Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szex közben milyen vibrátort használjunk, és hogy?

Szex közben milyen vibrátort használjunk, és hogy?

A vibrátorok segítenek megújítani egy pár szexuális életét. Ezek olyan eszközök, amelyek új érzéseket hoznak, szenvedélyt adnak vissza és több ezer orgazmust adnak. Lássuk, milyen vibrátorok vannak párok számára, hogyan különböznek egymástól. Hogyan válasszunk ki egy női vibrátort, és szexhez melyik vibrit a jobb vásárolni? Melyik anyag és modell a legjobb? Ezeket a kérdéseket szinte minden lány felteszi vásárlás előtt. 

Vásároljon vibrátort két embernek, érdemes párokat, akik már régóta együtt vannak, és valami újat szeretnének érezni, és azokat, akik a közelmúltban a közelben élnek, és készen állnak arra, hogy megtapasztalják a maximális örömöt. De hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt, amely valóban hasznos?

Hagyományos vibrátor használata két részre

Szexuális kísérletekhez nem csak egy speciális vibrátort vásárolhat párok számára. Bármely vibrátor jól jöhet. Természetesen nem mindig lesz kényelmes behatolni, de az előjáték során nem lesz rosszabb.

Rezgőrúd, stimulátor, pillangóvibrátor vagy akár falloszszerű vibrátor alkalmas a mellkas, a perineum vagy a végbélnyílás simogatására. A készüléket nem kell belemeríteni, csak megérinthetik a különböző területeket.

A behelyezhető vibrátor akkor lesz megfelelő, ha a partner kellemes élményeket szeretne nyújtani egy nőnek. A készüléket a kezében tarthatja, és irányíthatja annak mozgását. Ezen a ponton csak erkölcsi elégedettséget fog tapasztalni, de ez nem kis dolog. És hasznos azokban a pillanatokban, amikor nincs stabil erekció, vagy egy nőnek több időre van szüksége az orgazmus eléréséhez.
A szexuális játékok is megoldást jelentenek kettőre. Például, ha egy forgalmi dugó rezeg egy hölgy belsejében, a partner ingadozásokat érez a hüvelyi behatolás során. És a hüvely szűkül, mivel a végbélnyílás megtelt. És ez kettős érzést ad a folyamat mindkét résztvevőjének.

Felmerülő kérdések
Milyen típusú vibrátort válasszon? Milyen méretű vibrátorokat vegyek? Melyik vibrátor anyaga jobb? Hány rezgési mód lesz elég? Melyik vibrátort érdemes jobban megvásárolni?

Választási problémák

A női vibrátorok a legnépszerűbb szexuális játék a tisztességes nem körében. A szexuális öröm mellett a vibrátor segít jobban megismerni a testét, megtalálni a legérzékenyebb erogén zónákat, és ennek eredményeként hatékonyabb és hosszabb orgazmust elérni.

Első pillantásra úgy tűnik, hogy semmi sem könnyebb, mint egy olyan modell kiválasztása, amely több rezgési móddal rendelkezik, vizuálisan kedvelt és megfelel az árnak. Ahhoz azonban, hogy a vásárlás valóban kellemes legyen, és ne okozzon csalódást, ismernie kell néhány finomságot, és hatékony tanácsokat kell kapnia a szexboltok iparági szakértőitől.

A szexuális termékek gyártói minden nap sokféle újdonságot készítenek, amelyek közül a változatosság könnyen összezavarodhat, és kiválaszthat egy olyan modellt, amely nem igazán alkalmas magának. Javasoljuk, hogy az alábbiakban leírt minden egyes szakaszban válasszon egy Önnek megfelelő kritériumot, majd az olvasás végére teljesen világos lesz, hogy melyik vibrátor a megfelelő az Ön számára.

Milyen típusú vibrátort válasszak?

Először is meg kell határozni a vibrátor modell kategóriáját, mivel minden típusnak saját jellegzetességei vannak. Ezeknek a funkcióknak a tanulmányozása segít kiválasztani a legelőnyösebb modelleket, és rájuk összpontosítani, kiküszöbölve mindent, ami felesleges.

