Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási lehetőségek

• GLS futárszolgálat        2.500 Ft - GLS online csomagkövetés itt.
• GLS csomagpont          2.500 Ft
• Postai házhozszállítás 3.000 Ft
• MPL Postapont             3.000 Ft
• MPL csomagautomata 3.000 Ft
• A személyes átvétel az üzletünkben, és a GLS szállítás 25.000 Ft vásárlás felett, a postai szállítás 30.000,- Ft felett ingyenes.

Fizetési módok

Utánvét futárnál vagy átvevő helyen készpénzzel, vagy bankkártyával. Ekkor a rendelésed értékét utólag kell fizetned a csomag átvételekor a futárnál, átvételi helyen, illetve csomagautomatánál történő bankkártyás fizetés. Az utánvétes fizetési mód választása esetén a GLS díját, 500,- Ft-ot kell fizetni. Ez a bankkártyás fizetés esetében nem áll fent. 
Bankkártyával online OTP Simple: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron kártyákat fogadunk el. A fizetés diszkrét a banki tranzakciónál csak a cégünk nevét, a dátumot és a tranzakció számot fogod látni.
Készpénzes vagy bankkártyás fizetés személyesen a boltunkban.

Át nem vett csomag és elállás joga

A megrendelés elküldése során az ÁSZF-ben tájékoztatjuk, és információk találhatók az átvett küldemény utáni elállási jogáról és az át nem vett csomag jogkövetkezményeiről. Tájékoztatunk, hogy az át nem vett megrendeléssel a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján létrejött, a távollévők közötti szerződést megszegi, ami által webáruházunknak kára keletkezik, melynek megtérítése jogos követelés. A jogi következmények elkerülése érdekében, kizárólag akkor adj le rendelést ha a csomagod átveszed, a kézhezvételekor annak ellenértékét futárnak rendezni tudod!

Számla

• Utánvétes rendelés esetén, az áru kiküldésével egy időben elektronikus számlát küldünk az email címére.
• Rendelésnél, bankkártyás fizetésnél a sikeres tranzakcióval egyidőben elektronikus számlát küldünk az email címére.
• Készpénzes fizetéskor azonnal számlát vagy blokkot aduk.

Szállítási idő egy nap alatt GLS-el

Az Intim Center egy munkanapos szállítási határidőt tud tartani, ha:
•  a GLS futárszolgálatot választod, és a rendelésedet hétköznap 12 óráig leadod az interneten,
•  az email címed és telefonszámod helyesen rögzítetted, és az általad megadott szállítási címen elérhető vagy,
•  a termékek amit vásárolsz "Raktáron" jelzéssel vannak ellátva. 
Rendelésedet munkanap 8-17 h között szállítják ki. A szállítás rugalmasan módosítható a feladás napján. A futárszolgálat SMS-t és emailt küld a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a futár telefonszámát.

Csomagátvétel MPL átvevőhelyeken

Országszerte 3000 átvételi ponton biztosítjuk a kényelmes és gondtalan csomagátvételt. A munkából hazamenet, későn este vagy korán reggel, hétvégén vagy a nap közepén, amikor és ahogy kényelmes. Több mint 2600 postai PostaPont, 260 Coop PostaPont, 190 MOL PostaPont, 51 Csomagautomata, 3 Media Markt áll kiterjedt csomaghálózatunk szolgálatában. A csomag átvételre 10 munkanapod van. A Posta az átvételkor kérheti a személyazonosságod igazolását. Fizetés a Postán készpénzzel és bankkártyával is lehetséges.

Csomagolás

A megrendelésedet maximálisan diszkréten csomagolt küldeményben kapod meg! A csomag sem küllemében sem a feladó megjelölésében nem utal a küldemény tartalmára. Az adatait bizalmasan kezeljük. Sem a rendelés tényét nem fedjük fel másnak, sem a megrendelő adatait nem adjuk át más személynek vagy cégeknek (kivéve a futár céget). Kártyás fizetésnél is odafigyelünk a diszkrécióra! SMS értesítésben, vagy a kivonaton sem látszik semmi indiszkrét tartalom.

