintő munkája nyomán hozták létre, és számos külső szakértői vélemény is igazolta, hogy nem található ennyire gondosan összeállított, ilyen sokféle természetes összetevőt tartalmazó készítmény jelenleg a potencianövelők piacán.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Nézzük az összetevőket. A kellemes mangó ízű italpor tartalmaz L-arginint és L-citrullint, valamint vitaminokat. Egy pillanat alatt finom ital készíthető belőle, amivel bevehetjük a kapszulákat, amik csupa vágyfokozó, egészséges anyagokat tartalmaznak. Ilyeneket, mint a panax ginzeng gyökér kivonat, L-arginin, maca gyökér, királydinnye, szibériai ginzeng, guarana mag kivonat, keserű narancs, maté tea, lucernafű, jam gyökér, fűrészpálma, görögszéna, kóla dió, vesebab, kálcium, magnézium, cink, szelén, króm és vitaminok széles tárháza. A készítmény tartalmaz koffeint is, hogy még az éjszaka folyamán is végig tettre készek maradjunk, amennyiben erre vágyunk.

A KoviLux termékcsaládot egy professzionális termékfejlesztő csapat körültekintő munkája nyomán hoztuk létre, és számos külső szakértői vélemény is igazolta, hogy nem található ennyire gondosan összeállított, ilyen sokféle természetes összetevőt tartalmazó készítmény jelenleg a potencianövelők piacán.

A gyártást megelőző próbák alatt magam is kipróbáltam az SxMant. Igazolhatom, hogy elegendő 1 órával az együttlét előtt bevenni a készítményt, és ezt követően garantált a hatás. Az erekció már egy szexi pillantás, egy puha, kellemes érintés, egy lágy csók után bekövetkezik. A hosszú ideig tartó erekció alatt végig szenvedélyes az együttlét, mind a két fél kölcsönös kielégülését eredményezve. Mindezt úgy, hogy nincsenek mellékhatások.

Van még egy nagyon fontos tényező, amiről jó tudni. Az SxMan nem egy távoli országból származó készítmény, a gyártás teljes mértékben Magyarországon történik. Valamennyi alapanyag bevizsgált, engedélyezett az illetékes szakhatóság által, ezért teljesen biztonságos, mégis hatásos. Így elmondhatjuk, hogy az SxMan egy 100%-ban magyar termék.

Nem férfiaknak
Speciális jellemző erekció elősegítő
Termékcsoport kapszula
Termékcsoport italpor

Keresés