Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szájgolyók, szájpeckek BDSM szexhez kényszerítő szerepjátékhoz

Szájgolyók, szájpeckek BDSM szexhez kényszerítő szerepjátékhoz

A szájpecek vagy gag, egy kompakt golyó, amit a szájba kell helyezni, és bőrszíjjal rögzíthető a fej körül. A BDSM szubkultúra, szinte elengedhetetlen eszköze, de "hagyományosabb" szexet kedvelők is egyre nyitottabbak a szájpeckek iránt. A szubmisszív, azaz az alárendelt fél szokta hordani, ezzel korlátozva a beszédképességét. Ezek a tartozékok uniszexek, férfiak és nők egyaránt hordhatják.

Szereted a kifinomult, de mégis kicsit kemény intim szórakozást? Ebben az esetben a BDSM szexjátékok köréből szükséged lesz egy szájpecekre. A szájpeckek között többfélét is találunk, de alapvetően mindegyiknek az a célja, hogy a viselőjét korlátozza valamilyen mértékben a hangadásban. Ezzel kissé alárendelt szerepbe kerül. Egyes szájpeckek viseléskor képesek teljesen megfosztani az embert a hangjától, mások csak megakadályozzák, hogy artikulált hangokat adjunk ki, de a nyögés lehetséges. A szájpecek viselése aktív nyálelválasztást okoz, ami gyakran fétis tárgya is lehet.

A legnépszerűbb szájpecek fajták

A szado-mazo gyakorlatokban különféle gatyákat használnak. Ezek közül a legnépszerűbbek egy golyó, egy gyűrű és egy szájhosszabbító. Az ilyen játékok nagyon szexinek tűnnek mind a férfi, mind a nő számára, vagy nagyszerűek egy extravagáns fotózás elemeként.
A gag az alázatos fej körül egy övvel van rögzítve, egyes modellek még egy egész fejtető is. Általában a rögzítő bőrből vagy helyettesítőből készül. Leggyakrabban szegecses, fekete, de lehetnek más árnyalatok is.

 • Klasszikus golyó - Általában egy szíjjal rögzíthető a tarkónál, ami állítható. A labda lehet teljesen zárt vagy lyukas, illetve kisebb-nagyobb méretű. A zárt golyó lezárja a levegő beáramlását a szájon keresztül. A lyukas labdánál a nyál ki tud folyni közötte. Ezek azok a fajták, amelyek teljesen korlátozzák a beszédet.
 • Gyűrűs szájpeckek - Golyó helyett egy szilikon gyűrű feszíti szét a szájat lehetővé téve, akár az orális szexet. Szintén több különböző méretben kapható, vagy akár két behelyezhető gyűrűvel is.
 • Spider gag - A szájban lévő rész egy gyűrű, viszont vannak "lábai", innen a spider, azaz a pók elnevezés. A póklábak az ajkakat tartják nyitva. A különleges forma nagyon biztonságosan megakadályozza, hogy az állkapocs bármilyen módon bezáródjon. Lehetőséget ad nyögni, viszont nem lehet benne artikuláltan beszélni.
 • Rúd gag - Az előzőekkel ellentétben ennek már nem kerek formái vannak, hanem egy hosszúkás szilikon rúd, amire rá lehet harapni. Különösen hasznos lehet, ha a fájdalmas hatások érik viselőjét.
 • Gag mellcsipesszel - A szájpecek pántjához két lánc rögzül, melyek végén egy-egy csipesz található, amit a bimbókra lehet helyezni.

A szájpeckek további fajtái 

A BDSM kultúrában a szájnak különleges helye van. A beszéd lehetőségének megfosztása, a pszichológiai elnyomás és a fizikai megaláztatás izgatja a merész szexuális játékok szerelmeseit. A gag önmagában nem távolítható el, és nagyon nehéz segítséget kérni vele. Egy emberrablás vagy büntetés esetén nincs is jobb! A hallatlan hangok és az alsóbb kontrollálatlan nyálasodása tovább izgatja az urat, megerősítve az uralkodás iránti vágyát.