- Hüvelyi vibrátorok
Egyszerre 2 folyamatuk van. A kettős behatolás minden szerelmesének tetszeni fog. Általában egy ilyen vibrátort tapasztaltabb nők szereznek meg a szex kérdéseiben. Kezdőknek is alkalmas lehet, feltéve, hogy pozitív tapasztalatai vannak az anal szexről.
Előnyök: kettős stimuláció, élénkebb érzések a klasszikus vibrátorok érzéseihez képest.

- Kettős vibrátorok
A hüvelyi mellett kettős stimulációra tervezték, de az utóbbival ellentétben a stimulációs zónák kombinálhatók: a végbélnyílásba és a hüvelybe való behatolás, egyidejűleg stimulálja a csiklót a hüvelybe való behatolással, serkenti a csiklót a végbélnyílásba való behatolással. A kettős vibrátor kevésbé igényli a szóló szórakoztatást, és népszerűbb a partnerek egyidejű használatához.
Előnyök: kettős stimuláció, egyidejű expozíció több területre, a női párokban való alkalmazás lehetősége.

G-pontos stimulátorok
A G-pont a legerősebb erogén zóna a nőknél. A hüvely anatómiai jellemzői miatt a g-pont gyakorlatilag nem érhető el a normál szex során. Sok nő soha nem tapasztalta meg azt a szépséget, hogy orgazmust kapjon ezen a területen.
Egy speciális anatómiai formának köszönhetően a stimulátor lehetővé teszi, hogy a g-ponton cselekedjen, és ennek a szexuális játéknak a boldog tulajdonosát szemet gyönyörködtető orgazmusba hozza. Ez a vibrátor vonzó lesz azoknak a nőknek, akik új telített érzéseket keresnek, összehasonlítva más erogén zónáknak való kitettség örömével. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy nem minden nőnél alakult ki a g-pont erős érzékenysége. Ebben az esetben olyan érzéseket fog kapni, mint egy szokásos vibrátor.
Előnyök: a legerősebb erogén zóna stimulálása, ami nem lehetséges klasszikus vibrátorok használata esetén, valamint normál szex közben egy partnerrel.

  • Választáshoz javasoljuk, hogy olvassa el a teljes szöveget, és termékleírást, és már használhatja is az eszközt, ha ismeri a legjobb minőségű vibrátor kiválasztásának minden összetevőjét.

- Mini vibrátorok, vibrációs golyók
Ezeknek a vibrátoroknak a sajátossága a kis méret. A fő cél az abszolút minden erogén zóna stimulálása. A vibráló golyók meglehetősen népszerűek, mert univerzálisak. A mini vibrátor stimulálhatja a csiklót, a mellbimbókat, a hímvesszőt és a test bármely más érzékeny területét. A vibráló lövedék használható szex közben a partnerrel, stimulálja a csiklót, és még lenyűgözőbb érzést kelt a szex során. A vibrátor kompaktságának köszönhetően bárhová magával viheti. Ugyanakkor sok vibráló golyó egyáltalán nem hasonlít a vibrátorhoz, és speciális alakú rúzs formájában. A minivibrátorok alkalmasabbak előjátékra és az izgalom serkentésére közösülés előtt és közben. Ugyanakkor az ebbe az osztályba tartozó vibrátorok kellően erős rezgéssel rendelkeznek, ami megkönnyíti az orgazmus elérését a csikló stimulálásával.
Előnyök: Sok erogén zóna stimulálása, tömörség.

- Vibrátorok klitorisz stimulátorral
Ezeknek a játékoknak a megkülönböztető jellemzője egy második folyamat jelenléte a csikló stimulálására. Ez a modell örömet okoz a behatolásnak, egyidejű hatással van a csiklóra. Így kettős örömöt kap. A stimulátor mindkét része rezgéssel van ellátva. A rezgés a modell költségétől függően állítható és különböző üzemmódokkal rendelkezik.
A csiklós stimulációval rendelkező fallosz kiváló választás, amely vonzó lesz azok számára, akik először vásárolnak vibrátort, és azoknak a nőknek, akiknek már van más szexuális játékuk a gyűjteményükben.
Előnyök: kettős stimuláció, gyorsabb orgazmus a klasszikus vibrátorokhoz képest.