MPL Posta csomagautomata

A Posta Csomagautomata a Magyar Posta Logisztika (MPL) szolgáltatása, mely az egész ország területét lefedő, forgalmas helyeken (pl. bevásárlóközpontoknál) elhelyezett, önműködő csomagkiadó automata hálózata. A csomagautomatákban elkülönült rekeszek szolgálnak a csomagok tárolására, minden rekeszben csak egy csomag lehet.
 •  Hogyan működik a Posta Csomagautomatán keresztüli átvétel? Ha ezt az átvételi módot választja, akkor rendelése leadásakor Önnek ki kell választania azt a kihelyezett csomagautomatát, ahová a csomag kiszállítását szeretné. Amikor a csomag megérkezik az adott pontra, akkor Önt e-mailben illetve SMS-ben tájékoztatják az automatába érkezésről, és megadják Önnek azt az egyedi azonosító kódot, ami a csomag átvételéhez fog kelleni. Az automatánál a megadott telefonszámát és ezt az átvételi kódot kell majd megadnia, hogy a csomagját át tudja venni. A helyszíni átvételre a kiérkezéstől számítva 2 nap áll a rendelkezésére.
•  Milyen előnyöket jelenthet a Posta Csomagautomata csomagátvétel választása? A csomagautomatás átvétel sokszor jelent megoldást olyan esetekben, amikor más átvételi mód kényelmetlen vagy nem megoldható. Sokan nincsnek otthon napközben, nem tudnak csomagot fogadni a munkahelyükön, illetve egész nap mozgásban vannak. Esetleg olyan időpontban tudnak csak a csomagátvétellel foglalkozni, amikor már a legtöbb üzlet bezárt, vagy csak egyszerűen nem szeretnek üzletben sorba állni mert pl. kerékpárral közlekednek és nem tudják közben hova tenni a kerékpárjukat. A csomagautomata a hét minden napján, 0-24 nyitva van, jellemzően kültéren, forgalmas és jól megközelíthető helyeken találhatóak.
•  Hogyan válasszam ki a nekem jó csomagautomatát? Érdemes olyan helyszínt választania amit ismer, ahol egyébként is meg szokott fordulni. Ismeretlen átvételi pont választása esetén célszerű előre tájékozódnia a pontos elhelyezkedésről, megközelíthetőségről, szükség szerint parkolási lehetőségről.
•  Mikorra várható a csomag megérkezése? Év közben a csomag feladását követően várhatóan már a rákövetkező munkanapon megérkezik a kiválasztott csomagautomatába.
• Ki veheti át a csomagot? Bárki át tudja venni a csomagot, aki tudja a megadott telefonszámot és az átvételi kódot.
•  Mivel lehet fizetni a csomagautomatáknál? Az automatáknál kizárólag bankkártyával lehet fizetni.
•  Mi történik, ha a Csomagautomatában nem lesz szabad rekesz? A csomagautomatákba naponta kétszer kerülnek feltöltésre a csomagok. Amennyiben a reggeli feltöltéskor az automatába esetleg nem fér már be a csomag, akkor még mindig van esély arra, hogy délutánra lesz szabad rekesz, és a délutáni feltöltésbe bele fog férni. Amennyiben (pl. extra leterheltség miatt) ekkor sem tudják az automatába helyezni a csomagot, akkor a szolgáltató telefonon meg fogja Önt keresni egyeztetési céllal, hogy milyen más kézbesítési mód áll rendelkezésre. Választható megoldások: következő napi automatás kézbesítés; házhoz kézbesítés (ami történhet a munkahelyre is); PostaPonti, vagy MOL PostaPonti kézbesítés.

GLS CsomagPont

A megadott címen letétbe helyezik csomagját és azt 5 napig a CsomagPont nyitvatartási idejében kényelmesen át tudja venni. Nem kell otthon várni a futárt, akár egy bevásárlással egybekötve intézheti az átvételt, hiszen ezek az átvételi pontok akár estig nyitvatartó, jellemzően forgalmasabb csomópontokban (pl. bevásárlóközpontok) üzemelő vállalkozások.
 • A CsomagPontra bankkártyával kifizetett, illetve utánvétes csomagokat is tudunk feladni. Átvételkor a személyazonosság ellenőrzésre kerül, így kérjük pontosan adják meg a kapcsolattartó adatait, így tudja átvenni majd a csomagot!
• A GLS CsomagPont átvételi helyek folyamatosan bővülő listája itt.


Intim Center sexshop üzlet címe, ahol személyesen vásárolhatsz, minden van raktáron: 1052 Budapest, Károly krt 14. félemelet.
Telefon, fax +36 (1) 3170918
Minden nap nyitva hétköznap, H-P.: 9-20 óráig, hétvégén, Szo-V.: 9-18 óráig
Rendelés esetén a szállítási díjak: GLS futárszolgálat és MPL esetén 3000 ft,  Üzletben személyes átvétel esetén pedig ingyenes.

