Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

SxWOMAN női vágyfokozó KoviLux italpor és 2 kapszula

Ár:
4.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 28.

Válassza az SxWoman vágyfokózót, és adja át magad az élevezetnek ennek a nagyszerű, természetes összetevőket tartalmazó terméknek a segítségével! A készítmény egy kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, egyedi fejlesztésű vágykeltő szer. 
A KoviLux termékcsaládot egy professzionális termékfejlesztő csapat körültekintő munkája nyomán hozták létre, és számos külső szakértői vélemény is igazolta, hogy nem található ennyire gondosan összeállított, ilyen sokféle természetes összetevőt tartalmazó készítmény jelenleg a potencianövelők piacán.
Felhasználás: keverjen el egy adagot (6g) 250ml hideg vízben és fogyassza el a 2 kapszulával 30 perccel az esemény előtt.
Válaszd az SxWoman vágyfokozót, és add át magad az élevezetnek ennek a nagyszerű, természetes összetevőket tartalmazó terméknek a segítségével! Nincs több megjátszás, itt az ideje az ellazulásnak!
 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kovács István vagyok, filmproducer, de az ország leginkább úgy ismer, hogy Kovi. Pályafutásom során számos felnőtt filmet forgattam, rendeztem. Ezt a szakmát valósággal körül lengi a kíváncsiság és az izgalom, így nem csoda, hogy az évek során sokan, sokszor megkérdezték tőlem, hogy a jelenetekben szereplő hölgyek valóban élvezték-e a „munkájukat”, hiszen ezekben a filmekben a párok látszólag mindig eljutnak a csúcsra, a férfiaknál ennek meg is van a jól látható jele. A kérdés lényege mindig az volt, hogy a lányok megjátsszák, vagy ők is valóban élvezik a szexet? A köztudatban ugyan az él, hogy a fiúknak kell „acélosnak” lenniük, a lányoknak csupán szét kell tenniük a lábukat, de ez a valóságban nagyon nem így van.

Mindig azt szoktam erre a kérdésre felelni, hogy a forgatás során akkor végeztük jól a munkánkat, ha a nézőben a kérdés, hogy egy adott szereplő vajon élvezte-e vagy csupán megjátszotta azt, egyáltalán felvetődik.

Melyik férfiban ne merült volna fel valaha a kétség, hogy a hölgy partnere ugyanúgy élvezte-e az együttlétet mint ő, férfiúsága? Megjátszani lehetséges, megkérdezni sokan pedig cikinek érzik. 

A jó hírem az, hogy mostantól nem lesz szükség a megjátszásra! Egy kellemes gyertyafényes vacsora, pár pohár vörösbor után úgy lehet ágyba bújni, hogy biztosra megy az ember. A hölgyeknek nem kell mást tenni hozzá mint bevenni az SxWOMAN nevű készítményt, és a hatás garantált. A készítmény egy kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, egyedi fejlesztésű vágykeltő szer. Biztosítja, hogy másnap reggel egy kielégült, mosolygós, kivirágzott hölgy ébredjen mellettünk, akinek a gondolatai már a következő csodálatos együttléten kalandoznak.

Az SxWoman ahhoz nyújt segítséget, hogy a boldogság, az élvezetek édes madara mind a két résztvevő számára berepüljön a hálószobába, picit csicseregjen ott, majd látva az eredményt, elégedetten tovaszálljon. Így vigye a jó hírét az SxWoman nevű női vágyfokozó készítménynek.

Neked sem kell mást tenned, csupán élvezni az életet az SxWoman segítségével!

Nem nőknek
Speciális jellemző vágyfokozó
Termékcsoport kapszula
Termékcsoport por
Termék címkék: kovi, kovilux, nőknek, potencianövelő

Keresés