- Csiklós stimulánsok
Az ilyen típusú nemi eszközök különleges anatómiai formájúak, aminek köszönhetően a csiklóra gyakorolt maximális hatás következik be. Vannak klasszikus típusú fajták. A legkeresettebb és legnépszerűbb a pillangó csikló stimulátor. Vannak egzotikusabb modellek is, például egy nyelv formájú stimuláns, amely a reális orális szex hatását hozza létre.
Egy másik népszerű és szokatlan modell egy vákuum non-contact stimulátor. Ez a csiklós masszírozó, az egyedülálló expozíciós technológiának köszönhetően (a csikló szopása) lehetővé teszi, hogy hihetetlenül erős orgazmust kapjon 2-3 perc alatt. A csikló hihetetlenül érzékeny, több ezer idegvégződéssel rendelkezik, ezért a csikló masszírozók garantáltan örömet okoznak minden nőnek.
Előnyök: a legerősebb erogén zónára gyakorolt hatás, gyors orgazmus.

Valósághű vibrátorok
Egy pillantás erre a falloszra izgatja a nőket. A valósághű vibrátorok izgatott állapotban a lehető legpontosabban másolják a férfi péniszt. Sőt, sok realista pontos másolat, amelyek a csillagok péniszének szereplőiből készülnek.
A realisztikusok nemcsak vizuálisan, hanem érintéssel is pontos másolatok. Sok gyártó speciális anyagokat használ, amelyek érintésre hasonlítanak a valódi bőrre.
Néhány ilyen típusú vibrátornak van egy tapadókorongja az alján, amely lehetővé teszi, hogy a fallosz bármilyen felületre rögzítsen, és különféle pózokat válasszon ízlése szerint, amikor ezt a játékot használja. Szereted érezni, hogy erős és rugalmas vagy benned? Ezután a vibrátor ha reális az tökéletes megoldás!
Előnyök: A termék valósághű megjelenése, tapadókorong jelenléte.

- Hightech vibrátorok
Ezek a legfejlettebb modellek, amelyek különféle funkciókkal rendelkeznek a maximális élvezet érdekében. A high-tech vibrátorok osztálya annyira változatos, hogy meglehetősen nehéz egy cikkben beszélni az összes funkciójáról. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt olvassa el részletesen az egyes termékek leírását.
Soroljuk fel a high-tech vibrátorok legnépszerűbb funkcióit:
A pulzálás egyedülálló abban, hogy olyan pulzáló mozdulatokat hoz létre, amelyek hasonlóak ahhoz, amit egy férfi a szexuális izgalom csúcsán csinál. Ennek a funkciónak a birtoklása a hüvely belsejében lévő mozgások (oda-vissza) viszonzásának hatását hozza létre anélkül, hogy megmozdítaná a kezét.
Forgási funkció, ezek a vibrátorok forgás közben eltérnek a tengelyüktől, és szélesebb körben stimulálják a hüvely területét. Példa erre a forgatással rendelkező vibrátorok.
Fűtési funkció, a fűtött vibrátorok képesek meleget adni az intim területeknek, 40-45 °C-ra melegedve, ami érzékibbé és kényelmesebbé teszi az érzéseket.
A high-tech vibrátorok túlnyomó többsége egyesíti a fenti funkciók közül többet vagy mindegyiket, amelyek mindegyike több különböző rezgési, forgási, pulzációs móddal rendelkezik. A modern vibrátor egy egyedülálló erotikus eszköz, amely nem hagy közömbösséget ennek a high-tech szexjátéknak a boldog tulajdonosával.
Előnyök: lenyűgözőbb érzések a multifunkcionalitás miatt, több erogén zóna (G-pont, csikló, hüvely) stimulálása, az orgazmus gyorsabb elérése.

Most sokkal több információt tud, mint az átlagos szexbolti ügyfél. Azt tanácsoljuk, hogy válasszon magának 2-3 megfelelő modellt, és tudjon meg többet azok választékáról.