Ha erotikus kellék, eszköz, filmek, segédeszköz, szexi ruházat, akkor ezt ajánljuk: Intim Center Szexshop. Címe: 1052 Budapest, Károly krt. 14. sz. Telefon: 317-0918, internet: www.Intimcenter.hu – A Budapest Károly krt. 14. sz. félemeleten található üzlet hétköznap 9-20 óráig, hétvégente szombaton és vasárnap 9-18 óráig tart nyitva. A kapu nyitva van, csak erősebben kell tolni, a szexshop kapubejárat igy néz ki, a kapubejáró felett ott az Intim Center felirat, és a félemeletre lifttel vagy a lépcsőházban kell feljönni. Csak az Intim Center sex shop található a félemeleten.


Térkép és útvonal tervező:

Az V., kerület Károly krt. 14. sz. ház kapuján kell bemenni, és az emeleten van az üzlet. Lépcsőn vagy lifttel lehet feljönni.


Az üzlet
1989-ben nyitottunk. Az üzlet Astoriától kb. 40 méterre a Deák tér felé található a Károly krt. 14. sz. alatti ház félemeletén. Úgy jöhet be a házba, mint egy lakó. Ez a kép 30 éve készült, amikor nyitottuk, azóta 100.000 vásárló járt nálunk! A félemeleten csak az üzlet van. A szexuális segédeszközöket beszerzésére különös gondot fordítunk, választékunk naprakész. A minden témakört átfogó pornófilm választékunkból vásárolhat, kölcsönözhet, kabinban megnézheti. Azt tanácsoljuk, hogy fáradjanak el üzletünkbe, ahol tapasztalt eladóink megmutatják a termékeket, annak formáját, minőségét tapintással érzékelheti. Több mint ezer DVD pornófilm minden témában! Vásárlás, kölcsönzés, csere! Szexuális segédeszközök: az üzletben minden szolidabb és professzionális eszköz megtalálható, ami a világon csak kapható!

Vibrátor:
Óriási kultúrája van nyugaton, és szerencsére itthon is már több éve töretlen a sikerük.
Még nem született olyan felmérés, ami a magyar nők szexuális szokásait igazán híven ábrázolná. Nem tudjuk, csak sejtjük, hányan szereznek maguknak rendszeresen örömet, hányat foglalkoztatnak leszbikus gondolatok, hányan büszkélkedhetnek igazán kielégítő szexuális élettel, hányan csalták meg állandó partnerüket, hányan izgulnak fel a pornófilmektől, stb. Arról sem született még kimutatás, hány magyar nő rendelkezik vibrátorral, hiszen nem is annyira a szexshopok, mint inkább az internet kínál nagyszerű lehetőséget, hogy örömszerző tárgyakat szerezzünk be, ahol mindezt diszkréten és anonim tehetjük.

Vibrátor kínálat
Ma már olyan nagy a kínálat, hogy nincs olyan különleges kívánság, amit ne tudnánk teljesíteni kitartó böngészés után. Van vibrátor puha szilikontüskékkel, színes, szagos, ízes kivitelben, léteznek egészen halk szerkezetek, mint a suttogás, vagy ellenkezőleg, akkora teljesítményűek, mint a cseljabinszki reaktor. Léteznek derékra kötős modellek, táskába tehető minik, zuhany alá vihető vízállók, vibrátorok az ánuszra specializálva. Kaphatók nyuszifület formázó szerkezetek, amelyek az összes nemi szerv izgatását elintézik egy füst alatt, sőt, megvásárolhatjuk akár kedvenc pornószínészünk hímtagját is, ha akarjuk, lévén egyre elterjedtebb a pornófilmsztárok nemi szerveit mintázó művagina, műpénisz, popsi.
A vibrátorok közül jó néhánynak már alaptartozéka a latexből kialakított fityma vagy az eredetire megrázóan hasonlító herezacskó. Bizonyos modelleket testhőmérsékletűre melegíthetünk a mikróban, tíz másodperc alatt, mások nem is emlékeztetnek a férfi nemi szervre. Vannak azután vibrátorok külön a mellbimbók vagy a herék izgatására, illetve a pénisz fejére húzható élvezet- és méretfokozók. Vigyázat, a vibrátor nem összetévesztendő a dildóval, műpénisszel, ami egy férfi nemi szervet mintázó szilikon- vagy gumi, motor nélkül. A hozzáértők inkább javasolják a dildó használatát, mint a vibrátorét, mert a nők hajlamosak hozzászokni az igen magas rezgésszámú stimulációhoz.