 • Maszkok gaggel - egy teljes fejet fedő maszk, amihez valamilyen módon rögzítve van egy szájpecek;
 • Zabla - a gaghez egy szár kapcsolódik, amivel lehet irányítnai a partner fejét és ezzel mozgását, akárcsak a lovaknál;
 • Dildo gag - itthon még nem olyan népszerű pedig egy nagyon különleges darab. A gaghez kapcsolódik egy vagy akár két dildó. Előbbinél a dildó lehet a szájba is helyezni, illetve úgy forgatni, hogy kifele nézzen, így kényesztetheti partnerét egy másik szemszögböl. A dupla dildós gagnél pedig mindkettő egyszerre érvényesül.

Ezek a szájpecek fajták igazi különlegességek, amik inkább tapasztaltabb felhasználóknak ajánlunk, illetve azoknak akik szeretik az ínyencségeket a szexuális területen is.

Miért használnak szájpeckeket a BDSM-ben?

A szájpeckek használatuk számos erotikus lehetőséget nyújt:

 • gátolja a viselőjét az artikulált hangok kiadásában;
 • az előbbi miatt létrejön egy alá-, fölérendelt viszony;
 • BDSM kultúra kedvelői izgalmat éreznek a testükre gyakorolt fájdalom, kellemetlenség hatására;
 • megfosztottság érzést adja, ami szintén az alárendelt szerepet erősíti;
 • esztétikusan, szexinek néz ki (természetesen nem mindenkinek).

Tippek és tanácsok kezdő szájpecek használóknak 

​Ne aggódjon, a szájpeckek használata egyáltalán nem veszélyes, ha megtesszük előtte a következő óvintézkédeseket.

 • Először is, a játékokat szigorúan kölcsönös beleegyezés után szabad használni! 
 • Ne használja az eszközt megfázás és légzési problémák esetén, mert fulladáshoz vezethet! 
 • Szigorúan tilos improvizált eszközökből szájpecket készíteni, mert balesetveszélyes. Csak a kiváló minőségű gyári termékek biztonságosak a kialakítás és a felhasznált anyagok szempontjából!

A szexuális gyakorlatok gag segítségével egy ideig megfoszthatja az embert attól a lehetőségtől, hogy beszéljen vagy teljesen hangot adjon. Ezenkívül a gag kényszerített orális szexre is használható.

Sokféle forma és méret között válogathatunk, ha szájpeckekről van szó, ezért vásárlás előtt fontos tisztában lenni ezeknek a termékeknek a típusaival. Érdemes a golyós, gyűrűs vagy rúd geggel kezdeni. Viszont fontos megjegyezni, hogy a túl nagy eszközök zavarhatják a légzést, ezért válasszon közepes vagy kis átmérőjű szájpecket az első alkalmakhoz. A lyukakkal ellátott golyós gegek jobban megfelelnek a kezdőknek, mint a kemény, lyuk nélküli modellek.
Mielőtt elkezdenék a szerepjátékot, beszélje meg partnerével, hogyan fogja szavak nélkül jelezni az érzéseit, vagy ha meg akar állni. A gag használata közben eléggé beindulhat a nyáltermelődés, ami teljesen normális. Használat előtt és után mossa meg alaposan az eszközt.

A szájpeckek manapság nagyon elterjedtek,  egyre nagyobb a kereslet, mivel egyszerű kialakítású, olcsó és megbízható, lehetővé teszi, hogy unalmas hálószobáját a szexuális akciók színterévé varázsolja. Ha még jobban fel szeretnétek dobni a szexuális játszadozást, akkor érdemes néhány kiegészítő kelléket beszerezni például latex fehérnemű, bilincs, kötelek, korbácsok, stb.
Nem tudja mit válasszon? Olvasson a BDSM  szexről cikkeket, és amihez kedvet kap. Az Intim Center legjobb szexbolt szájpecek választéka szinte korlátlan teret adnak a "kreativitásnak". Ha szeretné teljesen átadni magát saját erotikus érzéseinek, itt pontosan megtalálja azt, amire szüksége van ehhez!

A budapesti szexshop üzletünkben és online szex webshopunkon több tucat szájpecket talál, legyen kezdő felhasználó, régi motoros vagy BDSM kedvelő. Ha esetleg bővíteni szexjátékszer-kollekcióját, nem cska egy szájpecekkel, arra is van lehetősége. Minőségi anyagokból készült szexjátékokat kínálunk alacsony áron, és Magyarország bármely részére szálllítunk, diszkrét csomagolásban, 1-2 munkanapon belül (ha van üzleti raktáron az adott termék)!

Keresés