Milyen méretű vibrátorokat vegyek?

Minden online szexboltban bemutatják a vibrátorok méretét. Itt minden rendkívül egyszerű - válassza ki azt a méretet, amely megfelel a legjobb partnere péniszének méretének, amelyet a szexuális élmény szempontjából megvolt.

A vibrofallus átlagos univerzális mérete 13-19 cm hosszú és 2,5-3,5 cm átmérőjű. Ezek a paraméterek nagyon alkalmasak minden nő számára az örömre. Ebben az esetben a vibrátor hossza két részből áll: az első a termék alapjának "fogantyúja", amelyet a kéz kerületének vagy az ujjak kerületének kényelmére terveztek. Átlagosan az alap hossza 5-8 cm.

A második működik, ez közvetlenül a vibrátor azon része, amelyet a hüvelybe merít. A munkadarab hosszának pontos meghatározása érdekében le kell vonni azt a termék teljes hosszából. Például: a vibrátor teljes hossza 20 cm. - 6 cm.(alaphossz) = 14 cm ami meglehetősen összhangban van az átlagos mérettel.

Érdemes megjegyezni, hogy a csiklóstimulátorral ellátott vibrátorok különböző szabványokkal és rövidebb munkahosszal rendelkeznek. A norma 9,5-13 cm Ebben az esetben a hosszúságot kompenzálja a termék átmérője, valamint egy második folyamat jelenléte a csiklóra.
Egyes szexboltok weboldalain a munkahosszt azonnal feltüntetik a termék leírásában, ebben az esetben nem kell ezeket a számításokat elvégeznie. Tehát most már nagyon sokat tudsz a vibrátorok típusairól, valamint mindegyik előnyeiről és hátrányairól. De ez nem lesz elég a helyes választáshoz. Ezért vegye figyelembe a vibrátorok népszerű anyagait. A kiváló minőségű anyag kiválasztása nagyon fontos szempont, amely befolyásolja az érzéseket.

Melyik vibrátor anyaga jobb?

A kérdés megválaszolásához javasoljuk, hogy fontolja meg a szexuális játékok gyártói által használt általános anyagokat. Miután megvizsgálta ezeket az információkat, képes lesz megérteni mindegyik előnyeit és hátrányait, és kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb anyagot.

Műanyag (ABS) - Kemény és nagyon sima anyag. A fő előny, az olcsó költség és az ebből az anyagból készült termékek könnyű kezelhetősége (mosószerekkel történő tisztítás, alkoholos kezelés). A műanyagból készült vibrátorok azonban nem rendelkeznek gazdag funkcionalitással, ami közvetlenül befolyásolja a maszturbáció minőségét.
Hasonló analóg a jellemzőkben a polivinil-klorid (PVC / PVC), amely különbözik az ABS-től a szexuális játékok kis rugalmasságában. A műanyag vibrátorok közül a legjobb minőségű anyag az Abs műanyag, amely hipoallergén és nem tartalmaz káros toxinokat.

Gél - Nagyon sima, kiváló siklást biztosít, gyorsan megszerzi a testhőmérsékletet, elég rugalmas, kellemes tapintású és nem okoz allergiát. A gélvibrátorok költsége olcsó, de a műanyaghoz hasonlóan a legtöbb modell nem rendelkezik multifunkcionalitással, de több különböző rezgési móddal is rendelkezhetnek.
Javasoljuk, hogy a gélvibrátorokat enyhe mosószerekkel tisztítsa meg, a termék tartósságának megőrzése érdekében nem javasoljuk, hogy a szokásos szappannal mossa le és alkohollal kezelje. Gondolod, hogy a Gél vibrátor megfelelő? Javasoljuk, hogy olvasás közben válasszon ki magának egy vagy több olyan anyagot, amely jobban tetszeni fog, és hagyja abba a választást az ebből az anyagból származó vibrátorokon.

Hőre lágyuló gumi (TPR) - Rugalmas anyag, sokkal lágyabb, mint a PVC. A Trp nagyon kellemes tapintású, ezért széles körben használják különböző szexuális játékok gyártásában.