Miért használják?
A vibrátor nyújtja a stimuláció legintenzívebb formáját, amellyel gyönyört okozhatunk magunknak. A nők esetében a klitorisz és a környező részek olyan erős, közvetlen és fáradhatatlan izgatásban részesülnek, amit gyakran a partner nyelve, keze és pénisze sem tud garantálni. E játékszer segítségével a férfiak számtalan erogén zónája is ingerelhető, olyanok is, amelyekről maga sem tud. Olyan pároknál, ahol a kölcsönös örömszerzés már rutinná vált, a vibrátor segít feldobni a szexuális életet, azoknál pedig, akik egyébként is szenvedélyesen űzik a sportot, csak hab a tortán. A vibrátor biztonságos, nem egészségtelen, és mindenkinek örömöt szerezhet.

Melyiket vegyem?
A vibrátor beszerzése épp olyan személyre szabott, mint mondjuk a cipővásárlás. Azzal a különbséggel, hogy vásárlás előtt nem próbálhatjuk fel, illetve be az árut. Az alábbi kérdéseket nem árt figyelembe venni, mielőtt végignézünk pornóoldalakat:
Csak Ön használja majd a szerkezetet, vagy partnerével közösen? Hüvelyi vagy anális ingerlésre vágyik, netán mindkettőre egyszerre? Elsősorban csiklói stimulációra törekszik? Ha Ön férfi, maszturbálni akar majd a vibrátorral?
Ha partnerével szeretné használni a vibrátort, jobb, ha közös döntés alapján választják ki. A férfiak esetében talán a legjobb választás a sleeve-nek nevezett, péniszre húzható szerkezet, mert körülöleli a hímvesszőt, és rezgéseket bocsát ki minden irányba. A nőknek szerencsésebb a helyzetük vibrátorszempontból, mert végtelen lehetőség közül választhatják ki a testi és lelki adottságaiknak leginkább megfelelő fazont és izgatási módot.

Vibrátor formák
Igen elterjedtek a tojást illetve töltényt formázó darabok, amelyek bár behatolásra is alkalmasak, mégis a külső izgatásra használhatók igazán. Mivel nem péniszalakúak, a férfiak inkább hajlandók bevonni szexuális életükbe. A G-pont stimulálására szakosodott darabok feje hajlított, hogy gyengéd nyomást tudjon gyakorolni a hüvely megfelelő részére. A férfiak számára is ajánlott: anális játéknál remekül ingerli a mindenható prosztatát. A butterflynak (pillangó) is nevezett miniatűr vibrátor különlegessége, hogy a nők derekához és combjához erősítve úgy ingerli a csiklót, hogy kézhasználat nélkül juthatunk el az orgazmusig. Vibrátoros bugyi is kapható. A legszélesebb körben azt a típust használják, ami behatolásra alkalmas. Sokan keverik a dildóval, mert mindkettő péniszt formáz, bár a vibráló műpénisz a csikló izgatására is megfelelően alkalamas. Ha ilyet vinnénk a hitvesi ágyba, célszerűbb előtte egyeztetni a férfivel, hátha zavarja, hogy párjának másik péniszre is szüksége van.