TRP - nagyon praktikus, ellenáll a deformációnak, hipoallergén és biztonságos. A TRP kevésbé szeszélyes például a gondozásra, mint a szilikon, javasoljuk, hogy a hőre lágyuló gumiból készült vibrátorokat enyhébb mosószerekkel tisztítsa meg, mint a szokásos szappan.

Latex - Jellemzőiben a latex hasonló az előző anyaghoz, mivel ez egyfajta gumi. Az egyetlen árnyalat az, hogy a korábbi anyagokkal ellentétben a latex ritka esetekben allergiás reakciót okozhat. De ne félj, mert az allergia valószínűsége rendkívül alacsony, és a latex jellemzőiben sokkal több előnye van, mint a hátrányok, ezért széles körben használják a különböző iparágakban: cipők, matracok, kesztyűk, ruhák, óvszerek stb.
A latex vibrátorok rugalmasak, rugalmasak és meglehetősen valósághűek. A latexből készült szexuális játékokat ugyanúgy kell gondozni, mint a gélből készült szexuális termékeket, és szükség esetén speciális antiszeptikumokkal kell kezelni.

Szilikon - Talán az egyik legjobb anyag, amelyet a szexuális játékok gyártásához használnak. A szilikon vibrátorok nagyon kellemes tapintásúak, rugalmasak és teljesen hipoallergének. A szilikonból készült vibrátorok azonban nem nevezhetők olcsónak. Ezek a szexuális játékok gazdag funkcionalitással rendelkeznek, ami rendkívül fontos a kiváló minőségű, reális érzések megszerzéséhez.
A szilikon különös gondosságot igényel, ideális esetben a szilikon termékeket antibakteriális szerrel kell kezelni a szexuális játékok tisztítására, amelyet vibrátorral együtt lehet megvásárolni. Az enyhe mosószerekkel történő tisztítás szintén megengedett. Valódi bőrszimulátorok (élő bőr, kiberbőr, ultrarealisztikus, LoveClone, CyberSkin, Nature Skin stb.)

Az anyag szilikon és PVC keveréke. Főleg ebből készülnek a realisztikusok kategóriájába tartozó vibrátorok. A mai napig ezek a legreálisabb anyagok, amelyek tapintható érzésekben hasonlítanak egy valódi férfi péniszhez izgatott állapotban. A szuperrealisták rugalmasak, rugalmasak, jó hővezető képességgel rendelkeznek és gyorsan megszerzik a testhőmérsékletet, így az érzések kényelmesebbé válnak. Ez az anyag nagyon praktikus, ellenáll a deformációnak, hipoallergén és teljesen biztonságos az egészségre.

A szuperrealisztikus anyagból készült vibrátorok különös gondosságot igényelnek, valamint a szilikonból készült vibrátorok.

A tápellátás típusai
Összességében két fő táplálkozási típus létezik:
Elemekkel - A plusz az, hogy az elemmel működő vibrátorok alacsonyabb árcédulával rendelkeznek. Hátránya, hogy az elemeket gyakran kell cserélni, továbbá az  alacsony töltöttségi szintje befolyásolja a rezgés erősségét és ennek következtében az érzéseit. De ha azonnal feltölt egy nagy, kiváló minőségű akkumulátorcsomagot, akkor nem lesz probléma.
Az akkumulátoros - Plusz vibrátorok az akkumulátoron, ha nincs szükség az elemek állandó cseréjére és a magas szintű rezgésre, miközben a töltést a megfelelő szinten tartja. Mínusz magasabb áron, de ugyanakkor az akkumulátor vibrátorai általában funkcionálisabbak.

Hány rezgési mód lesz elég?
Általában a rezgési módok száma nagymértékben változhat 1-2 és 12-18 között. Javasoljuk, hogy olyan modellt válasszon, amely legalább 3-nál több móddal rendelkezik. Ez nagyobb változatosságot biztosít az érzések szempontjából, ellentétben az 1-2 móddal, amelyek gyorsan unatkozhatnak. 
Ugyanakkor, ha a költségvetése lehetővé teszi, akkor jobb, ha multifunkcionális vibrátorokat rendel nagyszámú üzemmóddal és rezgéssebességgel - egy ilyen játék fényesebb orgazmust ad.

Melyik vibrátort érdemes jobban megvásárolni?

Összefoglalva, összefoglaljuk azokat a fontos kritériumokat, amelyeket figyelembe kell venni a vásárláskor. A fenti információk felhasználásával a modellek típusairól válassza ki a legmegfelelőbb vibrátortípust magának (Clitoral, G-spot stimulátorok, hi-tech stb.) így ahelyett, hogy több ezer modell közül választana, legalább tizedére szűkíti a keresési területet, és már közelebb lesz a legmegfelelőbb eszköz megvásárlásához.

Ha nehezen tudja eldönteni, hogy melyik típusú vibrátor jobb, akkor ne véletlenszerűen tegye, csak bízzon vágyában és intuíciójában a megtanult információk alapján.

Az ajánlott méretnek körülbelül akkorának kell lennie, mint partnere péniszének, akivel bensőségesen jól érezte magát. A méret kiszámításakor pontosan a munkahosszt kell figyelembe venni anélkül, hogy figyelembe vennénk a játék alapjának hosszát.

Válasszon multifunkcionális modelleket, amelyek háromnál több rezgési móddal rendelkeznek, ideális esetben legalább 7-nek kell lennie további forgatási vagy pulzálási funkciókkal.

Nem javasoljuk azt, amelyekben azt írják, hogy ki kell választania az első vibrátort, amelynek a lehető legegyszerűbbnek kell lennie, mivel az ilyen tippeket nem mindig erősíti meg a valódi tapasztalat. Egy egyszerű, csekély funkcionalitású vibrátor nem teszi lehetővé, hogy megtapasztalja azokat az érzéseket, amelyeket akkor kap, ha nagy funkcióval rendelkező vibrátorral maszturbál. Ennek eredményeként egyszerűen csalódhat a vásárlásban.

Javasoljuk, hogy vásároljon szexuális játékokat legalább a középkategóriából. És ez egyáltalán nem marketingfogás, hogy drágább modelleket értékesítsünk. Mivel az öröm eredménye és az érzések fényereje közvetlenül függ a vibrátor funkcionalitásától és anyagának minőségétől, és ezek a tényezők közvetlenül függenek a költségektől, a vibrátor költsége közvetlenül befolyásolja az örömét.
 Vásároljon olyan vibrátort, amely nemcsak funkcionális, hanem vizuálisan is kedvel. Ideális esetben a játéknak izgatottnak kell lennie, amikor ránézel.  A legkényelmesebb érzések érdekében használjon vízbázisú kenőanyagokat.

Kiknek ajánlunk vibrátort párnak?

A vibrátor olyan dolog, amely bárki számára hasznos lesz. Vannak modellek férfiaknak és nőknek, vannak különböző erogén zónák stimulálására. De néhány pár számára az ilyen dolgok lesznek a leghasznosabbak.

Azoknak a pároknak, akik jobban meg akarják ismerni egymást. Egy vibrátor segítségével nagyon könnyű felismerni az új erogén zónákat. Ez lehetővé teszi, hogy kísérletezzen a befolyás erejével, a hellyel. A készülék lehetővé teszi, hogy új izgató zónákat találjon, amelyek kibővítik az öröm határait.

Azoknak a partnereknek, ahol az egyiküknek nehéz elérni az orgazmust. Egy vibrátor segítségével felgyorsíthatja a "késői" -t. A habozás erősebbé teszi az izgalmat, és fennáll annak a lehetősége, hogy elkezd lépést tartani partnerével. Ez mind a nőkre, mind a férfiakra igaz.

Különböző temperamentumú párok számára. A vibrátor lehetővé teszi a szexuális feszültség enyhítését, ha egy szeretett ember nem akar szexet. Ez relevánsabb azoknak a nőknek, akik gyakrabban akarnak intimitást. Egy ilyen helyzetben lévő ember jobb, ha maszturbátort vásárol, de rezgéssel is megteheti.