Vibrátor történelem
A legtöbb szexuális játékszer ázsiai találmány, efféle segédeszközöket keleten már több mint ezer éve használnak, a dildók és vibrátorok mégis nyugati gyökerekkel rendelkeznek. A dildó pl. már az ókori milétoszban is nagy népszerűségnek örvendett. A milétoszi kereskedők az egész Földközi-tenger partvidékén elterjesztették ezt az árucikket, amit oliszbónak neveztek, és akkoriban kizárólag a magányos hölgyek örömére szolgált. Egy i.e. 3. századból való irodalmi töredék arról szól, hogy a fiatalasszony férje háborúba ment, így a hölgy felkeresi barátnőjét, hogy kölcsönkérje az oliszbóját, de szomorúan tapsztalja, hogy az már kölcsön adta egy másik lánynak. A történetnek a mai viszonyok közt csúnya vége lehetne, ám a töredék itt véget ér.
A reneszánsz Itáliában már dildó néven futott a termék. A név talán az olasz diletto ‘élvezet’ szóból származik, ám a középkoriak segédeszköze a maival összevetve aligha szerzett túl sok örömet. Miután fából vagy bőrből készült, síkosítóra is szükség volt, pl. olivaolajra. A nem természetes anyagból készült örömszerzők kora csak a 19. század második felében jött el.
A vibrátorok története sokáig annak jegyében zajlott, hogy használatuk valóságos célját próbálták orvosi szakszavak mögé bújtatni, mint pl. masszázsterápia. Az első vibrátort 130 éve fejlesztették ki, a női hisztéria nevű betegség kezelésére. (Nem vicc)! Hiába, a viktoriánus korban a nők nem számítottak szexualitással bíró lénynek, nem csoda hát, hogy az egyszerű szexuális vágyat betegségnek tekintették. Az orvosok a vibrátorral a páciensek szeméremajkait masszírozták – ez volt a gyógyír a női hisztériára. Az 1860-as években a vibrátort gyakran erős vízsugárral és gőzhajtású szerkezetekkel helyettesítették.
Egészen addig, amíg a 19. század végén széles körben elérhetővé vált az elektromosság, így megjelenhettek – még mindig gyógyászati terméknek álcázva – az elektromos vibrátorok, szigorúan orvosi felhasználásra. Ám ahogy mentek az évek, a vibrátort hamarosan az asszonyok is megvásárolhatták, hogy otthonukban maguk kezelhessék hisztériájukat. Innen már egyenes út vezetett a vibrátor kommercializálódásig: 1921-ben a Hearst magazin férfiaknak javasolta, hogy lepjék meg feleségüket egy vibrátorral, hogy “fiatalok és csinosak” maradjanak.
A következő áttörést a korai pornófilmek jelentették. Ki hinné, hogy a húszas években már szexuális örömszerzésre használták a korabeli pornósztárok? Tiszta sor, hogy a harmincas években már nem hirdethették nyíltan e terméket. A mai kor emberének már megint könnyebb: leplezetlenül vásárolhatja és has
ználhatja a terméket, ha akarja.

Anál eszközök
Leginkább olyan személyek kerülhetnek kielégítésre, akik felettébb nyíltan bevállalósak. A legkisebb anál-füzérektől kezdve a professzionális, vibrációs ánusztágítókig minden megtalálható, ami a vágyat felkorbácsolhatja. Változatos formákkal, különleges anyagokból. Megtalálhatja álmai eszközét mind a férfi, mind a nő, a “pályakezdőtől” a “mesterfokig”.

Eszközök, hölgyeknek. 
Mindent a Hölgyek örömeiért! Itt mindenki megtalálhatja a hozzá illő legkedvesebb eszközt az egyszerűbb műanyag péniszutánzatoktól a rezgő tojásokon át a fantasztikus high-tech vibrátorokig. Az örömszerzésre ma már határtalan a lehetőség, ezekkel az eszközökkel viszont a változatosság és a különlegesség is biztosított mindkét nem számára.

Eszközök uraknak
Olyan eszközök melyek a férfiak igényeit kielégítik. A választék az egyszerűbb erekció-gyűrűktől a komplikáltabb és összetettebb művaginákig terjed, megtalálható minden, ami az izgalomhoz szükséges lehet.

Péniszgyűrűk, hosszabbítók
Minden férfinek ajánlatos, aki erekcióját szeretné az egekig fokozni! Aktívabb, hosszabb együttlét, valamint teljesebb szex. Különösen szeretnénk felhívni a figyelmet a nagyon puha, rugalmas, zselés vagy szilikonos anyagból készült péniszköpenyekre: a kiálló kis pálcikák, gömbök a nő hüvelyfalát eddig még soha nem látott módon stimulálják, miközben enyhén szorítják a péniszt. Az eredmény mindkét fél számára felejthetetlen!

Üveg eszközök
Szerezz kedvesednek luxus örömöket egy igazi üvegdildóval! A szájjal fújt kemény üveg egy olyan hőmérsékleti procedúrán ment át, aminek következtében az üveg extrém szilárdságra és keménységre tett szert. A tovább fokozott, intenzívebb élvezetért az üvegdildókat melegíteni (a fűtőtesten, forró vízben, fürdőkádban vagy akár a mikróban) vagy hűteni (hűtőszekrényben) is lehet. A határokat csak a fantáziád szabja meg – legyen szó anális vagy vaginális élményről, ezen dildók szupersima és fényes felületének köszönhetően mindkét megoldás könnyen és biztonságosan kivitelezhető. Az orgazmusorientált formák minden egyes kéjért felelős idegvégződést megmozgatnak.