A kísérletek szerelmeseinek. A rezgés, a forgás és az elektrostimuláció olyan érzések, amelyeket nehéz megszerezni szexuális játékok segítsége nélkül. Az ilyen hatások erőteljes választ adnak a szervezetben, növelik a vágyat, többször fényesebbé teszik a szexet. És ha valami újat szeretne, vásároljon vibrátort a nagyszámú üzemmóddal rendelkező párok számára.

Azok számára, akik gyakrabban akarnak orgazmust tapasztalni. Csiklós stimulációval a nő 43% -kal nagyobb valószínűséggel fordul elő orgazmus a normál szex alatt. És nem csak az ujjaival befolyásolhatja a kényes zónákat. A rezgés a hölgy kívánságaihoz igazodik, és gyakrabban hatékonyabb, mint a kezek. Vibrátorral az orgazmusok sokkal gyakrabban fordulnak elő.

Azok számára, akik nem tudnak egyszerre élvezni. Vannak olyan párok, akik egyszeri örömöt keresnek. És itt fontos az államok szinkronizálása. A vibrátor lehetővé teszi ezt. De mivel minden alkalommal, amikor az érzés új, hasznos lesz a különböző nemű partnerek számára. Csak fontos, hogy megtanuljuk meghallgatni egymást, és gyorsan változtassuk meg a sebességet a készüléken.

Unatkozó pároknak. Hogyan lehet diverzifikálni az intimitást és visszaadni azt a szenvedélyt, amely kezdetben volt? A párok vibrátora segít ebben. Szokatlanná teszi a szokásos cselekedeteket. A szokásos pózokban is használhatja, nem zavarja őket, hanem csak kiegészíti őket. És azonnal fokozott érdeklődés mutatkozik a szex iránt, ami a hosszú távú szakszervezetekben szükséges.

Hogyan kell használni a vibrátort párban

Minden ember maga is képes arra, hogy kitalálja a szexuális játékok használatának módjait. De vannak a leggyakoribb módszerek az áruk párok számára történő felhasználására:

Az élénk előjátékért. Az egymás felizgatása lenyűgöző folyamat. És megérintheti a partner erogén zónáinak vibrátorát, erősítve a vágyát. Érdemes megkezdeni a nyakkal, a karokkal vagy a lábakkal, majd a nemi szervek felé haladni. Különböző sebességek használatával új érzékeny pontokat lehet találni a testen. Meg kell vizsgálni a lábakat és a tenyereket.

Az érzések fokozása a súrlódások során. Bármilyen helyzetben vibrátort használhat párok számára. Könnyű megérinteni egy nő csiklóját, egy férfi herezacskóját vagy bármely partner lábszárát. Ki fog tartani egy szexuális játékot - meg kell tárgyalnia, de az érzelmek sokkal világosabbak lesznek. Először kell alkalmazkodnia, de a szexuális termékkel a benyomások világosabbak lesznek.

Orális szex közben. A lány vibrátorral simogathatja a partner herezacskóját vagy ágyékát. Fokozatosan növelve a ritmust, felgyorsíthatja örömét. És ha váltakozva erős és lágy rezgéseket váltogat, késleltetheti a folyamatot, példátlan boldogságot adva neki. Az ember ugyanezt megteheti, vibrátorral simogathatja a végbélnyílást, vagy megérintheti más kényes területeket. Egyes modellek belsejében injektálhatók, és nem zavarják a nyelv és az ajkak simogatását.

Szex közben. A hüvelyi szexhez hasonlóan a vibrátor is segít felerősíteni az élményt. De nem mindig szükséges egy szexjátékot a végbélnyílásba meríteni, ha nem erre szánják. a szextermékeknek van egy speciális korlátozója, amely nem teszi lehetővé számukra, hogy túl mélyen behatoljanak.

Hogyan lehetne másképp használni a vibrátorokat a párok számára? Hogy ugratja a partnerét, felébressze, hogy váratlan helyeken izgassa. Több száz forgatókönyvet találhat ki, ahol egy ilyen dolog nem lesz felesleges. Mutasd meg a képzeletedet, és a szex hihetetlen lesz!

Keresés