Acryl eszközök
Csodásan csillogó, kristályfényű acryl kiegészítők, melyek az élvezetek legkülönbözőbb variációit teszik lehetővé. Lehet szó vaginális, vagy anális kényeztetésről, ezekkel a termékekkel minden egyes mélyreható elképzelés kivitelezhető…

Sikosítók
Az örömszerzés fokozása céljából ajánlatos alkalmazni ezeket a termékeket. A síkosítók nélkülözhetetlen velejárói a műpéniszeknek és művagináknak, azonban felhívjuk a figyelmet, hogy az eszközökhöz kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt! A masszázsolajok forró érzetet válthatnak ki a bőrön, ezzel is fokozva az együttlét különleges hangulatát – kortól és nemtől függetlenül!

Bondage – kötözés
Klasszikus, lebilincselő variációk! Most már biztosíthatod magad arról, hogy partnered nem fog rakoncátlankodni… Ha az ágyadnak nincs kiálló része, azonban vágyódsz a bondage (kötözős) játékokra, mostantól ezekkel a kötöző készletekkel megteheted kedveseddel azt, amire mindig is vágytál. Ha maximálisan megbízol kedvesedben, akkor kiszolgáltatod magad számára – hagyd, hogy játsszon a testeddel (és a lelkeddel)! …mert a bondage fokozza a kéjt!

Szexi női ruhák
Olyan ruhák kerültek ebbe a kategóriába, amik senkit sem hagynak hidegen. A visszafogott fazontól a dögös vadítóig, a legkülönlegesebb anyagokból készített darabok találhatók meg itt. Ezek a ruhák világszerte kedveltek, mert az egyedi szabású alkotások, rendkívül jó minőségű anyagok garantálják a biztos sikert. A minőségi munka lehetővé teszi, hogy ezen ruhák viselője hosszú időn át élvezhesse a fényes, selymes vagy éppen sejtelmes anyagok hatását.

Lakk termékek
Ha szereted a fénylő, fekete ruhába bújt testet, és ha a vágyaid csak a lakk tapintásától ébrednek fel…

Latex, gumi
A testre feszülő latex különlegessé teszi a meghitt pillanatokat. Kedvesed egy forrósító zsákba is zárhatod, de az főleg fantasztikus élményt nyújt, ahogy a test minden egyes kis hajlatát felveszi a ruha…

Férfi ruhák
Az unalmas, egyhangú estéket nem feltétlenül csak a hölgyek tudják felforrósítani, az urak is tehetnek valamit a mámoros, meghitt éjszakáért

S/M bőr áruk és kiegészítők
Ezek az öltözékek és eszközök a keményebb, olykor fájdalmat követelő látogatóinknak készültek. Szeretnénk megjegyezni, hogy a közhiedelemben elterjedt S/M játékok nem feltétlenül vadságot jelentenek. Nagyon izgató tud lenni, ha szexi ruhába öltözött Partnered megbilincseli kezeid és kissé elkorbácsol. Nincs fájdalom, de van tudat: kínokat élhetnél át Kedvesed “csapásaitól”, ám Ő vigyáz rád, izgat, és csak feszegeti a határokat…
Vigyetek egy kis extrát a hálószobába!

Fémek, láncok
Adj kedvesedre egy hideg, sűrű láncszemekből készült ruhadarabot, s engedd szabadjárá fantáziád! Aki kedveli a fém különlegesen erotikus hatását, az jó helyen keresgél…

Babák
Magányosok figyelem: itt a lehetőség, hogy a lelki nyugalom újra mindennapos legyen! Ahogy a Hölgyek, ugyanúgy az Urak is megtalálhatják a “kedvesüket”, szabad a választás. A tökéletes társ, aki soha nem panaszkodik és vágya csak Rád irányul. A babákat nagyon ajánljuk legény- illetve leánybúcsúkra szervezett összejövetelekhez! A hatás garantált és az okozott élmény örökre megmarad.

Orvosi játékok
Ki ne mutatna hajlandóságot egy kis mélyrehatóbb vizsgálódáshoz? Ezekkel a kiegészítőkkel a legmélyebb kincsesbarlangok titkairól is elegendő információkhoz juthatunk…

Szerelmi hinta
Végre itt a megszámlálhatatlan lehetőséget nyújtó szerelemkerék és szerelemhinta! Élvezd a legcsodálatosabb pózokat és éld át azt a hihetetlen szexcsodát, amire eddig még nem volt lehetőséged! Sokféle variáció és beállítási lehetőség rejlik ezekben a szerelmi berendezésekben, amit mostantól bármikor kipróbálhatsz saját otthonodban…

Keresés